[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود تویوتا کمری
لینک دانلود تویوتا کمری
برج میلاده جالب شده ولی خیلی سنگینه برای این بازی
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!!
باید CLEO داشته باشی.نقل قول:
من این گرافیک enb رو چه جوری بریزم تو بازی؟
چه جوری رینگ های جدید اقای oficce رو تو بازی بریزم؟
با تشکر
بعد از ریخت تو فولدر CLEO تو بازی Shift + F12 بزن تا فعال بشه. فقط مشکلش اینه که گرافیک بالایی میخواد. سیستم من که هنگ کرد.
در مورد رینگها نمیدونم رینگهای آقای Officer چه مدلی هست. اگر رینگهای گاراژ هست که باید در GTa3.IMG جایگزین کنی و فایل Veh_mods رو هم ویرایش کنی. ولی اگر رینگ ماشینهای معمولی هست باید تو Models فایل Misc و تو generice فایل Wheels رو عوض کنی. البته اگر ماشین جدید میاری دیگه نیازی به این کار نیست.
چرا میشه. یه بار دستگیر شو تا تمام تفنگهات رو پلیس بگیره. بعد برو اسلحه فروشی و تفنگ بخر. تفنگهای tec9 و یوزی رو نخر. چون این دو تا تو ماشین دست CJ هست.نقل قول:
سلام
نمیشه cj تفگی که از تو ماشین میشه باش شلیک کرد رو نداشته باشه یا بندازه.... save editor برای این بازی نیست که بشه تمام دارایی های cj رو تغییر داد مثل همین تفنگ ها
همونطور که میدونی هر پلیس دو تا صدای ازیر داره. کافیه اولی رو حذف کنی. اینطوری وقتی آزیر بزنی صدا نداره اما اگر Shift رو نگه داری صداش در میاد.نقل قول:
1 مودی هست که با اون فقط چراغ اژیر پلیس روشن بشه مثل گشتی ها و هر وقت خواستی صداشم بیاد
برای اینکار فایل GENRL رو Extract کن و بانک 68 رو باز کن و شماره 11 رو با یک فایل بی صدا عوض کن. برای ساخت فایل صدای خالی کافیه از Jetaudio استفاده کنی.
کد تقلب که هست. مود رو نمیدونم.نقل قول:
4ایا مودی برای ایجاد ترافیک های سنگین طبیعی در بزرگ راه ها هست
برای اینکه راننده ها پیاده نشن فکر میکنم باید به صورت دستی از یکی از فایلهای Ped مقدار خشم رو کم کنی. در مورد خشم و دعوا باید بگم که دیدید که بعضی زنها رو که بزنید اسلحه میکشند و بعشی فرار میکنند. کافیه همه رو ترسو کنید. اینطوری پیاده نمیشن.نقل قول:
5 ایا میشه از تصادفات بسار مسخره درون اتوبان ها که باعث تصادف ذنجیره ای مسخره میشه جلوگیری کرد و اینکه بعد تصادف راننده ها پیاده نشن..
برای اینکه کمتر تصادف بشه کافیه با ترینر از سرعت بازی یکم کم کنی.
دوستان این هم یک نقشه برای تمام جاهای مخفی بازی. از جمله مغازه ها و محل های قرار و پارکینگها و هر چیزی که بخواهید.
حجمش 350 کیلوبایته چون به صورت عکسه بهتره آدرس رو در نرم افزار دانلودتون وارد کنید تا دانلودش کنه به جای اینکه بازش کنید. البته میل خودتونه.
نقل قول:
کد:http://i38.tinypic.com/244zbe0.jpg
آقای mohammadrezams عزیز فرقی نداره کجای چراغ روشن میشه فقط لطفا یاد بده که چطوری به شکل مستطیل درست کنم.:40:
امروز اینترنتم مجانیه سعی میکنم همیشه تو این تاپیک باشم!
دوستان سعی کنید کارهای خودتون را بگذارید و لینک دانلود از سایتهای دیگر را در تاپیک به اشترک نگذارید.
من در حال سوال و جواب و آموزش هستم . اگر تونستم چیزی را خوب ویرایش کنم به شما هم میدهم.
باتشکر از اقای ebicross
راستی اون کد ترافیک سنگین چیه؟
راستی rd محمد رضا چی شد؟
من باید کدوم فایل ها رو بریزم تو cloe؟
ببخشيد ميتوني بگي كه چطوري مقدار خشم آدمارو زياد يا كم كرد:10:نقل قول:
يه سوال ديگه دارم اگه خشم آدمارو خيلي زياد كرد چي ميشه:27:
آقای Mohsen Ea آیا میتونی جواب من را بدی؟
چند تا سوال دیگر:
1. چطوری عکس زیر اسمتون تو این تاپیک میذارید؟
2. چطوری میشه تو جی تی آی چراغ پژو 405 را که وقتی ترمز میکنیم شکل دایره روشن میشود را شکل مستطیل کنیم؟
خواهشمندم به سوالات من هر چه زودتر جواب بدین!:41::41::41:
بگید بیاد کاراش فوق العاده است:18:نقل قول:
آقا بهزاد این همه ما با بچه های گروه کلنجار می ریم حالا باید اینجا هم بحث را بندازیم.
ماشین ها و کار های بچه های ما را می خواهی برو تو سایت ما.
ماشین های اون جا با ماشین هایی که بچه ها می زارن فرق نمی کنه ما نمی تونیم این همه خسارت را تحمل کنیم به اندازه ی کافی گروه وی ان وی به ما خسارت زده و شما می توانی هر وقت سی دی اش اومد خریداری کنی و از بازی لذت ببری بعد مگه ماشین هایی که من گفتم برای تو است و تو ساختیش.
سی دی را خریداری نمی کنی، خوب از یکی از دوستانت بگیر.
از دوستان نمی گیری یا ندارند بازی نکن.
نخواستم به بچه های گروه می گیم درست کنند.
ما همه هدفان یکی است آن هم ویرایش جی تی ای سان آندراس.
و برج میلاد را هم گرفتی مگه برجه میلاد را من ساخته بودم که بزارم.
ای بزرگان تاپیک لطفا به سوالم جواب بدین.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
امين جان اينو امتحان كن ببينم
txd workshop و باز كن برو به قسمت ترمز اگه دايره اي بود مربعيش كن اگه نبود بايد با تريدي مكي چراغشو درست كني
محسن جان با زدمودلر2 نمیشه درست کرد؟ اگر بلدی به من هم یاد بده لطفا.
اگر کسی بلده به من کمک کنه. متشکرم.:11:
ببخشید فرمت فایل ها میگه 3ds بهشه؟
هيچ كي كه به من كمك نميكنه . مثلا ميخوام اينو به همه بدم !!!نقل قول:
راستی rd محمد رضا چی شد
من در مورد متريال سپر ها به كمك احتياج دارم . عكسشو كه ديديد لا مصب وقتي اسپرت ميكني مثلا اگه ماشين سياه باشه اون همينطوري مثل استيل براق ميمونه و اين خيلي ضايع هست . PantJob هم كه يه پيشنهاد خوب از محسن بود باعث ميشه رنگ ماشين سياه بشه و رنگ عوض نكنه .
يه مشكل دارم فكر كنم آقا ابي بتونه كمك كنه چون فكر كنم به هندلينگ و از اينجور چيزا مربوط باشه . ميخواستم بدونم چطور ميتونم ديفرانسيل رو عوض كنم ؟ يعني وقتي با ماشين حركت ميكنم چرخ جلو ميچرخه اما آر.دي ديفرانسيل عقبه . ( برعكس همه پژو ها ) لطفا راهنماييم كنيد ...
دوست عزيز به اين راحتي ها نيست چون نوع چراغ با چرا هاي بازي فرق داره نميشه به اين راحتي كرد من خودم چهار پنج ساعت روش كار كردم . حتي اگه آموزش هم بدم ممكنه به مشكل بر بخوريد . حيف كه سرعتم پايينه و اگر نه فيلم درست ميكردم .نقل قول:
مين جان اينو امتحان كن ببينم
txd workshop و باز كن برو به قسمت ترمز اگه دايره اي بود مربعيش كن اگه نبود بايد با تريدي مكي چراغشو درست كني
محمد رضا جان دستت درد نکنه.واقعا هیچ راهی نداره؟
اعضای تاپیک خیلی کم پیدا شدید.:17:
صبح ها تا ساعت 10 میخوابید.ظهر ها از ساعت 1 تا 5 خوابید.عصرها هم میزنید بیرون.درسته؟
بیاید و جواب سوالهای ما مبتدیا را بدید دیگه. نا سلامتی میخواهید جی تی آی 2009 درست کنید.(مسخره نمیکنم)
محمد رضا این رو برای سپرت امتحان کنالبته خودت استادی ها ولی من اون وانت مزدا رو مثل سپر تو براق شده بود این کارو کردم درست شدنقل قول:
[prim,env:5,spec]
با تشکر فراوان از ebicross....
اوه!! چه خبره ؟؟ چرا شاكي ميشي ؟؟:18: ما كه دعوا نداريم!!:41:نقل قول:
نوشته شده توسط iman_allahyari_rad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه تو راست ميگي ولي اين كسي كه به شما ضرر زده به من هم زده چون رفتم بازيشو وقتي مسافرت بوديم خريديم وقتي رسيدم خونمون و امتحانش كردم سي دي ها خام بودن!!
ايني كه ميخواي سرچ كني همينجا پيدا ميشه . پيدا نكردي هم بگو برات بذارم ...
به همين سادگي . :46::31::27:
بچه ها من يه نصف شبانه روز نبودم چه كار هايي كرديد!:18:
دست همتون درد نكنه . خيلي قشنگ هستند.
حامد جان امتحان كردم همونطوري موند :41:
اينم آخرين تغييرات :
خب ديگه تاپيك داره تموم ميشه . يعني تمومه . چون به 500 رسيده فكر كنم ببندنش . بعد بستگي به تصميم مدير ها داره شايد يه تاپيك جديد اجازه دادن باز كنيم شايد هم اين بحث رو تموم كردن . اگه تموم كردن من يه سايت مخصوص جي تي اي ميزنم آدرسشم بعد توي امضام ميزارم .
تاپیک تموم شد و شما جواب من بدبخت را ندادین.
محمد رضا قشنگ شده (راستي لامپش چي شد)
سلام خوشحالم كه اومدي ايجا كارات هم ديدم عالي بود شما اينجا يه ماشين درست ميكنيد و بعد بازد مودلر براي بازي آماده ميكنيد (توضيح مختصر):21:نقل قول:
تاپیک تموم شد و شما جواب من بدبخت را ندادین.:37::37::37:
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!!:19::19:
مي بيني كسي جوابتو نميده يعن نميدونيم ديگه
دستت درد نکنه.فعلا خداحافظ
ببخشيدا قصد تو هين نداشتم
تاپیک تموم شد و شما جواب من بدبخت را ندادین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ميشه كاري كرد كه وقتي مقررات راهنمايي رانندگي مثل رد شدن از چراغ قرمز ، سبقت غير مجاز ، موتور سواري يا دوچرخه سواري در خيابان و ... داراي يك ستاره پليس بشيم؟
با مود cleo ميشه؟
اون مد cleo كه با اون ميشد راهنما زد و موقع دنده عقب چراغ سفيد روشن بشه چي شد؟؟؟
من مد س.ک.س رو دارم واسه gta san andreas
اگه تکراری نباشه بگین بزارم!
خیلی باحاله! باید هی کلید W و s رو بزنی D:
از همتون معذرت میخواهم ولی تا جوابمو ندین ول نمیکنم.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه خیلی بد نیست بذار.:20:
اسمش هست: Hot Coffee
لطفا زیر 18 سال دانلود نکنین! از ما گفتن بود! :))کد:http://parsxp.persiangig.com/download/HC_2_PATCH.zip
راستی قبل از نصب بخونی فایل ضمیمه شو!
از همتون معذرت میخواهم ولی تا جوابمو ندین ول نمیکنم.
امین جان! میدونی به این کارت چی میگن؟
تو بیرون از اینترنت: گیر سه پیچ دادن و .ن دماغ شدن!
تو اینترنت: اسپم زدن فروم!