آره خیلی حال میده :31:نقل قول:
پس کو ؟ ضایع میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نامردا هماهنگ میکنید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آره خیلی حال میده :31:نقل قول:
پس کو ؟ ضایع میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نامردا هماهنگ میکنید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپم نده بچه جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون فقط یه مذاکره دوطرفه بود ... وقتی یه حرفی میزنه باید منتظر جوابشم باشه دیگه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولش کن مجید ... بیا جواباتو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=====================================
اهوی مجید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این چه وضع جوابه ؟! هاااااااااا ؟! نمیشنوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا هرکی میپرسه چقد بن شدی چقد اخطار گرفتی بهش یه جواب میدی ؟!!! مگه من مسخره توام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====================================
این خیلی باحال بود مردم از خنده ... دمت HOT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من یه پلنگم ، رنگ شیلنگم ، کلنگ به دستو کمر به جنگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
مجید جان ؛ خوبی ، اول بگم من هیچ گونه مسولیتی در مورد سوالهای ارسالی ندارم
در ضمن پس از اولین سوال زمان شما محاسبه میشه و هر 3 پاسخ اشتباه شما یکی از پاسخ های صحیح رو حذف
می کنه ، پس سعی کنید چنانچه جواب سوالی رو اصلا نمی دانید ازش رد بشید
و از کلمه ی بانک به موقع استفاده کنید تا بتونید امتیاز خوبی در بانک امتیازات جمع آوری کنید زمان شروع شد:
سلام
خوبم من تو خوبی؟
اتفاقا منم هیچ گونه مسئولیتی در مورد جوابهای ارسالی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مچکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم بانک ؟ میشه از هر بانکی استفاده کرد ؟
استاد شرمنده میشه تو همون برگه خودتون جواب بدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صد البته ... همیشه من از اطرافیان بالاتر بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چون تولدته کوتاه میام عب نداره :31:نقل قول:
تنها یک ساعت تا پایان شب اول صندلی نشینی ..دینگ دینگ ...
میبینم که مشغول پاسخ به سوالات هستی!:27:
خسته نباشی!
حالا بعدا بازم میام سوال می پرسم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ها! کی به همکار گرامی من گفت بچه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگم اکوا بیاد! بقیه رو جواب بده:27:نقل قول:
نقل قول:
من یه پلنگم ، رنگ شیلنگم ، کلنگ به دستو کمر به جنگم
تو واقعا نبوغ داری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من اون موقع نبودم نت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
چون توی یاهو یوزم این بود ، توی 2-3 تا فروم دیگه هم قبل اینجا این بود دیگه همه جا این بود اینجا هم این شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IQ جان نگاه کن اول آوا پرسیده بعد تو پرسیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به گرمی تابستان 87 و به حرارت رو به افزایش صندلی:31:
چطوری برادر صندلی نشین..اوه راستی نگفتی دختری یا پسر؟:دی
بچه ی کجایی؟( انقدر شجاعی؟:27:)
بقیه ی سوالات رو با توجه به جوابتون به دو سوال اخیر طرح خواهم نمود..با تشکر
میان اسپم:27: :
سلام سلام :10::31:نقل قول:
ببین همکار و دستیار گرام این باقر نادریه یا نادر باقری ...اینو بخورش :27: :31: تو می توانی ، ما می توانیم !!:11::31::31:
خب و اما بعد..
بریم سر سوال مهم امشب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.....> از چپ به راست معرفیشون کن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از راست به چپ معرفیشون کن :31:
حالا از وسط به دو طرف معرفیشون کن:27:
حالا مهم نیست ...شما به معرفی بپردازین...اینا همش یه سوال بودا :دی
پایان شب اول ..دینگ دینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با آرزوی موفقیت برای شبها و روزهای آتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11: