بچه ها این سرویس های ۱ به ۱۰ اش که نامحدود هست و مثلا ۲ مگ رو زده نزدیک ۷۰ ۸۰ تومن با چند دانلود میکنه ؟! ارزش داره بگیرم ؟
Printable View
بچه ها این سرویس های ۱ به ۱۰ اش که نامحدود هست و مثلا ۲ مگ رو زده نزدیک ۷۰ ۸۰ تومن با چند دانلود میکنه ؟! ارزش داره بگیرم ؟
دوستان اهوازی حالا سرعت چطوره ماله من که صحفه هم به زور باز می کنه<اعلام وضیعت کنند؟؟؟؟؟؟؟؟
من از دیشب ساعت 10 سرعتم افتضاح شد. الانم به زور صفحه باز میکنه. سرعت دانلود هم 30 !نقل قول:
اهواز- 1 مگ
2mg-الان.
فعلا که خوبه ولی شبانه خرابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز فکر 1به10 رو هم نکننقل قول:
افتضاحهنقل قول:
اصولی کسی سراغ این اشتراک ۱ به ۱۰ ها نمیره مگه اینکه ندونه و مطمئنا سریع اشتراکشو عوض میکنه.
خود مبین نت هم توضیح داده که به درد نمیخوره...
افتضاح!!شما حساب کن وقتی خودشون میگن سرعت کمه بدون که واقعا پول دور ریختنه!!!دوستان بارها تاکید کردند که بچه ها سمت نامحدود یک به ده مبین نرند!!!بعیده سرویس یک مگش 30 20 بیشتر بشه!!! 1 به 4 رو ولی بعضی از بچه ها تایید کردند.نقل قول:
یه سوال داشتم من ترافیکم داره تموم میشه (مودمی که روی تلویزیون های سامسونگ میدادن 128 دو ساله 12 گیگ) ، الان بخوام یه گیگ ترافیک بگیرم دقیقا باید چه کار کنم ؟ یه پرداخت اینترنتی دیدم وارد اشتراکم شدم باید اونجا 6 تومن بریزم بعد خودشون می فهمن این 6 تومن برای 1 گیگ ترافیک ؟ یا باید کار دیگه ای انجام بدم
نا محدود ۱ به ۴ خوبه و سرعتش دائما ثابته و جون میده برای دانلود.
تا همین ۲-۳ روز پیش به مدت ۲ ماه پشت سر هم ۱مگ نامحدود(۱ به ۴) داشتم، هر چی دم دستم میومد دانلود میکردم، دیگه به پوچی رسیدم :sq_24:
حالا هم اشتراکمو کردم ۲مگ(۱ماهه) تا فقط چیزای ضروری رو دانلود کنم.
اگه دو سالتون هنوز تموم نشده فقط کافیه مبلغ رو واریز کنید تا حجم براتون اضافه بشه.اما فکر نمیکنم براتون هر گیگ 6 تومن باشه.احتمالا 5 هزار تومنه!!تا اونجایی که یادمه یکی از همین مودم هایی رو که میفرمایید با 5 هزار تومن شارژ کردم یک گیگ رونقل قول: