دیشب اگه لینک کافی برای دانلود داشتم فکر کنم رکورد دانلود زده میشد :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دیشب اگه لینک کافی برای دانلود داشتم فکر کنم رکورد دانلود زده میشد :8:
دوستان پلن خریداری شده تاثیری در ساعات رایگان دارد ؟ ( اگر تجربه کردید لطفا پاسخ بدید )
چه پلنی را پیشنهاد میدید!
من برای تست 128-4گیگ را گرفتم ، امیدوارم مرکز مخابراتی ما شلوغ نباشد !
نقل قول:
سلام
عزیز منم بچه کرجم. واقعا ممنون میشم که کمکم کنی. من نزدیک ۲ سال از شاتل اشتراک میگرفتم که بعد این داستان مزخرف محدود کردن و شیر کردن میخوام بیام رو پارس آنلاین. سوالی که ازت دارم اینکه اولا وضعیت پارس تو کرج چجوریه، مخصوصا سرعت شبونش و اینکه شما از کدوم مرکز سرویس گرفتی ؟
من طالقانیه مرکزم دیروز گفتن پورت براتون باز شده میخوام ببینم اگه میشه شبونه ۱ - ۱/۵ گیگ دانلود کرد سریع شیفت بدم اینجا. در ضمن بنظرت بهترین پنل و حجم ترافیکیش از نظر سرعت و هزینه کدومه ؟
خیلی خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنی. چاکریم .
ساعت پنل پارس آنلاین یک ساعت اومده عقب
فکر کنم دلیلش بخاطر اینکه از دیشب کشورهای اروپایی هم مثل ما ساعتشون رو 1 ساعت عقب کشیدندنقل قول:
البته من دیشب برای دانلود شبانه مثل همیشه ساعت 12:30 تا 6:59 کانکت بودم (که البته در پنل زده 5:59)
در واقع من ساعت 11:30 به وقت سیستم اکانتینگ پارس کانکت شدم اما چیزی از ترافیکم کم نشده
شما از کدوم 256 ها استفاده میکنی که سرعتت خوبه؟ :18:نقل قول:
آره دیشب یک ساعت بیشتر بود رایگانش ولی من هم استفاده نکردم :41:نقل قول:
دوستان کسی تو پارس انلاین با vpi/vci 0/35 وصله ماله من اینه! این ماله شاتله ولی نمیدونم چرا برای من این جوریه!
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
دوست عزیز یک قفل جدید رو پورتشون گذاشتن که هنوز برای همه خط ها فعال نیست این قفل یوزر رو nas port تو مرکز مخابراتی قفل میکنه و به مک ادرس هم ربطی چون من با 10 مک ادرس مک مخلف به اکانت خودم وصل شدم.:46:(پورت 80 هم روی بعضی از ip range ها بازه)نقل قول:
سرعت نامحدود پارس آنلاین چطور هست؟
فعلا هنوز ساعت عقبه
يعني امشب هم يه ساعت رايگان هست؟