خوب باید اونایی که سرویس حجمی دارن بیان بگــن که اکثرا ندارن :3:نقل قول:
Printable View
خوب باید اونایی که سرویس حجمی دارن بیان بگــن که اکثرا ندارن :3:نقل قول:
اگر بشه 5مگ با شیانه رایگان گرفت خیلی عالی میشه
دوستان کسی تو غرب تهران حدود جنت آّباد سرویس داره؟
کلا دوستانی که سرویس دارن وضعیت مخابرات چجوره؟
سرعت دانلود 1024 محدود و 2048 محدود چقده؟
من میخوام از وایمکس 512 ایرانسل بیام adsl مخابرات نظرتون چیه؟
ممنون میشم پاسخ بدین
دوستان دو تا سوال
1) اگه محدود گرفته باشیم از مخابرات.آیا میشه اون رو به نامحدود تبدیل کرد؟ واینکه آیا باید مدت زمان خاصی بگذره؟
2)اگه مثلا سرعت 128 بگیریم، بدون هیچ مدرک خاصی آیا میشه بعدا از طریق خود سایت مخابرات سرعت رو افزایش داد بدون هیچ گونه کارت دانشجویی و ...؟
آقا لطفاً هر وقت گرفتی اینجا نتیجه رو بگو. چون منم میخوام همچین کاریو بکنم منتها توی شهرزیبا. البته هنوز اسباب کشی نکردیمنقل قول:
بستگی داره شما با وایمکس چه کار میکنید؟ جابهجا میشید یا نه؟ وایمکستون محدوده یا نامحدود
اگه وایمکستون محدوده و جابهجایی ندارید، مخابرات خیلی خوبه
1 - بله میشه فقط باید برید مرکز مخابراتی تون هر یک ماه بار میتونید درخواست بدیدنقل قول:
2- بله میشه الان تا سرعت 2 هیچ مدرکی نمی خوان :n02:
شهرما میگن سرعت10مگ بدون شبانه 300 اه
خیلی کم نیست؟
اگر این طوره 2مگ با شبانه باید60باشه:n03:
2 مگ نامحدود 75 تومان باید محدود کمتر باشه
سلام
دوستان من اجاره نشین هستم مخابرات به ما دوره میتونم از سایتش اینترنتی ثبت نام کنم بعد میان در خونه؟؟ اونجا صاحبخانه باید حتما باشه؟؟؟ کپی شناسنامه دارم. اگه صاحبخانه باید باشه که اینترنتی بهتره اومدن در خونه بگم بیاد. آخه من وقتی که اجاره نامه 4 برگ دارم چه نیازی به صاحبخانه هستش ؟؟؟ چرا شرکت های ای دی اس ال فقط همون یه کپی شناسنامه میگیرن. یعنی صاحبخانه تو ایران نباشه مستاجر نباید اینترنت بگیره؟؟؟ مسخره بازی ها چیه. کاش تو همه چیز اینقدر قانونی بودن. کلا اینترنتی ثبت نام کنم میشه مدارک اسکن کنم فعال کنن دیگه حضوری نرم؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مصطفی جان اینترنتی الکیه :n02:نقل قول:
دکوره کلاَ
روزه اداری برو مرکز کارت ملی + اجاره نامه رو ببر + نداشتن بدهی خط
و مطئمن شو طرح یا کمپین نگیری به هیچ وجه
نامحدود بگیــر
فرداش صبح ساعت 10 11 وصله :n16: