چرا با کارت دانشجویی میشه ولی احتمال زیاد اشتغال به تحصیل بگن بفرست .ولی شایدم لازم نباشه آخه من دو سال پیش اینکارو کردمنقل قول:
Printable View
چرا با کارت دانشجویی میشه ولی احتمال زیاد اشتغال به تحصیل بگن بفرست .ولی شایدم لازم نباشه آخه من دو سال پیش اینکارو کردمنقل قول:
این سیستم انلاین ثبت نام مشکل داره کد پستی می زنم شهر سکونت نمیاره ارور میده
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
سلام ببخشید چرا سرعت ایراسنل روی گوشی بردارم روی 1 مگابایت میره ولی از من روی 400 یا حداگکتر 500 میره
میشه یکی توضیح بده!
دوستان با یه مگ نامحدود حداکثر چقدر میشه دان کرد
331 گیگ در ماه! اگه نامحدود باشه واقعاً .. اما وایمکس ایرانشل تا جایی که یادمه برای نامحدود سیاست مصرف عادلانه اعمال میکرد!!! و این یعنی دانلود زیاد ممنوع!نقل قول:
سلام دوستان یه مشکل دارم که نمیتونم حلش کنم لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه یه مودم وایمکس ایستاده مدل WIXFMM 130 دارم که با هر گوشی موبایل براحتی نت بگیرم ولی با کامپیوتر و لپتاب و قتی کانکت بشم اول که کلی طول میکشه پیداش کنه بعد هم که پیدا میکنه به زحمت و بعد از کلی Diagnose و ... متصل میشه ولی اون هم نوشته شده Limited و باز هم نت نمیده بعضی مواقع بندرت نت میده ولی با موبایل اصلا هیچ مشکلی ندرام کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم؟
سلام دوستان یه مشکل دارم که نمیتونم حلش کنم لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه یه مودم وایمکس ایستاده مدل WIXFMM 130 دارم که با هر گوشی موبایل براحتی نت بگیرم ولی با کامپیوتر و لپتاب و قتی کانکت بشم اول که کلی طول میکشه پیداش کنه بعد هم که پیدا میکنه به زحمت و بعد از کلی Diagnose و ... متصل میشه ولی اون هم نوشته شده Limited و باز هم نت نمیده بعضی مواقع بندرت نت میده ولی با موبایل اصلا هیچ مشکلی ندرام کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم؟
دوستان من الان یه مگ نامحدود تغییر تعرفه دادم اما پول ندادم موجودی ۲ تومنه زده مبلغ قابل پرداخت ۸۵تومن یعنی من ۸۵ تومن بریزم تو حسابم خود به خود کم می کنه
ببین روی علامت وایرلس لپ تاپ کلیک راست کن و propertis بعد یه تنظیماتی وایرلس داره که رمز گذاری wpa2/personal و ... توی یک منوی کشویی هستن . بین رمز گذاری وایمکس کدوم یک از اوناست انتخابش کن و رمزت هم زیرش وارد و ok کننقل قول:
اره پرداخت کنی خودش کم میکنهنقل قول: