جفتشون متغیره !!!نقل قول:
جفتشون متغیره !!!نقل قول:
نقل قول:
والله حقیقتش می خوام مطمئن بشم که من که تقریبا یه ماه هستش که دستگاهم رو آپدیت کردم تا چه مدت خیالم می تونه راحت باشه که بازی جدید بیاد باز هم اجرا می کنه؟؟؟
در مورد دومی هم حالا هر کدوم از این دو تا رو که اسم بردید جدیدا 3-2 تا بازی جدید روش اجرا کردم تا چه مدت می تونم راحت باشم که اگه بازی جدیدی برای ایکس باکس بیاد حتما روی دستگاهم اجرا می شه؟؟؟؟؟؟
در ضمن در مورد لایو فعلا اگه خودمم بخوام نمی تونم!!!چون که به منطقه ما adsl نمی خوره و هی دارن امروز فردا می کنند که اینجا هم ساپورت بشه. ولی فعلا و بعد از حدود 8-7 سال هنوز که درست نشده!!!
هنوز هم این اکانت گولد دستگاه رو هم به همین دلیل استفاده نکردم!!!!
شانسمون کجا به دنیا اومدیم!!!!!! هیچی توی ایران سر جاش نیست!!!!!:2:
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
در ضمن آخرین بازیهایی که اجرا کردم.
acII, bad company 2, bioshock 2
معذرت می خوام اینقدر سوال می کنم. من تقریبا 1-2 ماهی هست که یه مانیتور سامسونگ مدل sync master awx 1943 خریدم. می خواستم ببینم آیا می تونم ایکس باکس رو به این مانیتور وصل کنم و بازی کنم یا نه؟؟؟؟؟ اگه درست بگم فیشش هم dvi هستش.
اصلا slim یعنی چی؟نقل قول:
من از پایتخت sterio konj خریدم 1 سال هم گارانتی از طرف خودشون بهم دادننقل قول:
VG247 خبر رو آپديت كرده :نقل قول:
1- مايكروسافت هيچ واكنش و صحبتي در مورد اين خبر از خود نشان نداده
2- يك سايت هم گفته كه اين بيش از يك مادربرد كامپيوتر نيست !
البته استدلال اين گزينه ي 2 طولانيه كه متن كاملو اين جا متونيد ببينيد :
اين خبر هم انگار fake شد !کد:http://www.vg247.com/2010/03/17/rumour-360-slim-on-the-way/
ایا همچین چیزی وجود داره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله وجود داره.نقل قول:
خیلی وقت هم هست که معرفی شده ولی خوب خیلی گرونه.
براي مانيتوري كه DVI ميخوره ميتوني خيلي راحت با تبديل يا مستقيم وصل كني و بازي كني اما مانيتوري كه HDMI داشته باشه بايد دقت كني كه پورت صداي HD هم داره يا نه معمولا بعضي از مانيتورا پورت تصوير HDMI دارن اما صدا رو ندارننقل قول:
xbox360 slim :
:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
xbox360 slim دیگه خیلی جالبه بخدا!! اینا تو همین fat هنوز مشکل سخت افزاری دارن بعد اومدن slim ....