من می خواهم کنوود718 دست دوم بخرم ولی از کجا می شه فهمید که اصله و به چه نکاتی توجعه کنم سفارش داده ام وتا سه شنبه دستم می رسه وقیمت تقریبی اصلش چنده؟
من می خواهم کنوود718 دست دوم بخرم ولی از کجا می شه فهمید که اصله و به چه نکاتی توجعه کنم سفارش داده ام وتا سه شنبه دستم می رسه وقیمت تقریبی اصلش چنده؟
ممنونم از جوابت حمید خان گل !نقل قول:
مجبورم فعلا تا پول دستم بیاد با همین آمپ و اینا کنار بیام و نصب کنم داداشم
و در مورد طراحی و پارامتر میشه یه کم واضح تر بگی من سطح دانشم تو این زمینه خیلی پایینه ببخش اذیتت میکنم :( ساب هم JBL 1000W هست حالا پارامتر متخصاتی چیزی میخوای ؟!
سلامنقل قول:
ابتدا محل اتصال رو كاملا از رنگ بزودائيد.بعد اگر محل مورد نظر قابل پيچ شدن هست كابل شو رو روي محل قرار داده و با پيچهائي كه در قسمت انتهائيشون زائده داره(نميدون ديديد يا نه) كابل شو رو به بدنه محكم نمائيد.
اگر براي اتصال بنده آمپليفاير استفاده ميكنيد حواستون باشه حداكثر طول كابل از 1 متر افزايش پيدا نكنه.
اختيار داريدنقل قول:
بحث پارامترها يا Thiele/Small Parametersبحث گسترده ايه.من يه توضيح كوتاه ميدم خدمتتون.
هر اسپيكر داراي پارامترهائي هست. مكانيكي و الكتريكي.
اين پارامترها هر كدام مشخصه اي دارند.مثلا پارامترهاي Q كه ميزان دمپينگ يا همان بازي ووفر يا شل و سفت بودن وور رو نشون ميده و شامل Q مكانيكي يا QMS و Q الكتريكي يا QES هست.مجموع اين Q ها QTS رو ايجاد ميكنه كه يكي از پارامترهاي تصميم گيري در طراحي براي نوع باكس هست.
مثلا اگر QTS عدد بزرگي داشته باشه بهترهساب ووفر به صورت Free Air بسته بشه.و بالعكس اگر QTS ععد كوچكي باشه مثلا 0.3 بهترتو باكس پورتد نصب بشه.
براي آشنائي بيشتر دوستان پارامترها رو براتون قرار ميدوم تا بيشتر مطالعه نمائيد:
Thiele/Small-Parameters section.
Qes
Electrical Q (=damping), lower value means higher damping. It describes a drivers ability to resonate at fs based on electrical means.
Qms
Mechanical Q (=damping, lower value means higher damping). It describes a drivers ability to resonate at fs based on mechanical means.
Qts
Total damping (parallel coupling of Qms and Qes).
Vas
Equivalent Volume of air to Cms.
Fs
Free air resonance frequency of driver.
Mms
Mechanical Mass of the vibrating part of the driver including air load.
Cms
Compliance of driver (inverse of spring stiffness).
Rms
Mechanical damping, gives you the mechanical damping of the diaphragm arising from mechanical friction, including the resistive part of the radiation load. Rms can be compared to Rme, and Rms is similarly related to Qms. Larger Qms gives smaller Rms. For woofers this is normally desired because the suspension then operates closer to a perfect spring.
Re
DC-resistance of voice coil.
BL
Magnetic Induction crossed with wire length in the airgap. (crossing = cross product, a mathematical vector-operation)
Dd
Diameter of Diaphragm.
Le
Voice coil inductance.
Sd
Surface-area of Diaphragm.
Xmax
Max linear excursion, usually calculated as abs(Hc-Hg)/2, and sometimes multiplied by a factor (1.15 or 0.87, depending on how much distortion is accepted). WinISD does not multiply with any of these factors. Some manufacturers erroneously gives you Xmax as the damage limit, see Xlim. WinISD needs this as peak value.
Pe
Thermal limited max. continuous electric power handling. If a driver is driven continuously above Pe, then it will eventually fail.
دوست گلم.اگر كيفيت صدا براتون مهمه بايد از كامپوننت استفاده بفرمائيد.مخصوصا در استيج جلو.براي عقب ميتونيد از كواكسيلها 9*6 بهره ببريد ولي استاندارد سيستمهاي صوتي جلو كامپوننت عقب فقط ساب ووفر تو باكس سيلدنقل قول:
ممنون از جوابت .نقل قول:
نه یه آمپلی با دو تا باند .
فقط این باند هایی که گفتین عقب جا می شه ؟ چون ماشین کپسول داره.
پرایده؟نقل قول:
اره بابا جا میشه اونقدرا منگنت بلد نیست که
نه پراید نیست روا ست. آخه کپسول چسبیده به طاقچه عقب .:n03:نقل قول:
آمپلی چی پیشنهاد میدین ؟ باند هم ترجیحا کامپوننت چو سوراخشو تو طاقچه عقب داره و هم اینکه کیفیت بهتری داره . بیسه زیاد نمی خام فقط صدای شفاف.
سلام به همه ي دوستان-من يه تازه واردم و از سيستم هيچي سردر نميارم-لطفا منو راهنمايي كنيد
من يك پرايد 85 دارم ميخوام يك سيستم با كيفيت صداي عالي و بيس قوي روش ببندم چه سيستمي خريد كنم ؟ چه باندي ؟ ايا ساب وفر يا امپ واجبه ؟
در ضمن ميخوام حدود 400 هزينه كنم
سلامنقل قول:
ورودتون رو تبریک میگم.....
دوست عزیز با این قیمت های جدید و بالا رفتن ارز قیمت اجناس بالا رفتن....
با حد اقل بودجه اینارو پیشنهاد میدم:
پخش:Pioneer MVH-155 UI قیمت 180 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امپ:Pioneer GM-3500T قیمت:160تومن
کواکسیال: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت:200 تومن
80 تومن هم هزینه نصب و سیم کشی و یه طاقچه
هزینه کل حدود 620 تومن
__________________________________________________ ______________________
ولی اگر در اینده میتونید هزینه کنید بهتره که خرد خرد بخرید مثلا الان فقط یه پخش.......
سلام دوست عزیز طاقچه های جدیدی اومده که اصلا کاری با طاقچه خود ماشین ندارهنقل قول:
شما میزاریدش رو همون طاقچه قبلی....
بین فضای خالی دو تا باند فابریکی...
پس شد 200 تومن برای باند و 200 تومن برای امپ؟
اگربیشتره که بهتر.....
میشه یه امپ 4 کانال رو حد اکثر توانشو از یه کانال گرفت؟
یعنی4تا رو بریج کرد؟؟؟
کسی امتحان کرده؟
داداش من اصن باند نداشتم تو طاقچه عقب ، اون سوراخاش واسه کامپه که خود شرکت بریده.نقل قول:
اگه لطف کنی مدل باندها و آمپ رو بگی ممنونت میشم.....:n12: