خوب این دیگه سلیقه ای هست!نقل قول:
منم هر دوشو داشتم! ولی حس بازی تو 360 چیزه دیگه هست.
GTA IV رو یه سری هم با ps3 انجام بده و هم با X360 انجام بده تا اونوقت متوجه بشی کدوم کنسول از همه نظر بهتره!نقل قول:
منظورم از همه نظر هست:20:
خوب این دیگه سلیقه ای هست!نقل قول:
منم هر دوشو داشتم! ولی حس بازی تو 360 چیزه دیگه هست.
GTA IV رو یه سری هم با ps3 انجام بده و هم با X360 انجام بده تا اونوقت متوجه بشی کدوم کنسول از همه نظر بهتره!نقل قول:
منظورم از همه نظر هست:20:
دقيقا سليقه اي هستش ! منم 10 تا از بهترين بازي هاي انحصاري پلي 3 رو بازي كردم اما هيچ وقت لذتي كه با 360 تجربه كردم رو با پلي 3 تجربه نكردم ! live رو هم به psn ترجيح ميدم !
تایید میشهنقل قول:
360 در کل یک چیز دیگرسیت
جدا از قدرت بیشترش نسبت به ps3 و عملکرد بهتر تو بازی های multi
و باز هم جدا از برتریش تو این نسل از نظر در اوردن بازی های exclusive کنسول sony
طراحی فوق العاده controller کنسول که به عنوان راحت ترین و دقیق ترین controller انتخاب شده
زیبایی بیشتر خود console
محیط فوق العاده برتر dashboard نسبت به ps3
و همین طور که نوید گفت برتری زیاد live نسبت به psn
امسال تازه 360 کارش شروع میشه با سیلی از ابر بازی های exclusive و اخر از همه در اخر سال natal
تنها بر تری ps3 که ممکنه ادم رو یادش بندازه اروم بودن دستگاه موقع اجرای بازی هست و بس !
بیشتر کسانی که طرفدار سونی هستند در برابر طراحی controller xbox360 حرفی برای گفتن ندارند.:46:نقل قول:
عرضه ی Gears of war 3 دیگه :31: البته بعید میدونم MS تائید کرده باشه.نقل قول:
شایعات خیابانی :31:نقل قول:
سوالت میدونی مثل چی میمونه !!؟؟ مثل اینکه شما به پیچ گوشتی بگی پیچ گشتی یا به پیچ گشتی بگی پیچ گوشتی !!!نقل قول:
هیچ فرقی نمیکنه داداش من , فقط تو باید از حرفی که میزنی یک درک عملی داشته باشی .
آره روح ا... جان 100% این عکس Fake هست , البته از نوع سخت افزاریشنقل قول:
شهاب جان این نوع بورد جوری هست که تعداد پایک های هر چیپست با مادگی بود تقریبا نزدیک بوده و طرف با برداشتن قطعات سوخته از روی بورد Xbox 360 و پیاده سازی اون روی یک بورد تست , اومده واسه خودش مدل داده.نقل قول:
اگه دقت کنی حتی این بورد خیلی از IC هارو نداره !! و اینکه دارای چندین سوکت میله ای هست.
پدرام جان این Slim کردن هم همونطور که قبلا گفتم و خودت هم بهتر میدونی فقط و فقط برای جلب توجه مشتریان و ایجاد تنوع و ایجاد حق انتخاب بیشتر هست !! وگرنه کنسول 20GB سونی هم هیچ مشکلی نداشت که بخواد ویرایش بشه !!نقل قول:
Sony هم این کار رو مثل یک سنت واسه خودش قرار داده و اگه انجام نده به عنوان یک سنت شکن شناخته میشه .
من Sony رو فقط به خاطر نگه داشتن سنت هاش تحسین میکنم چون واقعا این کارش واسه من لذت بخش هست.
آره دقیقا میلاد جان !! حتی Device هایی که بدون اعمال نیروی فیزیکی کار میکنن باز صدا دارن !! حتی در حد Noise !نقل قول:
میلاد راستی من هرچی فکر میکنم نمیفهمم که چرا 2 برابر بودن میزان Ram کارت گرافیک Xbox360 در مقابل PS3 و قوی تر بودن
GPU باز بازی های PS3 (اختصاصی ها) از نظر گرافیک با جزئیات تر هستن !!؟؟
آخه Cell چه ربطی به پردازش بافت گرافیکی داره !!؟؟
اگر LT رو نصب کرده باشید تا زمانی که شرکت بیلی و دوستان یه قفلی به غیر از Wave اختراع کنند ! اگر دشبورد رو - تا زمانی که نسخه جدیدش بیاد .
یعنی اگه نصب باشه اگه هر نوع wave دیگه ای درست کنند روی دستگاه اجرا می شه و فقط نیاز به آپدیت بودن داشبورد داره؟؟؟؟
اگه این طوری باشه راهی وجود نداره مثل مثلا مشخصات کنسول که بفهمی مثلا من که 1 ماه هستش کرک جدید کردم دستگاه رو این LT روش نصب شده یا نه؟
اره سعید به نکته دقیقی اشاره کردی!نقل قول:
مگه cell یک پردازنده CPU + GPU هست که اینو میگن!!؟
یا مثلا من این عملیات محاسبه شناور که میگن در cell خیلی خفنه را هنوز نفهمیدم چیه؟:31:
آره شهاب !! تازه زمانی تا آخر حرف من پیش میری که بدونی مسیر I/O چطوری طی میشه !!نقل قول:
من خیلی جزئی میگم :
اطلاعات توسط هارد بر روی Buffer خودش قرار میگیره و به Ram فرستاده میشه و دسته بندی میشه, سپس توسط رم به CPU انتقال پیدا میکنه و بعد از پردازش داخل Cache قرار میگیره و سپس به چیپست ها رفته و هماهنگی های لازم رو در بر میگیره و بعد وارد
حیطه ی تصویر سازی میشه ( GPU ) و بعد به مانیتور راه پیدا میکنه .
حالا با این اوصاف من نمیفهمم Cell این وسط چه کمکی به سیستم گرافیکی میکنه !!!؟؟
دیگه همه میدونند که روش های منطقی و علمی از کوشش و خطا (تجربی) عقلانی تر و درست تر هستش !نقل قول:
در ضمن من به جز Ps3 همه کنسول ها رو دارم ، البته یک مدتی هم Ps3 دستم بود مال یکی از دوستان .
مبحث سلیقه ای با مبحث علمی و حقیقی خیلی فرق داره ! اینکه چه طوری یک سیستم رندر میکنه ! سخت افزارش چیه و غیره به تجربه ربطی نداره .
یک خبر مهم در حد پارا المپیک!:31:
سایت joystiq در مورد اپدیت جدید داشبورد که در بهار عرضه خواهد شد با یک سری عکس که ازین داشبورد داره ادعا میکنه که در این ورژن داشبورد یک قابلیت جدید اضافه شده و اون ساپرت کردن Usb Storage هست که اگر حقیقت داشته باشه کسانی که هارد ندارن میتونن برای save کردن و instal کردن بازیها از flash هم استفاده کنید که البته حداکثر باید 16 گیگ برای هر usb slot باشه که مجموعا میشه 32 گیگ.
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه عکسها هم اینجاس :
منبعکد:http://www.joystiq.com/photos/usb-mass-storage-device-support-on-xbox-360/#2810128
کد:http://www.joystiq.com/2010/03/18/xbox-360-gaining-usb-storage-support-in-2010-update/