شرق-درست می فرمایید منظقه خیلی مهمه،ولی این همیشگی نیست!!الان که ساعت 7:38 دقیقه صبحه اومدم نگاه کردم 1.4 گیگ دانلود کرده.سرعت لود صفحات هم خیلی کند شده.!!!نقل قول:
Printable View
شرق-درست می فرمایید منظقه خیلی مهمه،ولی این همیشگی نیست!!الان که ساعت 7:38 دقیقه صبحه اومدم نگاه کردم 1.4 گیگ دانلود کرده.سرعت لود صفحات هم خیلی کند شده.!!!نقل قول:
طرح های قدیمی به نظرم خیلی خوبن.یه طرح قدیمی 128 دیدم برای یکی از اقوام بود سرعتش ثابت روی 1 مگ بود(125) اولش باورم نمی شد و میگفتم چی جوری ممکنه تا اینکه آوردم چند روز باهاش کار کردم دیدم واقعا رو یک مگه.شبها 2.5 گیگ دانلود میکرد.به خیال خام خودم گفتم شاید طرح 128 الانم سرعت خوبی داشته باشه وقتی فعال کردم دیدم از 30 بالاتر نمی ره!!!
بله واسه همه حدود همون 28 هست. در مورد SWC9200 اطلاعات زیادی ندارم! دوستان شاید بتونن کمک کنن.نقل قول:
بچه ها قضیه این تورنت که میگید چیه؟ من درست نمی فهمم.یعنی هر فایلی که میخوای از سرور تورنت میگیری یا نرم افزارش منظورتونه؟ من خودم یه برنامه به اسم mediaget دارم که فایل های تورنتو میگیره ولی سرعتش از 120 بالاتر نمیره.در ضمن اینم بگم به فایلای تورنت نمیشه زیاد اعتماد کرد.
تورنت بزرگترین شبکه اشتراک گذاری فایل هستش.برای دانلود فایل نیاز به برنامه هست.مثلا utorrent ،اما باید به سیدر و لیچر فایل توجه کرد.سید باید بالاتر از لیچر باشه.و لیچ پایین تر.اینکه می فرمایید قابل اعتماد نیست درسته فایل هایی هستند که هیچ سیدری ندارند و هیج منبعی برای تغذیه کردن فایل ها وجود نداره پس قاعدتا لیچر یا دریافت کننده ای وجود نداره و در نتیجه فایل نامعتبره.اما با توجه کردن به مشخصات فایل، تورنت منبع فوق العاده ارزشمندی برای فایلهای کمیابی هست که شاید به روشی غیر از این (اشتراک فایل) نشه پیدا کرد.بعضی برنامه های دانلود منیجر هم قابلیت دریافت فایل تورنت رو دارند مثل flash getنقل قول:
ممنون.البته خودم مفهوم کلی تورنتو میدونستم فقط نمیدونم شما ها چطوری میگید سرعت دانلود ازش بالاست.من با mediaget با 120 بیشتر نمیتونم ازش دانلود کنم تازه اونم در بهترین حالت. ولی utorrent امتحان نکردمنقل قول:
مبین نت مودم شما را به بز ترین قیمت ممکن می خرد. بیشتر از یکسال هست که سرویس رو شارژ نکردم , زنگ زدن که چرا شارژ نکردی و بعدش گفتن مودم رو از شما می خریم. مودم outdoor که 300 تومان قیمتش هست را 60 تومن حاضر هستن که بخرن! :31:
دوستان تورو خدا یه کرک خوب واسه دانلود منیجر بذارید بچه های اون تاپیک جواب نمیدن.... من هرشب دانلود منیجرم هنگ میکنه:sq_3:
دوستان بعد از خاموش روشن کردن مودم کارکرد اینترنتی نباید مگه بروز بشه ؟ مال ۳ روزه ثابت مونده ؟ به نظرتون قاطی کرده به زنم تو خط دانلود یا مشکل دیگه ای هست ؟
60تومن؟!مطمئنی!نقل قول:
بمن گفتم هزینه مودمو کامل بهت پس میدیم(یعنی همون 165ت)البته واس من کارشناس فرستادن و بعلت پوشش ضعیف مرجوعی زدن
احتمالا یکی از عاملای فروشش داره زرنگ بازی در میاره،وگرنه میدونن شما اگه بخوای به کسیم بفروشی حداقل 200ت دستتو میگیره،یه موقع خامشون نشی