دوستان این پسوورد رو چطوری میشه عوض کرد؟
Printable View
دوستان این پسوورد رو چطوری میشه عوض کرد؟
یادتون گفتم 10 ام قراره مرکز ما یکساعت قطع بشه برای تعویض تجهیزات و من زنگ زدم گفتم تو رو خدا قطع نکنید چون همیشه بعدش می ری.... تو همین که هست گفت نه بعدش بهتر میشه . اینجا هم گفتم بدتر میشه الان وصل شده جوری خراب کردن جوری که دیگه نمیشه از سایت های خارجی حتی 90 تا دانلود کرد بلکه یا بسته شده یا 6-7 تا سرعت میده. لعنت به هرچی دزد و کم فروش و بیسواده
امیدوارم این اینترنت جدید گوگل baloon تو ایران هم بیاد و تحریم نباشه بعدش سرعت بالا بدون محدودیت نصف قیمت نت ماهواره ای. بعدش isp ها و زیرساخت و مخابرات التماس کنن مفتی نت 20 مگ میدیم ببینم کی میخره!
حتما اجازه بهش می دن :n08::n08:نقل قول:
چرا میخندی؟ خنده نداره گریه داره به حال مخابرات!نقل قول:
اجازه نمیخواد این بالن ها در مدار زمین قرار میگیره و تا 1200 کیلومتر اطراف خودشو هر کدوم ساپورت می کنه. مگه الان اینترنت ماهواره ای اجازه میخواد؟ مگه الان از پرو*کسی استفاده می کنیم اجازه می گیریم؟!
امشب که قطع شد دیگه عصبی شدم زنگ زدم به شرکت 12 شب گفتم میخوام کات کنم چیکار کنم ... پرسید چرا گفتم پینگ گه داغون سرعتم که نپرس گفت بمون درست میشه گفتم تا الانم خیلی به روتون خندیدم ممنون ... فردا هم زنگ میزنم خیلی نرم میگم تمومش کن دیگه ناموسا بریدم با این وضع نت نداشته باشم اعصابم اروم تره
:n20::n20::n19:در ضمن باخت تحقیر امیزانه اسپانیا رو به طرفداران این تیم و صدا سیما تسلیت میگم :n19::n20::n20:
یعنی داداش این جمله آخرت یه هزار تا لایک داره ها ... صدا وسیما و تیکی تاکا و غارسلونا به تاریخ پیوستند اون از 7 تایی بایرن اینم از برزیل:n19::n19::n19:نقل قول:
سلام دوستان
من 2 مگ نامحدود ثبت نام کردم . یارو گفت برو مخابرات تا پورتتو درخواست بده و خالی کنن , حالا بعدش که بهشون تلفنی خبر بدم , چقدر طول میکشه تا وصل بشه ؟
بعد این یوزر و پسورد چیه ؟ خودشون بهم می دن ؟ شبانه رو چطور میشه وصل شد ؟ باید کانکشن جداگانه بسازیم ؟ یکی به ما از اول کامل توضیح بده.
سلامنقل قول:
شما به سرعت 120 +پینگ بالا + سرعت پایین باز کردن صفحات راضی هستی؟
یوزر و پسورد برای چک کردن حساب و زمان باقی مانده سرویس و.... هست که خودشون بهت میدن
نقل قول:
شبانه رو چطور میشه وصل شد ؟
یعنی چی؟
سُلام آندروید جوننقل قول:
میشه تلفنی به مخابرات زنگ بزنم و بگم پورت رو خالی کنن یا باید حضوری مراجه کنم ؟ بعدش چند روز طول میکشه تا وصل کنن ؟
چکار کنم , چاره ای نداشتم جز آسیاتک که نامحدود می داد.
سلام هادی جاننقل قول:
زنگ بزن 2020 درخواست جمع اوری بده.... والا اینشو نمیدونم چند روزه برات جمع اوری میکنن.(بین 3 الی 15 روز شنیدم طول میشکه)
من که تلفنی از طریق نماینده ثبت نام کردم یه روزه وصل شد!
شما شرکت های دیگه رو بررسی کردی ببینی چطوره؟
بازم میگم اسیاتک بدرد نمیخوره!
توجه کرده باشی همه از اسیاتک فرار کردن فقط ما موندیم:n02:(39 روز باید بسازم با اسیاتک:n27:)