نقل قول:
آقا کسی جواب این سوالای ما رو نمی دونست؟:11:
نقل قول:
والله حقیقتش می خوام مطمئن بشم که من که تقریبا یه ماه هستش که دستگاهم رو آپدیت کردم تا چه مدت خیالم می تونه راحت باشه که بازی جدید بیاد باز هم اجرا می کنه؟؟؟
اگر LT رو نصب کرده باشید تا زمانی که شرکت بیلی و دوستان یه قفلی به غیر از Wave اختراع کنند ! اگر دشبورد رو - تا زمانی که نسخه جدیدش بیاد .
نقل قول:
در مورد دومی هم حالا هر کدوم از این دو تا رو که اسم بردید جدیدا 3-2 تا بازی جدید روش اجرا کردم تا چه مدت می تونم راحت باشم که اگه بازی جدیدی برای ایکس باکس بیاد حتما روی دستگاهم اجرا می شه؟؟؟؟؟؟
همون جواب بالا
نقل قول:
در ضمن در مورد لایو فعلا اگه خودمم بخوام نمی تونم!!!چون که به منطقه ما adsl نمی خوره و هی دارن امروز فردا می کنند که اینجا هم ساپورت بشه. ولی فعلا و بعد از حدود 8-7 سال هنوز که درست نشده!!!
و درست هم نخواهد شد ! از منی که سالها توی مخابرات ایران برای گرفتن مجوز PAP جون کندم و چند سالی هم DSLAM های ایستگاه های مرکز مخابراتی شهید نهری رو تنظیم میکردم بپرس !
نقل قول:
هنوز هم این اکانت گولد دستگاه رو هم به همین دلیل استفاده نکردم!!!!
:13:
نقل قول:
شانسمون کجا به دنیا اومدیم!!!!!! هیچی توی ایران سر جاش نیست!!!!!
درست میشه ، زمان میخواد :11:
نقل قول:
در ضمن آخرین بازیهایی که اجرا کردم.
acII, bad company 2, bioshock 2
:5:
نقل قول:
معذرت می خوام اینقدر سوال می کنم. من تقریبا 1-2 ماهی هست که یه مانیتور سامسونگ مدل sync master awx 1943 خریدم. می خواستم ببینم آیا می تونم ایکس باکس رو به این مانیتور وصل کنم و بازی کنم یا نه؟؟؟؟؟ اگه درست بگم فیشش هم dvi هستش.
بله میتونید :46: