یرو سایت سافت گذر،اونجا میتونی کرک خوبی بگیری،من خودم از اونجا گرفتم و مشکلیم نداشتم با آی دی امنقل قول:
Printable View
یرو سایت سافت گذر،اونجا میتونی کرک خوبی بگیری،من خودم از اونجا گرفتم و مشکلیم نداشتم با آی دی امنقل قول:
داداش نمیخواد بیدار بشی کهنقل قول:
اینو بزن تو sheulded ویندوز اجرا کنه خودشه زمانشم مشخص کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت قدیمیش رو هم یه امتحان کنید!!نقل قول:
تو سایت قدیمیش کمی متفاوت هست. اما باید دوباره دانلود کنم و تست کنم. مرسی بابت کمک٬ کسه دیگه هست سایت اصلی واسش اپدیت نشه ؟نقل قول:
سایت قدیمیش رو هم یه امتحان کنید!!
اره من دی:نقل قول:
از یه هفته پیش رو 10.62 گیگ مونده !!!!!
آقا منم غربم، اما سرویسش بد نیست، بعضی وقتا یکم کند میشه، اما کلاً بد نیستنقل قول:
داداش گرفتم پچ اونم ایراد داشت!!!! شما برو تو scheduler شیش تا دان بذار بعد start queue رو بزن تو تسک منجیر cpu رو چک کننقل قول:
من الان این پچو گرفتم خدارو شکر درست شد
تا حالا 6تا رو امتحان نکردم،شاید حق با شما باشه،داداش کاری ندارم سرعت چنده اما 6 تا زیاده ها،ایده آل 3 تا 4 تا هس،از پشتیبانی فارسی idm پرسیدم اینونقل قول:
منم نمیگم خیلی بده،اما تقریبا آپلود خیلی ضعیفه،امکان نداره فایلیو بذارم واس آپلودو وسط کار ارور ندهنقل قول:
خونه ما حوالی یادگار-آزادیه البته
----------
حالا جدا از اینا،دوستان کسی چیزی در مورد مودم SWC9200 نمیدونه؟
مشخصات:
Items Specification Model name SWC - 9000 SWC - 9100 SWC - 9200 Frequency band 2.3GHz
(2.30 ~ 2.40GHz)2.5GHz
(2.49 ~ 2.69GHz)3.5GHz
(3.40 ~ 3.60GHz)Channel bandwidth 5, 8.75 & 10MHz 5 & 10MHz 5, 7, 10MHz Modulation DL: QPSK, 16QAM, 64QAM, UL: QPSK, 16QAM Max. data throughput DL: 40Mbps, UL: 8Mbps MIMO Matrix A (STC) & Matrix B Transmit power Max. 27dBm Receiving sensitivity -95dBm @ QPSK ¨ö CTC Antenna 5dBi Gain (Omni - directional antenna) Voice codec G.711a/u, G.729 a/b, G.723.1, G.726 Voice quality VAD, CNG, Echo cancellation, Jitter bug, DTMF Call features Call Waiting, Call Transfer, Call Forward, Caller ID, DTMF, 3-way conference, Fax (T.38) WiFi Security WPA / WPA2, WEP64 / WEP128 Dimension / Weight 180mm ¡¿ 129.5mm ¡¿ 32mm / 300g
6 تا که خیلی زیاده دینقل قول:
تا حالا 6تا رو امتحان نکردم،شاید حق با شما باشه،داداش کاری ندارم سرعت چنده اما 6 تا زیاده ها،ایده آل 3 تا 4 تا هس،از پشتیبانی فارسی idm پرسیدم اینو
واسه امتحان گفتم داداش چون اگه پچ ایراد داشته باشه ممکنه واسه یکی هم ایراد بده...
دوستان اهوازی حالا سرعت چطوره ماله من که صحفه هم به زور باز می کنه<اعلام وضیعت کنند؟؟؟؟؟؟؟؟