دوستان کسی تا حالا نا محدود 512 1به 4 رو استفاده کرده؟؟؟؟؟
کسی ازش راضی هست؟
Printable View
دوستان کسی تا حالا نا محدود 512 1به 4 رو استفاده کرده؟؟؟؟؟
کسی ازش راضی هست؟
آقا این TX power چیه؟
مودم DX350 بهتره یا SWC9200 ؟نگین فرقی نمیکنه که میکنه
اصلا این مودمای GreenPacket ساخت کجاس؟
سلام
دوستان مبین نت تو ترافیک رایگانش افت سرعت نداره؟
چیز p ان و پ ر و ک ص ی روش کار میکنن؟
در کل وضعیتش چطوره؟
تو این یک هفته ای طرح های 2 مگ 1 مگ و512 رو امتحان کردم.به نظرم 512 از هم پایدارتر اومد،(توی روز 100-90)حالا میخوام بدونم طرح های چند ماهه 512 هم خوبه؟مثل طرح 1ماهه 20 گیگ یا نامحدود 1 به 4 یا شش ماهه و...
معلومه داره،من 512 دارم شبی نزدیک 1گیگ دانلود دارم،تازه با اینکه کارشناس اومده واسم و گفته سیگنال دهیم مناسب نیس و درخواست جمع آوری دادمنقل قول:
چیز پی انو اینام مثه بقیه شرکتاس،اگه قطع باشه همه قطعن و بلعکس
اگه آنتن دهیش تو منزلتون خوب باشه که عالیه وگرنه مثه من اشکمو درمیاره البته بعضی وقتا
سلام
کسی میدونه نزدیک ترین عامل فروش مبین نت به تهرانسر کجاس؟ اصلا فرقی داره از کدوم بگیرم؟
سوال دیگم ایننه که وقتی اینترنت فعال شد از توی سایت مبین نت اکانتت رو چک میکنی یا از سایت عامل فروش؟
فرقی نداره! شما وقتی تماس میگیری اونها خودشون به نزدیک ترین عامل فروش منطقه شما ارجاع میدن و بقیه کارها مثل نصب و راه اندازی توسط عامل فروش انجام میشه بعدا مشخصات و مدارکتون از طرف عامل به شرکت مبین نت ارسال می شه و نهایتا مشترک مبین نت میشید و طرح تون فعال میشه.نقل قول:
شما تمام کارها مثل خرید حجم ،تغییر طرح اشتراکی،نحوه مصرف و مانده جساب رو از خود سایت مبین نت انجام میدید.با نام کابری و رمزی که بهتون داده میشه.
کسی اینجا ترفندی برای افزایش سرعت دانلود شبانه بلده
من خودم 512 مبین نت یکساله دارم
فایلگیر محشره ...نقل قول:
فقط باید اکانت پولی بگیرید
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
دوستان با سرعت 2 مگ تو شبانه چه قدر میشه دانلود کرد ؟
شب خوب=7.5گیگنقل قول:
شب معمولی=5 تا4.5 گیگ
شب بد=3 تا 2.5گیگ
شب خیلی بد=1گیگ و کمتر از اون