ساعات رایگان شب با سرعت دانلود 100-80 امکان نداره 10گیگ دان(نقل قول:جنل خالق):23:
Printable View
ساعات رایگان شب با سرعت دانلود 100-80 امکان نداره 10گیگ دان(نقل قول:جنل خالق):23:
اقا من ی چیزی فهمیدم اقایونی که مثل من 2mb دارن
بعد ساعت 4 یک بار مودمو خاموش روشن کنن سرعتشون 400-500 میشه مثل خودم که 6 شبه با سرعت 400--500 دانلود میکنم
داداش ملت خواب دارن ساعت 4 !!!!!!نقل قول:
میخوام 100 سال دان نکنه دی:
با 128 شبی 1 گیگ میگیرفتم با 512 2 گیگ
با 2 مگ 2 مگم نمیگیره!!!!!:sq_2:
چرا اختلافش با 1 مگ اینقدر زیاده؟؟؟نقل قول:
من یه زمانی شبا 2.5 گیگ میگرفتم با 1 مگ
الان به زور 1.2 میگیرم ولی شما میگید 5 الی 7 گیگ میشه گرفت(با 2 مگ)
ضمنا بگم سرعت من با دانلود منیجر بطور پایدار بین 130 الی 140 هست
با چند تا کانکشن باز کردن و به شرط پر سرعت بودن سرور و نداشتن فایل توی تورنت به این سرعت میرسه اما چند هفته پیش با تورنت و دانلود معمولی و فیلم به 7 6 گیگ میرسید.میشه گفت داره رو به بدتر شدن میره.نمی دونم کی مثل سابق میشه.الان هر شب فایل میزارم اما اون نتیجه دلخواه حاصل نمی شه.چند شب پیش با خیال راحت چند تا فایل با سید بالا تو تورنت گذاشتم نتیجه تا 8 صبح زیر یک گیگ بود!!!!نقل قول:
شما اینارو چند ماه داشتی یا چند روزه طرح رو عوض میکردی؟نقل قول:
کلا امکان این هست که یک طرح بگیریم بعد مثلا یک هفته تغییر بدیم؟
من الان یکی از طرحهای قدیمی یک مگ رو دارم که اشتراک 1 به 8 داشت.اگه طرحمو تغییر بدم دیگه نمی تونم اینکه الان دارم رو بگیرم؟
مهمترین عامل ،منطقه هست.همین دو مگ رو یکی میناله یکی مثل شما سرعت خوبی داره.شما کجای تهران هستی؟نقل قول:
واس من 28 هس،خوبه یا ضعیفه یا واس همه همینه؟ حالا با این حساب مودم DX350 بهتره یا SWC9200 که کره ایه؟ من DX350 دارم،با کره ایه عوضش کنم؟نقل قول:
دوستان با کارشناس مبین نت که میحرفیدم،گفت غرب تهران چون مشترک زیاد داریم،یکم کیفیت خدماتمون پایین اومده البته اعتراف کرد که شرکت تغییراتیم تو سیستم داده(احتمالا ناخواسته و از روی عدم توانایی)که باعث افت کیفیت شده
بقیه غرب تهرانیا چه نظری دارن؟
از سرعتو کیفیت راضی این؟
داداش شما خوش شانسی اونای که باهاشون شیر شدی اهل دانلود نیستن من 1 بار که هیچی ده بار هم ریست میکنم شبانه از 150-160 بالاتر نمیره(سرویس 2 مگ ) سیگنال هم قوی لینک دانلود هم مستقیم :sq_4:نقل قول: