منبع يا اوني كه نقل كرده بود؟:n02:نقل قول:
Printable View
منبع يا اوني كه نقل كرده بود؟:n02:نقل قول:
این چطوره ؟؟ ( سر در نمیارم ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خطت تا 9 مگ میکشه الان که روی 2 مگ هست مشکلی نداره ولی اگه بخوای بیای پارس بهتره روی 6 مگ ببندی لینکت نپره
نویزت بالاست شاید با تعویض سیم کشی بهتر بشه از اون قسمت ارور ها هم عکس میذاشتی بهتر بود
هردومون :n02:نقل قول:
محمد تست آرش رو دیدی از فارانت؟
اینطور که بوش میاد، بلر میره :n09: بهتره برم فارانت... هزینه ی اولیه اش بالاس ولی میرزه واسه دانلود... :n01:
سلام دوستان
سرویس های محدود مخابرات رو دارن طوری تنظیم میکنن که هر سرویس در ساعات غیر رایگان (روزانه ) سرعت واقعی خودش رو داشته باشه و تنها سرعت دانلود با نرم افزارهای مدیریت دانلود 2 برابر خواهد بود.به عنوان مثال اگر 1 مگ بگیرید سرعت وبگردی همون 1 مگ هست و برای دانلود حدودا 2 مگ .و در ساعت شبانه چه رایگان و چه غیر رایگان سرعت کاملا واقعی خواهد بود.
دستت درد نکنه از جواب ! بفرما اینم خدمت شما : ( میشه 10 مگ بگیرم ) ؟؟؟ :n13:نقل قول:
این یعنی چی ؟ یعنی من سرویس 5مگ بگیرم از مخابرات شبانه همون سرعت واقعی 5مگ رو بهم میده ؟ دوستان خواهشا شما هم به پشتیبانی زنگ بزنید ببینید اصلا این شبانه میمونه یا نه من تصمیم به تخلیه گرفتمه اگه مخابرات شبانه رو داشته باشه همینجا میمونمنقل قول:
من با پشتیبانی صحبت کردم گفتن که تایم رایگان شبانه سرعت نصف میشه.یعنی 2 مگ داشته باشی میشه 1 مگ
سلام لطفا یکی لیست قیمت سرویس های محدود رو بزاره
لعنت بر پشتیبانی...لعنت بر مخابرات...
خدایا اینارو این حق خور ها رو با ابن ملجم محشور بفرما...
آمین