من مودم B525 هواوی دارمنقل قول:
اسم برنامش Ltewatch هست
باید نسخه هواوی رو بگیری تا بتونی تنظیم کنی
البته دانگل USB فکر کنم قابلیت تجمیع نداشته باشه
Printable View
من مودم B525 هواوی دارمنقل قول:
اسم برنامش Ltewatch هست
باید نسخه هواوی رو بگیری تا بتونی تنظیم کنی
البته دانگل USB فکر کنم قابلیت تجمیع نداشته باشه
والا من که این کارا رو از همون شب اول تست کردم واسه من جواب نداد.نقل قول:
سیمکارت دومم هم بعد اینکه 3 روز رو یک مگ قفل بود از امشب رو 256 محدود شده.
درود. بله متاسفانه برنامه کثیف همراه اول و عمدیست منهم همیشه از شبانه همراه اول استفاده میکردم سرعت منطقه ما خیلی خوب هست شبها تا 100 مگ هم میرسه جمعه شب یه بازی برای دانلود گذاشتم سرعتم حدود 80 مگ بود بعد از یک ساعت دیدم سرعت اومده روی 8 مگ و قفل شده گفتم شاید اختلال شبکه هست دو روز گذشت اما درست نشد سیمکارت دیگم که بسته معمولی روشه همون سرعت قبل رو داره جالبه پشتیبانی هم طبق معمول زیر بار نمیره و میگه هیچ مشکلی وجود نداره و محدود نکردیم و اصلا چنین امکانی نداریم که سرعت سیمکارت خاصی رو محدود کنیم! کثیف رو به این علت میگم که اینطوراشکارا دروغ میگن وگرنه اعلام کنن سرعت بسته شبانه محدود هست هرکه خواست بخره یا نخره چرا دیگه دروغ و انکار.نقل قول:
چیز جدیدی نیست
همه شرکت ها یک حد مصرف معین دارن (نسبت به قیمت بسته)
سرعت لینک های داخلی هم محدود هست؟
اگر منظورتون به من هست مسئله همینه که به حد مصرف هم نرسیدم حدش 450 گیگ در ماهه و من حدود 50 گیگ فقط مصرف کردم. دانلودم از داخلی هست و کلا پهنای باند محدود شده چه داخلی چه خارجی و انجور که از کامنتها مشخصه مشکل من تنها هم نیست برنامه همراه اول هست
شاید 450 گیگ شده 50 گیگنقل قول:
با این بسته ایرانسل مقایسه کنید
ایرانسل 30 گیگ یک ماهه 2تا7 صبح 9 هزار تومان
نه هنوز همون 450 گیگ ماهانه هست در پنل کاربریم هم 450 گیگ رو نشون میده. همراه اول کمبود پهنای باند هم نداره چون پهنای باند که یک شبه کم نمیاد تا پیش از این قضیه با سرعت خوب و بدون اختلال دانلود میشد بنظر میاد همونجور که یکی از خبرگذاری ها هم نوشته بود همراه اول تحت مالکیت سپاه در طرح به اصطلاح صیانت از فضای مجازی پیش قدم شده و قبل از تصویب در مجلس داره با ایجاد محدودیت عمدی در پهنای باند طرج رو اجرا میکنهنقل قول:
حالا یه چیز جالب بگمنقل قول:
با همون فرکانس پریشب، دیشب سرعتش روی 250 کیلوبایت بود
ایندفعه روی تجمیع 2800 محدود نشد
نه اینطوری نیستنقل قول:
من بستم تمام شده بود
بسته جدید خریدم مشکلات شروع شد
حتی به 20 گیگ هم نرسید محدود شد
دقیقا مال منم همینطوری شد. شب تمدید این بساط شروع شد. فکر می کردم از شانس منه ولی نگو...نقل قول: