Max Rate رو که زده تا 10 مگ میکشه تقریبا احتمالا تا 8 مگ بدون مشکل و قطعی میکشه خطتنقل قول:
Printable View
Max Rate رو که زده تا 10 مگ میکشه تقریبا احتمالا تا 8 مگ بدون مشکل و قطعی میکشه خطتنقل قول:
با این مشخصاتی که خطت داره، اوضاعش خیلی خرابه. اول این که فاصلهات با مرکز مخابراتی زیاده. باید حدوداً 3 تا 3.5 کیلومتر فاصله داشته باشی. یعنی از رو عدد Atten داوناستریم 47 یا 49 میشه حدود 3.5 کیلومتر. اما به نظرم فاصله واقعیت کمتر باشه. شاید حدود 2.5 کیلومتر. به هر حال با همون 3.5 کیلومتر هم شما باید بتونی 4مگابیت سرعت دانلود بگیری نه 512 کیلوبیت (روزانه) یا 1.5مگابیت (شبانه). من احتمال میدم مشکل از طرف مخابرات منطقهاتون باشه هم از وضعیت سیمکشی داخل ساختمون. اول باید مطمئن بشی چقدرش مربوط به سیمکشی داخل خونه است. بعد از اون اگه باز هم وضعیت خوب نبود باید از مخابرات بخوای بررسی کنن.نقل قول:
Max Rate ملاک نیس.نقل قول:
من بازی آنلاین میکنم برای فیفا 14 و دوتا 2 ...نقل قول:
قبلا" پینگم تقریبا" 250 -230 بود ولی الان خیلی پایین باشه اونم بعضی اوقات میشه 280 ... بقیه اوقات 350-400
پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هم همینجوری میشه دقیقا"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام بدونم اینجا شما فقط راضی هستی یا بقیه هم راضی هستن ؟؟؟؟؟نقل قول:
حقیقت ناراضی هم داریم:n02:نقل قول:
راضی ها بیشترن یا ناراضی ها ؟؟؟؟؟ :n02::n07:نقل قول:
باور کن نمیدونم هروقت تو این زمینه اظهار نظر کردم یا راضی ها یا ناراضی ها به پرو پام پیچیدن:n02:.ولی فکر میکنم توی پهنای باندهای بالا یعنی 10 و 12 مگ تعداد راضی ها بیشتر باشه.خدایا توبه.ناراضی ها ببخشن:n02:
دوستان عزیز
من تهرانم،مرکز شهید باهنر
متاسفانه چند ساله که سایت صبانت رو میبنم ولی هنوز مرکز ما رو تحت پوشش قرار نداده...
کاری میشه کرد که واسه ما هم راه بندازه؟به جایی باید گفت؟
سلام دوستان .
من از سرویس های نامحدود صبا نت استفاده می کنم !
ولی به علت سرعت پایین بعد از گذشتن از حجم میخام محدود بگیرم .
میخاستم ببینم سرعت دانلود شبانه شما چه قدره ؛ لطفا نام سرعت سرویس خودتونم بگید .