مشکل اینجاست شهرما میگن ما اصلا چنین طرحی نداریم
در صورتی که تو سایت مخابرات هرمزگان این طرحو زده
میشه مستقیم به تهران زنگ زد و ازشون خرید؟
Printable View
مشکل اینجاست شهرما میگن ما اصلا چنین طرحی نداریم
در صورتی که تو سایت مخابرات هرمزگان این طرحو زده
میشه مستقیم به تهران زنگ زد و ازشون خرید؟
هر استانی طرح هاش کاملاً متفاوته بادی از مخابرات خود استان تتهیه کنینقل قول:
نه اصلاً ربطی نداره! فقط شما یه کاری کن برو صفحه مودمت ببین مقدار up و down مودت روی چه عددی بسته شده؟نقل قول:
:n04::n04::n04::n04: اینی که اینجا نوشته بر حسب مگابایته؟نقل قول:
یا مگابیت؟؟؟
مال مخابراته؟؟؟؟
یکی از دوستام که قبلاً شاتل داشت میگفت چند شب که پشت سر هم دانلود میکرده، سرعتشو کم میکردند. آخرین باری که شما از شاتل استفاده میکردید، هنوزم از این کارا میکردند؟نقل قول:
-------------------------
یه سوال هم از دوستان محدود و هم از دوستان نامحدود. من فعلاً تا قبل از اینکه خونمونو عوض کنیم قصد ADSL ندارم. چون به دردسرش نمیارزه!
اگه توی محدود یا نامحدود خیلی ( خیلی یعنی حدود 10-20 گیگ توی بازه زمانی کم. ) دانلود کنیم سرعتمون پایین نمیآد؟ یا اینکه بهمون اخطار نمیدن یا قطع نمیکنن؟ چون از یکی از دوستام شنیدم که فامیلشون از یه شرکت نامحدود داشته و خیلی دانلود کرده، بعدش از شرکت براش اخطار اومده و سرویسش محدود شده!!!!!!! می خواستم بدونم مخابرات از این کارا نمیکنه؟
آخه موندم نامحدود بگیرم یا محدود. چون با پولی که بابت نامحدود 1 مگ باید بدم، می تونم 10 مگ محدود بگیرم، با توجه به ارزونی بسته افزایشیش میشه ماهی بیش تر از 10 گیگ. ولی اینطوری با محدود فقط میشه یه فیلم HD دانلود کرد. ولی اگه نامحدود باشه و اذیت نکنن می شه حدود 12 تا فیلم HD :n02:
بالاش نوشتم. دو مگابیت نا محدود. یعنی 2048 کیلوبیت. آره مخابراته.نقل قول:
من تو این ماه 510 گیگ دانلود کردم. باورتون میشه؟
میدونم حواسم به بالاش بود. 2048 کیلوبیت یعنی 256 کیلوبایت برثانیه. شما الآن سرعتی که توی دانلود منیجرتون میزنه چیه؟نقل قول:
شما ماهی چقدر پول میدید؟
الآن من قاطی کردم :n19:
تست سرعتی که دوستمون گذاشته، نشون داده که در اون لحظه سرعتش روی 1.9 مگابیت بر ثانیه است. کافیه این عدد رو ضربدر 1024 و تقسیم بر 8 کنی تا سرعت دانلود رو بدست بیاری. یعنی 243 کیلوبایت بر ثانیه.نقل قول:
کلا مخابرات سرعت اسمی و تقریبا ثابتی میده و اهل محدودیت هم نیست. سرویس 2 مگ معمولا بین 200 تا 250 دانلود میده.
اگه تو کار دانلود فیلم هستی . .... سمت شاتل نیا .. چنان سرعتتو میاره پایین که کلآ بیخیال اینترنت شی .. واسه 24 ساعت دانلود مخابرات بهتره ..نقل قول:
دوست عزیز مطمئنی که از 1 تا 7 صبح رایگان هست؟؟؟ سرعت رو تست گرفتم دوبرابر نشد ولی بخاطر اینکه میزان مصرف دیر به روز میشه رایگان بودنش رو نتونستم تست بگیرم. لطفا دوستانی که در این موضوع اطلاع دقیق دارند راهنمایی کنند. چون سرویس من 2 مگ هست اگه از 1 تا 7 صبح دانلود بزارم و رایگان نباشه دیگه بدبخت میشم:n27:نقل قول: