بابا چرا شاتل اینجوری شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 116kb/s !!!!!!!!!!!
یووووووووهووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووو
Printable View
بابا چرا شاتل اینجوری شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 116kb/s !!!!!!!!!!!
یووووووووهووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووو
ایول فکر کنم اولین باره یه پست میدی از سرعت راضی هستی:31:نقل قول:
ناراحت نشیها شوخی میکنم:31:خدا سرعت بالا نصیب ما هم بکنه:31:(سرعتت کم شد فکر نکنی چشم من شورها این دفعه شانسی درست شده بوده:31:)
پست دو دف آمده بود اینو ادیتش کردم ببخشید دوستان.....
سلام,
آقا شایعه نیست, برای من هم مودم نوشته: داون استریم 2272 کیلوبایت. ولی الان که دارم دانلود میکنم سرعتش بالاتر از 70 نمیره. رفتم چندتا رو با هم گذاشتم دیدم سرعت هر کدوم 50 هست. نمیدونم این دلیلش اینه که شبانه سرعتش اومده پایین یا شاید به این خاطره که مودم من توانایی نداره (آخه مودم ADSL 1 هست.)
نه اتفاقا, اینا اگر این کار رو کردن, حتما مجوز داشتن و اگر هم نداشتن میدونن بهشون گیر نمیدن. ولی اگر سرعت اینترنت ART بره بالا, اون خلاف قوانین خودشونه (همون قانون 128 که برای خونگی ها بیشتر از اون رو نمیدن).نقل قول:
من توصیه میکنم روش زیاد مانور ندین . چون ممکنه مخابراتی ها با خبر بشن.
پس حتما یه حکمتی در کار هست.
ویرایش:
اندر حکایات سرعت:
آره دقیقا, فقط بگی یکدفعه و یه شبه به تعداد کاربران شاتل اضافه میشه که باعث کاهش سرعت میشه. من متنفرم از این جواب های احمقانه.نقل قول:
زنگ زديم ميگه چون همه ميريزن تو نت اينججوري ميشه .... اگه به خاطر اونه پس چرا قبلا اينجوري نميشد ؟؟؟
اونا چه فکر میکنن؟ اینقدر کفرم میاد به طرف میگم آقا چرا اینترنت خرابه؟ میاد میگه: شما ماوست خراب هست حتما به اون خاطره. مثلا بعضی اوقات میگه زمین خونه تون کجه به همین خاطر سرعت پایینه... :دی
حالا من اینا رو برا شوخیش گفتم. ولی مثلا طرف میاد میگه ویندوزت ویروسی هست. اینقدر از این جواب متنفرم که ...
هر وقت این جواب رو بهم میدن احساس میکنم دارن به شدت بهم توهین میکنن. به منی که 7 سال تجربه کار با کامپیوتر دارم و برای خودم متخصص ویروس هستم و باور کنید از همه جا میان پیش من میگن کامپیوتر من اینطوری شده, میشه بگید ویروس داره یا نه؟ من بدون اینکه ببینم میتونم بگم داره یا نه. اون وقت میان به شعور آدمیت توهین میکنن و به من میگن حتما کامپیوترت ویروسی هست که سرعتش پایینه.
جالب اینجاست مثلا گاهی چند ساعت بعد سرعت درست میشه و بعد بهش بگی جواب میده: حتما ویروس پاک شده دیگه...
به قدری کفرم در میاد...
خدا رو شکر, با شاتل زیاد این مشکل رو نداشتم (بیشتر با صبانت بوده و شاتل کمتر چنین اتفاقی افتاده):
این هم جدید ترین عکس که داره از ماکسیموم سرعت دانلود استفاده میکنه:
بابا سرعت شماها که خوب نسبت به من!
مال من رکورد زده!
دیروز kbps 37 بود!:2:
برو خدارو شکر کن جای من نیستی 2 ساعت به 21KB خیره میشی آخرشم 100MB تموم نمیشه:19:نقل قول:
دیشب سرعت من کولاک بود
دل همتون بسوزه
عکسشو ببینید حال کنید
تا صبح اینطوری بودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایونی که تو مشهدن میشه بگین شما قطعی سرویس ندارین شبها من که دوئشب حتی 100mbهم دان نکردم با اینکه ownstreamهم 2268هستش . ساعت 1:10دقیقه قطع میشه .بعد مودم رو خاموش روشن میکنم بعد از 10دقیقه دوباره قطع میشه .فکر میکنید مشکل از چیه؟تورو خدا کمک کنید.
اینم بگم تا ساعت 1همه چیز خوب پیش میره ولی بعد از ساعت 1اینجوری میشه.
پس يعني فقط مشهد نيست؟ آمل هم اينطوري شده؟نقل قول:
مشهدي ها ديشب چقدر شبانه دانلود كردن؟