شک نکن ، برو فسخ کن. :21::21:نقل قول:
منم فسخ کردم و منتظر سرویس جدید هستم. :31::31::31::31:
Printable View
شک نکن ، برو فسخ کن. :21::21:نقل قول:
منم فسخ کردم و منتظر سرویس جدید هستم. :31::31::31::31:
امروز سرعت عالی بودکه بازهم تونستم تست بگیرم:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 cra نامحدود
Dial-up نزدیک 15kb سرعت میده :41:نقل قول:
بهترین سرعتی که در حالت ایده آل dial Up می ده 7 کیلوبایته...شما از کجا گرفتی که 15 KB سرعت داشتی؟:31::31::31:نقل قول:
خیلی هم بد نیستا...8 کیلوبایت...نرماله...یعنی 4 نفرین که با هم آن هستیننقل قول:
آره عالیه در حد استاندارهای بین المللی:20:نقل قول:
خیلی هم بد نیستا...8 کیلوبایت...نرماله...یعنی 4 نفرین که با هم آن هستین
ببین 256 یعنی ماکسیموم سرعت 32 KB ...الان که 8 کیلوبایتی یعنی 4 نفرین که نفری 8 کیلوبایت بهتون رسیده.نقل قول:
ISP ها حق دارن تا 10 نفر باهم share کنند...خوبه دیگه...
با این وضعی که شما میگی isp ها کم کم حق دارند به مردم تجاوز هم بکنند :هاهانقل قول:
ببین 256 یعنی ماکسیموم سرعت 32 KB ...الان که 8 کیلوبایتی یعنی 4 نفرین که نفری 8 کیلوبایت بهتون رسیده.
ISP ها حق دارن تا 10 نفر باهم share کنند...خوبه دیگه...
/////////////////////
الان یکی از دوستان من از لایزر یا آسیاتک دقیق یادم نیست همین cra تازه 128 داره سرعت دانلود 28 تا 35 داره یعنی الان بیشتر داره میگیره با حساب کتاب شما که باید سرعت حداکثر 16 و حداقل 1.6 داشته باشه!
//////
متاسفانه منطقه ما 3 یا 4 تا انتخاب داریم و رانژه هم دردسر داره
1-بعضیا گفتن برای نامحدود یه مقداری حجم میدن مثلا 30 گیگ بعد از استفاده سرعت میاد پایین، دوستان تایید میکنید؟ اگه اینطور باشه نسبت به سرویس های حجمی خیلی بهتره 30 گیگ در روز بهتر از 90 گیگ!! در شب
2- برای cra گرفتن همچنان باید بریم iSP؟ دلیلش چیه ؟
هیچ شیرینگی در کار نیستنقل قول:
خط ایشون تقسیم شده
200 بار
پ.ن: دیگه بزرگتر از اینکه خود پشتیبانی میگه بصورت نمیدونم چیچی 85 کیلوبیت بودم و دان استریم مودم مهم نیست؟؟
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
دوستان یه سوالی
بروبچی که 128 دارن سرعتتون تا چند میره؟ من با 256 سرعتم تا 190 میرفت الان تا 140 میره ولی همیشه تو مودم زده اپلود 512 و دانلود 2048
تازه اپلودم که بالای 0.1 اصلا نمیره!! این طبیعیه؟ دیروز زنگ زدم پشتیبانی گفتم سرعتش رو ببر الا گفت نمیشه :(
البته تا دیروز خطم نویز داشت اس ان آر زیر 8 بود الان شده 34 ولی تغییری در سرعت ندارم...
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
من همچین شرایطی داشتم با 512 البته تأیید نمیکنم بیشتر شانسیه!نقل قول:
نقل قول:
دوستان به من هم یه جواب بدید