Printable View
.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ooops [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
سلام
100 تا سلام
(جواب سلام، دونه به دونش واجبه، زود باش 102 تا رو بجواب) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2^(10× سلام)+2×سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزار تا سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به سلام مادر جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی ؟ زنده ای هنوز ؟
خوب خدا شکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به روی ماهم، به چشمون سیاهم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به روی ماهش به چشمون لوچش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبم من، مرسی.:21:
خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی گفتی خوبی؟:27:
نه حرفی نزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که این صندلی به تو تکیه داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه ما تکیه گاه عالمیم خیلیا به من تکیه دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندلیه عالی چسب دوقلو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عالی قربون
خب چه خبر؟
میگفتی..
هیچ سلامتی خبر خاصی نیست ، یه سری دوستان فقط بی معرفت شدن همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غرض از مزاحمت، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود، که بحمدلله حاصل شد.
خواهش میکنم تک پر جان شما مراحمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش و خرم باشی برادر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی ، خوشحالم کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب من چی شد؟!
.نقل قول:
سلام مجید پسر:31:
سلام مجید پسر :31:
اگه گفتی اولین برخوردی که توی فروم با هم داشتیم سر چی بود؟
ای وای یادم بودا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت بگو یادم نمیاد الان
ماجرای آواتارات چیه؟چرا کله نداره؟یا کلش تو دیواره؟
بالا گفتم
بچه مظلومه سرش تو لاک خودشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت افتخار از این بیشتر هست که آدم اسمش مجید باشه و اسفندی هم باشه؟:31:
ببین این یعنی پادشاهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست دختر ، موس دختر ، چنتا داری و داشتی و خواهی داشت؟!:31:
ببین داشته ها رو بیخیال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال حاضر هیچی ، در آینده هم خدا بزرگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کو سوالت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
سلام
دوباره اومدم
سلام دوباره اومدی آبرو مارو ببری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زود جواب بده که من حوصله ندارم
زود جواب میدم چون حوصله نداری
1- چند سالته؟
21
2-دوست داشتی چند سالت بود
20
3- میگن میخوره چند سالت باشه
21
4-بابات دوست داره تو الان چند سالت بود؟
26
5-به بقیه میگی چن سالته؟
22
6-رشتت چیه؟
عمران
7-به بقیه میگی رشتت چیه؟
عمران
8-دوست داشتی رشتت چی بود؟
عمران
9-متولد چه ماهی هستی؟
اسفند
10-دوست داشتی متولد چه ماهی باشی؟
بمیری ، اسفند
11-به همه میگی متولد چه ماهی هستی؟
بترکی ، اسفند
12-دروغ زیاد میگی؟
کم
13-خاله زنک هستی؟
نه
14-عاشق شدی؟
آره
15-عاشق هستی؟
نه
16-غذا چی دوست داری؟
لازانیا
17-رستوران زیاد میری؟
پابده میرم
18-ماشین داری؟
داشتم
19-اگه داری چیه؟
206
20-نظرت در مورد اواتورت چیه؟
دوسش دارم
21-چرا کله نداره؟
به جواب سوال 31 مراجعه کن
22-اگه توضیح بدم چی میشه؟
هیچی منم یه نقل قول میگیرم جواب میدم
23-نقل قول میکنی؟
دقیقا
24-چی میگی؟
بگو تا بگم
25-قراره ضایع کنی؟
100%
26-پاسپورت داری؟
آره
27-خارج از ایران کجا رفتی؟
ترکیه ، سوریه ، دبی ، چین
28-چه شهری از ایران رو دوست داری؟
اصفهان - تهران
29-ایران رو دوست داری؟
خودشو آره
30-شیراز تا حالا اومدی؟
3-4 بار
31-چرا اصفهانیا خسیسن؟
چشت دراد
32-منو میشناسی؟
آره
33-چقدر؟
به مقدار کافی
34-چه جوریم؟
یه جوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
35-نظرت راجبه من چیه؟
نگم بهتره ها :27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
36- نظرتو راجبه کلمه هایی که میگم بگو:
خونه
بزرگ و ویلایی
فرشته
مادر
چای
بعد از ناهار ، عصر
جن
دوس دارم
اسپیکر
ندارم
نماز
خوبه
خودکار
Reynold
فلش
مموری
برچسب
نام و نام خانوادگی ، کلاس پنجم ، کتاب علوم
ادامس
چیز جالبیه
گونی
جنازه
بابا بزرگ
کاش بود
مبل
لم
لباس
نداره :27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
37-از هر جفت یکیشو انتخاب کن:
چای یا قهوه
چایی
گلابی یا سیب
سیب
زن یا مرد
مرد
بچه یا پیر
بچه
فرشته یا شیطان
فرشته
گل یا گلدون
گل
شیر یا روباه
روباه
دست یا پا
دست
38-یه خاطره از دوران جنگ بگو
شب بود ، من و حاجی خواب بودیم دیدیم حاجی تو خواب مینا مینا میکنه ، پاشدم دیدم جا هستو بچه تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی مزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
39-یه غزل بخون
اومدم در خونتون سر کوچتون خونه نبودی ، بگو بگو راستشو بگو با کجا رفته بودی؟
39- سعدی قرن چند بود؟
8 ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40- یه ضرب المثل بگو که توش اب داشته باشه
ماهی رو هر وقت از آب بگیری میمیره
فعلا همینارو داشته باش
مرسی ، جالب بودن
قوربان یو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم Sharim رو اون پایین میبینم خدایا رحم کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا دیگه:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2654936&postcount=12612
.نقل قول:
سلام
خوب چرا اینقدر خودت و میگیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من غلط بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا با توجه به اتفاقات دور و نزدیک هنوز هم خودت و میگیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چی حرف میزنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا وقتی میدونی که من اصلا نه سر پیازم و نه ته پیازم باز هم خودت و میگیری"؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا وقتی میخوام بهت لبخند بزنم باز هم خودت و میگیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که لبخندی ندیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا وقتی من و میبینی اصلا انگار نه انگار؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون خودتو میگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من از دست دوستانم دلم گرفته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیادی حساسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا دلم باز نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستی خودتو دار بزنی طناب سفارشی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز میشه سعی کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روم به دیوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] W .. نه بیخیال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من سوالای اصلیم و نمی پرسم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشااله سری بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب اینو خودم میدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو مام بدونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بهمن ماهی ها خیلی از اسفند ماهی ها بهترند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا تمامش شایعس ، دروغ کذب . به شدت تکذیب میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا جواب های من و اینقدر بد دادی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا بد بود ؟ به این خوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مجید امکاناتت خیلی پیشرفته هست از همه جالبترش صندلیشه;)
خواهش میکنم قابل شما رو نداره ، ناهار در خدمت باشیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممونم که اومدی دوست قدیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز نرسیدم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله 100% [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: