كلا وايمكس ايرانسل به درد نخور هستش مخصوصا عصرها كه سرعتشون به نصف شايد هم كمتر تقليل پيدا مي كنه.
Printable View
كلا وايمكس ايرانسل به درد نخور هستش مخصوصا عصرها كه سرعتشون به نصف شايد هم كمتر تقليل پيدا مي كنه.
تا دیروز برای منم همین طوری بود امروز درست شدنقل قول:
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
امروز مشکل اون وب سایت ها درست شده امیدوارم خراب تر نشه البته واسه من نرم افزار دیوار و بازار کار نمیکرد الان خوب شده. دیشبم بهشون ایمیل زدم !
برای من هم سایت دیوار و چند تا سایت داخلی باز نمیشد
برای من هم سایت دیوار و چند تا سایت داخلی باز نمیشد
سلام
من یک سالی بود از وایمکس استفاده نمی کردم.
چند روزه که دوباره وصلش کردم اما مدام ریست میشه...
تقریبا هر یک ساعت یک بار مودم ریست میشه و دوباره خودبه خود وصل میشه...
مودمم BM635 هست...
باید چی کار کرد؟
خوب یه بار ریست کن اگه بلدی دوباره تنظیمش کن . شایدم قسمت شما مشکلی دارهنقل قول:
بازکردن سایتهای خارجی یا دانلود از سرورهای خارج واقعاً مصیبت شده . چندماهی هست که اینجوری شده اصلاً هم درست بشو نیست .
کلا وبگردیش دو هفته هست نابود شده ! راه حل = استفاده از چیز پی ان !نقل قول:
در مورد دانلود :
موقع دانلود فقط از دانلود منیجر IDM استفاده کنید و بگذارید روی حالت 16 تکه شدن .
دانلود منیجرهای دیگر نمیتونند درست سرعت را بکشند !
اگر سرعت دانلود مناسب نبود ، دو یا سه لینک را همزمان دانلود کنید تا سرعت مجموع لینک ها به حد واقعی برسد .
نکته :
بعضی از سایت ها کلا فایل ها را روی سرورهای بی سرعت گذاشتند و دانلود منیجر خوب سرعت را نمیگیره مثل سایت دانلودها !
بعضی از سایت ها فایل ها روی سرورهای پر سرعت هست و دانلود منیجر عالی سرعت میگیره .
اگر شما دو لینک را همزمان ( یکی از سرور بی سرعت و دیگری با سرعت ) همزمان دانلود بزنید میبینید که کل سرعت میاد روی لینک پر سرعت !
البته با بعضی از آپلودسنترها مشکل داره و تنها راهش وصل کردن چیز پی ان هست .
برای مشکل وبگردی ، اگر کسی لازم داره بگه تا چند تا برنامه بزارم در تاپیک :n02:
همین مشکل بازکردن سایتهای خارجی باعث شد که موقع پرداخت اینترنتی دوباره وجه از حسابم برداشت بشه ، تا الان هم که وجه به حسابم برگشت نخورده . فروشنده هم حاضر نیست حسابشو چک کنه ببینه دوبار رفته به حسابش یا نه ! با ADSL خانواده پرداخت بدون مشکل انجام شد .نقل قول:
فـیـلـتـرشکن هم هیچ کمکی نمیکنه حتی بدتر هم میشه (در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه قبل یکی از کاربرها اینو هم گفته بود) . از IDM هم متاسفانه نمیتونم استفاده کنم در واقع raspberry pi 2 دارم که لینوکس روش نصبه دانلود منیجر هم aria2 هست . سرعت دانلود هم اصلاً به نهایتش نمیرسه ولی اگه فایل رو مستقیم کنم روی سرورهای ایرانی (مثلاً 4upld) سرعتش خیلی خوب میشه .
قبلاً این مشکلات رو نداشتم . معلوم نیست کی میخواد درست بشه . تو فکر این هستم که جمعش کنم برم سراغ یه اینترنت دیگه !