زنگ زدم میگه نمیشه باید صبر کنی تا تاریخش برسه و بسته ترافیکی بخری.. یعنی چی اخه بابا اصن نمیشه با اینترنت کار کرد طرف زور میگه :|| های وب که بودم هر موقع میخواستم سرویسم خودم تغییر میدادم
Printable View
زنگ زدم میگه نمیشه باید صبر کنی تا تاریخش برسه و بسته ترافیکی بخری.. یعنی چی اخه بابا اصن نمیشه با اینترنت کار کرد طرف زور میگه :|| های وب که بودم هر موقع میخواستم سرویسم خودم تغییر میدادم
صبح زنگ بزن ببین چطوریه، شبا معمولا آدمای درجه سه رو میزارن
برا من 18 ساعت اینطورا مونده بود سرویس رو سوزوند:laughing:نقل قول:
با یکیشون چت کردم گفت اگه سرویست تغییر بدی یا شبانه دارش کنی میشه.. من فاکتور سرویس رو بدبختی پرداخت کردم حالا اگه سرویس رو تغییر بدم پولم از بین میره یا مابه التفاوتش فقط باید بدم؟نقل قول:
نقل قول:
ببین سرویس جدیدت اگه شروع نشده ولی هزینشو دادی زنگ بزن بگو شبانه دارش کن و تفاوتش رو بده.... قبلش هماهنگ کن با بخش فروش
داداش خطت رو روی Annex M نزار. بزار روی Annex A.نقل قول:
DSL Stability رو هم دستی تغییر بده. از +1 شروع کن برو به بالا.
رو هر کدوم میزاری یکم دانلود کن ببین مقدار CRC چقدر هست.
ساعتی 100 تا بیشتر بشه مشکل دار میشه.
باز چه خبر شده که سرعت دانلود شب ها اینقدر رفته بالا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 16 مگ. روی 13 بسته شده. دقیقا بعد این عکس شد 20 کیلو بایت. سال 2020 شده مثلا!
بسته 5 گیگی برای روزهای تعطیل یک روز قبل از روز تعطیل رسمی تقریبا ساعت 12 ظهر تا 12 شب(روز قبل از روز تعطیل) به پنل اضافه می شه و از زمان خریدن به مدت 24 ساعت مهلت استفاده دارهنقل قول:
قبلا گفته بودند فقط در نرم افزار همراهشون می یاد ولی چند وقتی هست که داخل پنل اینترنتیشون هم اضافه کردند نیازی به استفاده از نرم افزار گوشی نیست
برا هر روز تعطیل فقط یک بار می توانید این بسته را بخرید
اگر شبانه رایگان هست طبیعیه بعد از چند شب دانلود پشت سر هم، شب های بعد از ساعت 1 تا 3 شب سرعتتون محدود میشه و بعد از ساعت 3 دوباره میشه با سرعت بالا دانلود کرد و اگر خیلی خیلی استفاده بره بالا شبانه رایگان از ساعت 3 به بعد هم محدود میشهنقل قول:
ضمن اینکه به ترافیک داخلی و خارجی فایل هایی که دانلود میشه هم مرتبط هست
ساعت 11. شبانه رایگان ندارم :thumbsdow همین مسخره بازی ترافیک داخلی و خارجیه که مارو پیر کرده.نقل قول:
به روز رسانی: مشکل از سمت شرکت تایید شد و ربطش دادند به حملات سایبری اخیر (راست و دروغش با خودشون) فعلا شب ها سرعت به حالت عادی برگشته.