سرعتش زیادم بالا نیست!نقل قول:
فکر نکنم مشکل ساز بشهنقل قول:
مشکل داری مگه؟نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
بعضی مواقع شاید به خاطر سرعت بالاتر خط باید پایدار تر باشه
Printable View
سرعتش زیادم بالا نیست!نقل قول:
فکر نکنم مشکل ساز بشهنقل قول:
مشکل داری مگه؟نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
بعضی مواقع شاید به خاطر سرعت بالاتر خط باید پایدار تر باشه
سرعت آسیاتک چجوریه ؟ من اصلا از مخابرات راضی نیستم میخوام نامحدود 512 اینو بگیرم سرعتش نسبت به پارس آنلاین بهتره یا بدتر ؟
آسیاتک حتی سرویس های حجمی رو هم واقعی کرده بعت 64 میده با نوسان
نقل قول:
از اسفند ماه تا الان:
هر روز ، بد تر از دیروز!
انتخاب با شماست!
جالبه که 128 پارس انلاین (تست خودم) ساعت 9 شب با 600-800 تا دانلود میکردم ( باید بگم کهDATA rate :4096 بوده حالا چطور با این سرعت دانلود میکنه، من اطلاعی ندارم! خودمم تعجب کردم) و تست شب 256 حجمیش حدود 150 تاس! حالا 2 مگ آسیاتک نه روز نه شب بهتر نیست!
اجبار 10 گیگ هم از همه بدتر! ماهی 40 و خورده ایی برای اکثر افراد به صرفه نیست! اونم با این کیفیت 120 کیلوبایت
سرویس نامحدودشم که مرکز به مرکزه! برای من اول خوب بود اما الان 20-25 تاس! (256 برنزی)
مرکز ما هم ظاهرا خلوت ترین مرکز شهره
در مورد پینگ هم که از همه ISP ها بدتره و حدود 350-450 .... اگرم گیمری ، تست پینگ داخل بازی رو تو صفحه قبل ببین
و اگه فقط سرعت باز کردن صفحه مهمه که بازم باید به این مورد توجه کنی
اخه مسئله اینجاست که باهمین پینگ چند روزه دارم بازی KILLZONE 3 رو روی PS3 آنلاین بازی می کنم بدون هیچ مشکلی !نقل قول:
حالا هی بگید می ریم شکایت می کنیم .
مدیر انجمن شرکتهای اینترنتی گفت: کمفروشی، تخلف شرکتهای اینترنتی نیست بلکه محدودیت در امکانات و شرایط تجاری است که موجب کم فروشی میشود.
مسعود ریاضیات در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پهنای باند که در اختیار ISPها و PAPها قرار میگیرد، محدود و گران است که این برای رشد اقتصادی کشور بسیار زیان بار است. این درحالی است که شرکت تامین زیرساخت که زیر پوشش وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات است باید اینترنت ارزانی را به عنوان یارانه به شرکتهای ISP اعطا کند.
وی در رابطه با وضعیت خرید پهنای باند کشور گفت: به دلیل کمبود پهنای باندی که در اختیار ISPها قرار میگیرد و تقاضای بالایی که برای اینترنت پرسرعت وجود دارد، شرکتهای اینترنتی مجبور به اشتراک با ضریب بالا هستند.
رییس انجمن شرکتهای اینترنتی شرایط اقتصادی را برای شرکتهای اینترنتی نامناسب عنوان کرد و گفت: شرایط کنونی شامل کاهش ارزش پول ملی، افزایش تورم و هزینههای عمومی شرکت در کنار توقع مشتریان برای کاهش قیمت، زمینه را برای توسل به راههایی چون بالا بردن ضریب اشتراک فراهم میکند.
ریاضیات ادامه داد: البته من در این مشکلات شرکتهای ارائه دهنده را کمفروش نمیدانم و نارساییهای این چنینی را به حساب محدودیت امکانات و شرایط می گذارم.
وی افزود: به عنوان انجمن شرکتهای اینترنتی بازوی اجرایی نداریم که بتوانیم اقدامی انجام دهیم و تنها قادر به انعکاس مشکلات اینچنینی به مسوولان امر هستیم.
رییس انجمن شرکتهای اینترنتی انتظارات خود از وزارت ICT را چنین عنوان کرد: اینترنت مناسب بستر لازم برای توسعه اقتصادی است و این بستر باید به هزینههای کم و کیفیت بالا در اختیار مردم قرار بگیرند. اگر بخش خصوصی در خرید و توزیع پهنای باند شریک باشد، مقدمات بهبود وضعیت اینترنت فراهم میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش ارزو به دل موندیم این شرکت لعنتی درست بشه......:41:
این مملکت یه سرعت در حد دایل اپ نسبت به جهان میده اونم با کلی بی کیفیتی و اختلالات و کم فروشی و از همه بدتر ضریب شیرینگ..... کلی هم منت میزارن سرمون:n21:
بابا سرعت اتصال به سرور خارجی رو کاهش میدید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
من پول برای اینترنت ملی ندادم که.........
محتوای مخفی: .....
بی خیال خون خودتو کثیف نکن :n27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا بیا سرور باکو رو سیاحت کن :n04::n04:
اشتباه کردیم زودتر تخلیه نکردیم:n24: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط پینگو داشته باشید ببینید تو ۱ دقیقه چندتا تایم اوت داره :
:n21::n21::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n21::n21::n21:
یک مگ برنزی توسط وای فای گوشیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta