-
-
-
-
در گفت و گو با فارس
استيلي: بازگشت دوباره قطبي به پرسپوليس اشتباه بزرگي بود
خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: افشين قطبي با بازگشت دوباره به پرسپوليس در ابتداي فصل جاري، اشتباه بزرگي مرتكب شد.
حميد استيلي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص استعفاي سرمربي پرسپوليس اظهار داشت: به نظرم افشين قطبي با بازگشت دوبارهاش به پرسپوليس، اشتباه بزرگي را مرتكب شد، اگر چه مبلغ پيشنهادي براي حضور دوباره در تهران بسيار وسوسهانگيز بود و دادن پاسخ منفي به اين پيشنهاد كمي سخت بود.
وي ادامه داد: اگر قطبي يكسال بدون تيم مي ماند و خانه نشين ميشد بدون شك در سالهاي بعدي ميتوانست به مراتب انتخاب بهتري داشته باشد؛ اما وي ترجيح داد برگردد.
مربي سابق پرسپوليس گفت: در فصل جديد تمام مسابقات پرسپوليس را تماشا كردم. قطبي نسبت به فصل گذشته، هم به لحاظ روحي و رواني و هم به لحاظ ايدههاي تاكتيكي تغييراتي داشت.
استيلي ادامه داد: مسئولان باشگاه پرسپوليس افشين پيرواني را به عنوان سرمربي جديد اين تيم معرفي كردند و من هيچ چيز در اين زمينه نميتوانم بگويم و فقط براي او آرزوي موفقيت دارم. اميدوارم اين مربي جوان در فصل جديد با پرسپوليس در مسابقات داخلي و خارجي نتايج خوبي را بدست آورد.
استيلي كه در امارات با خبرنگار اعزامي فارس به دوبي گفت و گو مي كرد، درباره عملكرد تيم ملي ايران عنوان كرد: متاسفانه برابر امارات هيچ برنامه خاصي نداشتيم و علت آن را نميدانم. برخي از بازيكنان ما فقط راه مي رفتند و خسته به نظر ميرسيدند. امارات به مراتب بهتر از ما بازي كرد و برنامههاي تاكتيكي اين تيم بسيار مطلوبتر از تيم ملي ايران بود. شاخص ترين بازيكن ما رحمتي بود كه بارها مانع از فروپاشي دروازه شد.
-
در گفت و گو با فارس
عابدزاده: رحمتي خيال مرا بابت دروازه تيم ملي راحت كرد
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با وجود مهدي رحمتي، پس از مدت ها خيال من از بابت حضور يك دروازه بان كارآمد در تيم ملي راحت شد.
احمدرضا عابدزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مهدي رحمتي عملكرد بسيار خوبي در تيم ملي داشت و با گذشت زمان بهتر نيز خواهد شد.
وي ادامه داد: اين دروازه بان در بازي مقابل امارات يك تيم بود و شايستگي هاي خود را نشان داد، البته از اين جوانان در ايران زياد داريم كه ميتوانند با تلاش بيشتر درون دروازه تيم ملي قرار گيرند.
مربي دروازه بانان پرسپوليس در خصوص انتقاد ها از عليرضا حقيقي در بازي مقابل پيكان گفت: حقيقي دروازه بان جواني است و براي بهتر شدن به زمان نياز دارد. او تلاش خود را به كار برد و بي شك دوست ندارد پس از هشت سال بودن در پرسپوليس به راحتي دروازه اش باز شود. بي شك با كسب تجربه دروازه بان خوبي خواهد شد.
عابدزاده در خصوص انتقاد از عليرضا نيكبخت واحدي بخاطر از دست دادن دو پنالتي تاكيد كرد: مهاجم ما متوجه اشتباهش شد و وظيفه داشتم به عنوان يك مربي به او دلداري دهم. او چه در فصل گذشته و چه اين فصل جزو نفرات تاثيرگذار تيم بود و نبايد به خاطر از دست دادن 2 پنالتي تا اين حد مورد انتقاد واقع شود.
عابدزاده با اشاره به ديدار اين تيم مقابل استقلال اهواز گفت: ديدار حساس و سرنوشت سازي برابر حريف اهوازي داريم و از هواداران ميخواهم روز چهارشنبه ما را حمايت كنند تا با كسب پيروزي طلسم ناكامي ها را بشكنيم و به جايگاه واقعي خود برسيم.
-
به دليل اخراج در آخرين بازي فصل گذشته
نيكبخت از همراهي پرسپوليس در جام حذفي محروم است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران به دليل اخراج در آخرين بازي اين تيم در جام حذفي فصل گذشته، در اولين بازي جام حذفي اين فصل محروم است.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي كه در آخرين بازي جام حذفي در فصل گذشته مقابل پاس همدان از بازي اخراج شده بود، يك شنبه هفته آينده مقابل صنايع طلايي سمنان محروم خواهد بود.
اين بازيكن به همراه حسين بادامكي، فرزاد آشوبي و محمد نصرتي سال قبل در جام حذفي مقابل پاس همدان با كارت قرمز داور روبرو شد.
هوشنگ نصيرزاده در اين باره به خبرنگار فارس اظهار داشت: طبق قوانين جام حذفي بازيكناني كه در يك بازي اخراج مي شوند و سپس تيم از ادامه مسابقات حذف مي شود در فصل بعد از اولين بازي در جام حذفي محروم هستند.
-
براي تماشاي بازي راه آهن و پرسپوليس
قائم مقام و مدير اجرايي باشگاه الشباب به تهران مي آيند
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه الشباب براي تماشاي ديدار تيم هاي راه آهن و پرسپوليس از هفته هفدهم ليگ برتر به تهران سفر خواهند كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در پي سفر محمد حسن انصاري فر به امارات و ملاقات با بن هضيم مديرعامل باشگاه الشباب، بين اين باشگاه اماراتي با باشگاه راه آهن تفاهم نامه برادرخواندگي منعقد شد.
در اين تفاهم نامه مقرر شده تا دو تيم روابط اداري، مالي، ورزشي و فرهنگي داشته و در امر ترانسفر بازيكن و در اختيار گذاشتن امكانات بيش از قبل با يكديگر تعامل داشته باشند.
قرار است راه آهن در تعطيلات نيم فصل در اين باشگاه اردوي خود را برگزار كند و تابستان سال آينده نيز اين تيم اماراتي براي برپايي اردو به تهران آمده و از امكانات باشگاه راه آهن استفاده كند.
در اين سفر مديرعامل راه آهن از مديرعامل باشگاه الشباب خواست براي تماشاي بازي اين تيم مقابل پرسپوليس به تهران سفر كند؛ اما بن هضيم به دليل سفر به بيروت فرصت سفر به تهران را ندارد؛ اما به جاي او يوسف احمد و عبدالقادر قائم مقام و مدير اجرايي اين باشگاه راهي تهران خواهند شد.
اين دو مسئول همچنين در اين سفر از امكانات باشگاه راه آهن بازديد خواهند كرد.
-
پس از تمرين امروز
پيرواني: حمايت علي آبادي از من برايم باارزش است
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: حمايت رئيس سازمان تربيت بدني از حضور من در راس كادر فني تيم، برايم بسيار باارزش است.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني پس از تمرين امروز پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اينكه نفر اول ورزش ايران از من حمايت كرد، بسيار برايم ارزشمند است. بي شك ايشان نيز مانند رئيس جمهوري نگاه ويژه اي به جوانان دارند و سعي مي كنم پاسخ خوبي به اين حمايت ها بدهم.
وي در مورد بازي بعدي پرسپوليس گفت: استقلال اهواز تيم خطرناكي است و براي جبران ناكامي هفته اخير به تهران سفر مي كند. شاگردان ميثاقيان فقط برد مي خواهند؛ ولي ما نيز محكوم به پيروزي هستيم.
پيرواني در خصوص خط دفاعي پرسپوليس گفت: مقابل پيكان در خط دفاعي بهترين عملكرد را داشتيم و مطمئن باشيد در بازي هاي بعدي خيلي بهتر خواهيم شد.
-
در گفت و گو با فارس
معمارزاده: از 15 اسفند در تمرينات پرسپوليس حاضر ميشوم
خبرگزاري فارس: دروازهبان سابق تيم ملي گفت: طبق اعلام پزشك معالجم مي توانم از 15 اسفند ماه در تمرينات پرسپوليس شركت كنم.
ميثاق معمارزاده در گفتوگو باخبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در حال حاضر كار با وزنه را انجام ميدهم و بعد از گذشت سه ماه و 15 روز با دستور پزشك، تمرينات جدي خود را آغاز مي كنم.
وي افزود: زمان بازگشتم به تهران مشخص نيست؛ اما به گفته پزشكم مي توانم از 15 اسفند در تمرينات پرسپوليس شركت كنم.
معمارزاده در مورد جدايي افشين قطبي گفت: قطبي براي پرسپوليس زحمت كشيد و اين تيم را قهرمان كرد. قطعا مشكلاتي بوده كه صلاح دانست از ايران برود. براي او آرزوي موفقيت ميكنم چون يك مربي با فرهنگ و باهوش بود.
-
در گفت و گو با فارس
خليلي: از تصميم قطبي شوكه شدم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پس از باخبر شدن از رفتن قطبي، از تصميم او شوكه شدم.
محسن خليلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خيلي دوست داشتم پس از بازگشت به ايران، كنار قطبي كار كنم چون روزهاي بسيار خوشي را با او داشتم.
وي افزود: از فوتبال بين المللي قطبي كه مطابق با علم روز دنيا بود، تجارب خوبي كسب كردم. مطمئن هستم در آقاي گلي من در فصل قبل تاثيرگذار بود.
خليلي عنوان كرد: پس از باخبر شدن از تصميم قطبي روي سايت هاي اينترنتي، واقعا شوكه شدم. اميدوارم اشخاصي از او دليل اين تصميمش را بپرسند و در آينده دوباره مشكلي پيش نيايد.
وي اظهار داشت: هرگز نبايد به اين تصميم قطبي بي احترامي كرد چون مطمئنم براي خود حرفهاي قانع كنندهاي دارد كه تيم بزرگي مثل پرسپوليس را در اين شرايط حساس تنها گذاشته است.
محسن خليلي عنوان كرد: قطبي از ياد من و هواداران فراموش نميشود چون بهترين لقب در فوتبال ايران يعني امپرطور را به او داده بودند. مطمئنم ارزش او هرگز از بين نميرود چون هواداران بزرگ و با تعصبي داريم.