سلامنقل قول:
اوضاع کیفیت پینگ و تایم اوت شبکه وایمکس کلا تعریفی نداره سراغش نیا.
Printable View
سلامنقل قول:
اوضاع کیفیت پینگ و تایم اوت شبکه وایمکس کلا تعریفی نداره سراغش نیا.
دوستان با یه مکافاتی بعد از 7-8 ماه اومدم فقط بگم چقدر اوضام خرابه
2 مگ پایه بودم اصفهان الان 1 ماهه 1 مگ پایه
اکثر مواقع بخصوص 9 تا 12 شب حتی گوگل باز نمیکنه 7 8 ماهه 2 بارم زنگ زدم کاملا بی فایده تا میگم خودم مهندس کامپیوترم الکی یه چیزی میگنو قطع می کنن
اصلا تست سرعت نمیتونم بگیرم که بذارم براتون
با IDM سرعت حداکثر 20 کیلوبایت است
به روح پدر ایرانسل و شرکا و جد و آبادشون.....(هر چی خواستید بزارید خودتون)
انگار تونستم بعد 8 ماه یه تست بگیرم!!!!!!!!!!
نگاه کنید 1 مگ پایه رو!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-GRADE:F
slower than 99% of ir
:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
ADSL نمی دن بهمون حتما مبین نت می گیرم
بچه ها
من سرویس ۲۵۶ نامحدود هستم
سرعت رو ۳۰ هست
میخام سرعت ۲ مگ با ترافیک ۱۲ گیگ بگیرم که سرعت حداقل ۲۰۰ باشه
میخاستم ببینم اگه به ۲ مگ تغییر بدم٬ شبانه رایگان هم سرعت ۲ مگ دارم برا دانلود؟
دوستان من تازه میخوام وایمکس اعتباری ایرانسل خانگی بگیرم. کدوم مودم وایمکس برای خونه خوبه ؟ (برقش از یو اس پی یا باطری گرفته بشه)و آیا هر مودمی که خوده شرکت وایمکس داد بگیرم یا خودم جدا بخرمش؟
هیچ تضمینی وجود نداره که شب ها هم سرعت 2 مگابیت داشته باشید حتی ممکنه در روز هم نتونید حد اکثر سرعت دریافت کنید. بستگی به منطقه و شلوغی شبکه داره.نقل قول:
ایرانسل دیگه مودم برای فروش نداره و ثبت نام سرویس وایمکس رو دیگه انجام نمیده.نقل قول:
اگر مودم میخواید باید دست دوم تهیه کنید و بعد به نام خودتون بزنید.
پیشنهاد میکنم اگر خط تلفن در منزل دارید از ADSL استفاده کنید چون وایمکس دیگه کیفیت نداره و تعرفه هاش به صرفه نیست.
من Adsl دارم ولی میخوام یکی دیگه جدا از خانواده داشته باشم .به نظرتون یه خطه تلفون دیگه یگیرم بهتر است؟
بنده مودم دست دوم و فعال وایمکس ایرانسل (مودم رومیزی، مودم USB + تقویت کننده و مودم خارجی) و مبین نت (مودم رومیزی) دارم.نقل قول:
کاملا" سالم و با پک کامل.
نصف قیمت نو میدم.
در صورت تمایل پیغام خصوصی بدین.
ممنوننقل قول:
میدونم سرعت خیلی وضعش خرابه
اما میخام بدونم اگه ۲ مگ رو ثبت کردم٬ سرعت شبانه هم تغییر به دو مگ میشه یا نه همون ۲۵۶ قبلیم میمونه ؟ (منظورم اینه که توی سیستمشون تعریف میشه که سرعت شبانه هم ۲ مگ باشه یا خیر)
بله خط جدید بگیرید اینطوری هم به صرفه تره و هم سرعت و کیفیت بیشتری دارید.نقل قول:
بله وقتی شما تغییر طرح تعرفه بدید کلا 256 حذف میشه و چه شبانه و چه روزانه روی 2 مگابیت هست.نقل قول: