سوپر دیال آپ منظورشونه :27:دیال آپ خوب باشه 4 کیلو بیشتر نمیده:31:نقل قول:
Printable View
سوپر دیال آپ منظورشونه :27:دیال آپ خوب باشه 4 کیلو بیشتر نمیده:31:نقل قول:
دوستانی که با خاموش کردن سیستم بعضی وقت ها باز هم نتشون قطع نمیشه و حجم میندازه از برنامه
iNet Protector استفاده کنند و بهش بگن 5 ساعت دیگه ارتباط نت رو قطع کنه و اینترنت کانکت هم باشه اطلاعت رد و بدل نمیشه
برای دوباره وصل کردن این ارتباط خودش گنده میزنه کانکت و دیگه عمرا از حجم کم کنه
نقل قول:
اگر کانکشن داتشه باشید و حالت bridge تنظیم شده باشه وقتی سیستم خاموش بشه خود به خود دیسکانکت میشه و مشکلی نباید باشه
سلامنقل قول:
دوست من کسی نمی تونه جواب دقیقی بهتون بده، سرعت دانلود منطقه با منطقه ، شهر با شهر فرق میکنه
تازه مسائل دیگه ای هم در سرعت دانلود دخیل هستند، اگر قبلا با سرویس محدود سرعت شبانه خوبی داشتید
همون سرویس POL رو تمدید کنید ، اگر هم سرعت دانلود شبانه خوبی نداشتید از میتونید سرویس های نامحدود
رو هم تست کنید(چیزی برای از دست دادن ندارید) البته ممکنه ترافیک منطقه یا شهرتون کم باشه با سرویس
نامحدود هم سرعت قابل قبولی داشته باشید اما مطمئن باشید این جماعت ISPچی جایی نمی خوابند که
زیرشون آب بره!
خاک بر سره دزد افلاین.
این سرویس 512 چرا اینطور شده.الان توی 1 ساعت 3 بار تست اسپید گرفتم همش همین بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه ندیدی اینهمه یوزرهای ناراضی پارس رانقل قول:
چرا گرفتی؟
صبا خواهم گرفتنقل قول:
صبا تو تبریز خوبه سرعتش
خب وضع تو خوبهنقل قول:
چون بالاخره اسپید تست باز میشه
برا من باز نمیشه معمولا
مخصوصا 1 به بعد
از ظهر تا حالا وضعیت من اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم میگه خیلیا اینطوری شده اند داریم درستش میکنیم ولی مدتش رو نگفت چقدر طول میکشه
البته یک نکته رو هم باید در نظر گرفت که توقع ما از پارس آنلاین بیشتر از حد هست
مثلا سرویس 256 داریم توقع داریم سرعت روی 2 مگابیت باشه در صورتی که سرعت دانلود در اصل باید روی 32 باشه و یان در حالیه که معمولا سرعت بیشتر هست که کمتر نیست
خیلی از پست ها (نه همگی) تو این تاپیک اینطور ازشون برداشت میشه
یه جورایی دزدی محسوب میشه بهتره انجام نشه :31:نقل قول: