موافقم:27:نقل قول:
Printable View
موافقم:27:نقل قول:
حاجی الان یه PDF درست میکنم توش همه چیز رو میگم . فقط احتمالا عکس ها با کیفیت پایین باشه چون میخوام از روی فیلم بگیرم . :46:نقل قول:
_____
آقا یه گره ضربت تشکیل بدیم . همه با هم تو یاهو کنفرانس بذاریم بعد من میرم دوئل کتک خور میشم عکس میدم شما تنظیم کنید بعد بزنیدش :27:
------
تو ورد 5 که هر روز از یه فورت پیغام میدن میگن بیا ship's bell بده . والا نمیتونم به اندازه همون فورت خودمون تامیین کنم چه برسه بقیه ! فکر کنم هادی هم همچین وضعیتی داره الان :31:
راستی جا داره از برادر ali (همکار انجمن) هم بخاطر گذاشتن آموزش صفحه اول تشکر کنم :11:
نظرتون چيه بگم يه فهرست درست كنه برا تاپيك؟! از پست هاي مهم!نقل قول:
راستی جا داره از برادر ali (همکار انجمن) هم بخاطر گذاشتن آموزش صفحه اول تشکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حداقل می تونه به خاطر ایرانی بودن و هم وطن بودن با ما یکمی هم برامون کمک کنه من نمی گم که بمونه اینجا و فقط به ما کمک کنه بیاد کنار فورتمون پند تا بریزه بعدش برگرده همون کاسکوس ما هم بگیم که خیلی با مرامه و به هم نوعش کمک کرد :10:نقل قول:
موافقم..این که میگن وقت نداره همش بهانست...اگه کسی معنی واقعیه معرفت رو بدونه این جور حرفا براش معنی ندارهنقل قول:
ما بهش نمی گیم که بیا سیلور بمون در آینده آتاک دادند چون لیدرشیب هستی برامون کمک می کنی فقط می گیم چند تا در ایتم بهمون کمک کن فقط همین :10::11:نقل قول:
اینم آموزش کامل بدست آوردن شمشر هرناندو :دی
لینک مستقیم :
کد:http://xboycooper.parsaspace.com/West/hernando.zip
FuC k chagn_An
نقل قول:
jojok wins the duel, gains 134 experience points and steals $44 from ggfthewest.
لامسب یکم از من بزرگ تر بود:دی یعنی 22 لول بزرگتر بود:
نقل قول:
jojok passes out. HXXH wins the duel, gains 75 experience points and steals $14 from jojok.
اين كه همونيه كه من داشتم!! منتها فيلمش يك و نيم مگ بيشتر نبود ولي اين PDF 8 مگه!!!نقل قول:
اینم آموزش کامل بدست آوردن شمشر هرناندو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
الان ديگه مطمئن شدم به هزار و يك دليل نمي تونم اين شمشيره رو بگيرم!!
اگه كوئستي آيتمي چيزي هست كه با دوئل كردن باز ميشه خبر كنيد!!!