هیچ محدودیتی نیست . البته جلو انتخاباته قول شبی 10 گیگ نمیدم :n02: . ب من چ اصننقل قول:
ولی شرایط عادی باشه یه 10 گیگی احتمالا ........:n02: . حلالت فقط استفاده بد نکن :n02:
Printable View
هیچ محدودیتی نیست . البته جلو انتخاباته قول شبی 10 گیگ نمیدم :n02: . ب من چ اصننقل قول:
ولی شرایط عادی باشه یه 10 گیگی احتمالا ........:n02: . حلالت فقط استفاده بد نکن :n02:
قبلا ها تا 12 گیگ میشد دانلود کردنقل قول:
ولی خوبی مخابرات اینه که همیشه سرعتش با روزانه برابره و افت سرعت نداره:n02:
:n19: ایول محدودیت نباشه که عالیه :n19: اقا شبی 9 گیگ هم دانلود کنه کافیه برام :n24:نقل قول:
قربونت برم :n11: نه خیالت راحت فقط بازی و سریال و فیلم و ویندوز دانلود می کنم . البته شاید تو خط دانلود ارشیوی موزیک هم بزنم :n02:
ایول 12 گیگ :n20: امیدوارم واسه ما هم مثل قبلنا کار بده :n19: با این وضع باید به فکر خرید یه هارد اکسترنال باشم :n19:نقل قول:
فانوس این سرویس خودت که شبی 5.5 گیگ دانلود می کنی چی هستش ؟ :n26:
توربو (512) ماهی 2 گیگ 13000 تومننقل قول:
برای شبانه من اکثرا از لینکهای پر سرعت میزارم برای همین تا 5.5 هر شب جا داره که دانلود کنه و جمعه ها هم تا 7.5 گیگ:n02:
الان من یه 512 نامحدود دارم. دارم از سرورهای وطن دانلود چند تا آموزش IT رو دانلود می کنم. زار می زنه.
سرعت 10-20 میده واسم. درحالی که می تونم تا 350 دانلود کنم.
دیوونه هه می گه سفارش خرید بده یه 200تومن خرجت شه که اینکارم نمی کنیم :دی
من که از همارا راضی هستم. اونم خیلی. به خصوص نماینده اش هم که باشی دیگه هیچ که ما هم از نماینده هاشیم :دی
دوباره صاحب بهترین اینترنت دنیا شدیمکد:
Ping statistics for 173.194.39.194:
Packets: Sent = 522, Received = 373, Lost = 149 (28% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 226ms, Maximum = 3490ms, Average = 246ms
آقا امین من چندروز که از مخابرات سرویس کلاسیک رو گرفتمنقل قول:
سرعت روزا خیلی خوبه اما شبا مخصوصا ساعت 2-3 سرعتش
شدید افت میکنه اما وقتی ساعت 7 امتحان کردم سرعت مثل روزا
خوب بود.
داداش این الترا را کدوم شرکتی میده شما اینو از کجا خریدیننقل قول:
از دیروز دارم با نت حال می کنم.
قطعی 30 ثانیه ای از هر 2 دقیقه.