در تعرفه های پارس آنلاین آیا همه محدود حجمی ها ترافیک شبانه رایگان دارند یا اینکه فقط آنهایی که 2 گیگابیت حجم دارند؟
در تعرفه های پارس آنلاین آیا همه محدود حجمی ها ترافیک شبانه رایگان دارند یا اینکه فقط آنهایی که 2 گیگابیت حجم دارند؟
آپلود من رو 2 مگ بسته شده،اما همین که بالا می ره،دوباره برمی گرده رو 1 مگ،پس تست fake هستش چون همچین چیزی محاله :n20:نقل قول:
در سرویس های حجمی پارس آنلاین سرعت دانلود از سرور های ایرانی چند؟ مثل سرورهای میهن دانلود و سافت گذر.
ضریب اشتراک چطور؟با هر تعرفه ای که دارید...
سلام دوستان .
من چطوری میتونم Ping واقعی خودم رو بگیرم ؟
آخه از هر جا میگیرم یه چیزی میگن . مثلا نمونه های زیر :
از Speedtest پینگ گرفتم شد این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از Pingtest گرفتم شد این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم سراغ CMD ویندوز و با تایپ دستور ping 4.2.2.4 -t اینو بهم داد :
بلاخره کدومشون درست تره ؟نقل قول:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=213ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=209ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=212ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=212ms TTL=46
من شاتل 2 مگ آفیس دارم .
خوب همشون درسته دیگه!!!نقل قول:
با اسپید تست از سرور تهران گرفتید ! با ویندوز از آمریکا !!! و با پینگ تست از سرور غزه
سرعت دانلود معمولا همون سرعتی هستش که میبندن مثلا با سرویس ۲ مگ تو روز دانلود ریت دور و ورِ همون ۲ مگ هستشنقل قول:
اما شبانه اوضاعش متفاوت هست(البته من از پارس تازه این ماه قراره سرویس بگیرم اما یکی از دوستان داره و من به نقل از اون گفتم)
عجب !نقل قول:
خوب همشون درسته دیگه!!! با اسپید تست از سرور تهران گرفتید ! با ویندوز از آمریکا !!! و با پینگ تست از سرور غزه
الان پینگی گه من واسه ----- لازم دارم باید رو 200 باشه حالا کدومشون دقیقه .
اگه برای اکانت سی سی کم میخواید، باید از فروشنده اکانت، آدرس یا IP سرور رو بگیرید که احتمال 99% موقع خرید اکانت بهتون دادننقل قول:
اونوقت تو cmd اون IP یا آدرس رو پینگ کنید
دوست من اکانت های cccam سرورشون معمولا ایران و اروپاست. همون 4.2.2.4 رو تست کن شمانقل قول: