سلام شهاب جون :11:
اون نقطـــه برای اتصال به آنتن هوایی هستش که با یه لاستیک پوشوندنش ...:20:
نور قرمز براي جاهايي که نورکافي وجود نداره و سوژه تاريکه به فوکوس دقيقتر روي سوژه کمک ميکنه. اصطلاحا به اون نور قرمز ميگن لامپ کمکي AF :11:
موفق باشید!:40:
Printable View
سلام شهاب جون :11:
اون نقطـــه برای اتصال به آنتن هوایی هستش که با یه لاستیک پوشوندنش ...:20:
نور قرمز براي جاهايي که نورکافي وجود نداره و سوژه تاريکه به فوکوس دقيقتر روي سوژه کمک ميکنه. اصطلاحا به اون نور قرمز ميگن لامپ کمکي AF :11:
موفق باشید!:40:
بعد عمری دوباره دست به کار شدم و تم ساختم ... ایندفعه برای و بعشق مهندس میرحسین موسوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سونی اریکسون 240x320 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا" اگر میخواهید جایی اینو بزارید آیدی من (spam_p30) رو ذکر کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.de/files/47369458/MirHussein-Theme.rar.html
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : فرمت اصلی تم برای k850 هست چون این گوشی واکمن داره و هم سایبرشات ... پس بهترین گزینه برای ساختن تمهای 240x320 اینه چون هم منوی دوربین گوشی رو درست میکنه و هم در گوشی های واکمن دار، واکمن گوشی رو همرنگ میکنه
Einshtein_Sound_Mix_v2.07 اگه میشه لینک دانلودشو بزارین
با سلام کاربرد ایندوتا دکمه کنا ردوربین جلوی ک 800 چیه من اولی رو می زنم پیغام وجود نداشتن هیچ فایلی رو می ده و دومیش اصلا سفته و کاربردی نداره و از روزی که برای بار اول دکمه رو زدم و پیغام وجود نداشتن فایلو می ده بعضی وقتا وقتی گوشی رو نگاه می کنم می بینم روی این حالته و ببخشین بهترین اکواستیک برای افزایش صدا برای ک 800 بدون نویز اگه دارین بهم بدین ممنونم میشم
این دوتا دکمه هنگامی که درب دوربین باز هست و داری باهاش کار میکنی به عنوان کلید میانبر برای آپشنهای دوربین هست و وقتی هم که درب دوربین بسته است به عنوان میانبر پوشه عکس وفیلمهای گرفته شده رو میارهنقل قول:
با سلام کاربرد ایندوتا دکمه کنا ردوربین جلوی ک 800 چیه من اولی رو می زنم پیغام وجود نداشتن هیچ فایلی رو می ده و دومیش اصلا سفته و کاربردی نداره و از روزی که برای بار اول دکمه رو زدم و پیغام وجود نداشتن فایلو می ده بعضی وقتا وقتی گوشی رو نگاه می کنم می بینم روی این حالته
با سلام تنظیمات همراه اول برای ک 800 چطوری میشه من ثبت نامن کردم ایمیلم لمد ولی اس ام اس نیومده وتنظیماته خوده سایت نمی خونه با گوشی
لینک دانلودشو برام بزارینEinshtein_Sound_Mix_v2.07
بفـــرما دوست عزيـــز ...:11:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/67802110/cb1a4ec/Einshtein_Sound_Mix_v207.html?s=1
موفق باشيد!:40:کد:http://www.4shared.com/file/63125196/195c95d3/Einshtein_Sound_Mix_v207.html?s=1
حالا اگه بخوایم به صورت اورجینال برگرده چه کار کنیم
بايد اكوستيك اورجينال روي گوشيت بريزي تا برگرده به حالت اول :20:نقل قول:
لطفا لینکشو بزارین
بفـــرما ...نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/114801230/873df27b/K800_orginal.html
موفق باشيد!:40:کد:http://www.4shared.com/file/114801336/6f9c3d79/k810_orginal.html
سلام آخرین فریمور برای K810 چیه؟ با ساپورت زبان فارسی
از کجا بدونم گوشی خودم Main و FS و کلا فریمورش چنده؟.........
چه جوری میتونم آپدیت کنم؟
سلامنقل قول:
آخرین فریمور این گوشی R8BF003 هستش البته فارسی نداره می تونه اول R8BA024 که فارسی داره بریزی بعد به فریمور جدیدتر آپدیت کنی!
برای چک کردن به اول با جوییستیک (منظورم همون دکمه ای که باهاش بالا پایین چپ راست میری) سمت راست + ستاره + سمت راست + سمت راست + ستاره + سمت راست + ستاره
منظورم *<*<<*< اینطوری بزن!
گرفتی؟ + ها به این معنی که پشت سره هم باید بزنی مهم نیست سمت راست بزنی یا * ستاره بزنی چی باز می شه رو گوشیت فقط اینایی که نوشتم به ترتیب و یکم تند بزن که اگه موفق بشی درست بزنی یه منو باز می شه می ری تو Service info بعد Software info اونجا هم می تونی ببینی ورژن گوشیتو!
اگه گوشیت الان فارسی داره که هیچی می تونی از برنامه Sonyericsson Update service استفاده کنی اگه نه که برنامه ی دیگه ای لازم داری!
سلام
چه جوری میشه کاری کرد که وقتی صدای طرف رو ضبط می کنم نفهمه؟
تو K800 خیلی ضایه میشه چون هم صدای کلیدا در میاد و هم وقتی رکورد رو میطنم هر 20 ثانیه بوق میزنه.
با مشکل صدای کلیدا و اون بوق چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنین:41:
سلام دوست عزیز ، تو تاپیک خودش بپرسی سریعتر جواب میگیری :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=91711&page=1
سلام
چه جوری میشه کاری کرد که وقتی صدای طرف رو ضبط می کنم نفهمه؟
تو K800 خیلی ضایه میشه چون هم صدای کلیدا در میاد و هم وقتی رکورد رو میرنم هر 20 ثانیه بوق میزنه.
با مشکل صدای کلیدا و اون بوق چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنین:41:
دو سوال:
الان بهترین فریمور برا کا 800 چیه؟!(منظور از بابت هک کردنه من قبلا 750 داشتم و الف و همه چیز روش داشتم و 130فروختمش وقتی بقیشون100 می فروختن ولی الان یه اوراق دارم و می خوام یه کا 800 بخرم(گوشی فعلیم:n96 واقعا به درد هیچ کاری نمیخوره....)
الان قیمتشون چنده؟!
الان توی جعبشون چی هست؟!
الان بهترین و البته جدیدترین فریمور کا 800 , R8BF003 هستش که فارسی هم داره!نقل قول:
یه سوال داشتم و اینکه چه جوری میشه گوشی k800 رو فرمت کرد
من رم گوشی رو با کامپیوتر فرمت کردم و ریست کلی هم انجام دادم و لی هنوز بازی ها و برنامه ها نصب شده هنوز موندن ولی اجرا نمیشن
فکر کنم مربوط به حافظه داخلی گوشی است . شاید باید اون رو فرمت کرد که من بلد نیستم؟
به نظر شما چه کار می تونم بکنم
البته این رو بگم قبلا به طور خود به خود تمام برنامه ها دو تا شده بودن انگار کپی کرده بودیم همه شون رو . شاید ویروس بوده؟
کسی نبود کمکم کنه؟
این قابلیت نصب الف رو هم که داره؟! فارسیش مهم نیست فقط بتونه الف داشته باشه و اینکه cid 53 بهتره یا پایینترش؟!
cid رو می تونم با تست ببینم؟!اخه خیلی وقته گوشی سونی نداشتم و این چیزا همه یادم رفته.....
محدوده قیمتش چی؟!
وقت خرید چه نکاتی باید مورد توجه باشه؟!
به احتمال زیاد بله، برای اطلاعات بیشتر به تاپیک الف مراجعه کنید! cid 53 بهتره با تست گوشی نمی تونی ببینی باید از SETool 1.11 استفاده کنی!
محدوده قیمتش نمیدونم چنده باید بری تو تاپیک درخواست قیمت بپرسی!
دوست من اگه برا هك يا الف ميخواي سيد گوشي بايد 53 به پايين باشــه ...نقل قول:
اگه 53 باشـــه نميتوني الف روش اجرا كنــــي !!!
موفق باشيد!:40:
خوب ببین من یه k750 با فریمور r1ca021 داشتم که روش الف و پچ و منو و درایور صدا نصب کرده بودم.......
تو ایلام چون کمتر کسی تا حالا این کارو کرده گوشیم شاخ بود ولی تو یه حماقت اونو با یه ایفون عوض کردم....بعدشم یه n95 یگرفتم و همینجوری بین برند های مختلف سوییچ کردم و به این نتیجه رسیدم که هیچکدوم k750 خودم نشده هنوز......ولی می خوام توی یه تست اول k800 رو تست بزنم.....حالا شما پیشنهادت چیشه؟!
من یه منو نوکیا با یه پک گرافیک با پچ قفل صفحه کلید و یه تقویت صدا و نمی دونم الف دستکاری تو دسکتاپ ، عدم درخواست زدن yes در هنگام دریافت بلوتوث و یکی دو تای دیگه نصب کرده بودم و همه ی اونها باید باشن تا من بگم یه گوشی دستمه....
حالا خیالم رو راحت کنین......من برم k750 دوباره بگیرم؟! یا k800 هم همین امکانات و چه بسا بهتر و زیبا ترش رو هم داره؟!
دیگه نه درگیر cid بشیم و نه چیز دیگه ای!!!!!!
يادش بخير بعد از مدتها به كلوپ قديميمون برگشتم يه سركي بزنمنقل قول:
قيد اپديت را بزن بدرد نميخوره ...
بايد برنامه setool را داشته باشي
بعد ميتوني بفهمي فريمورت چيه
شما بايد پچ بريزيننقل قول:
چقدر به پچ ريختن آشنايي دارين
ان96 بدرد نميخوره ؟ جدا ؟نقل قول:
اينو چند ميفروشي من مشتريشم
R8BF003 اينو بايد حفظ كني اگه كا800 داشته باشي
همه چي نصب ميشه نترسنقل قول:
CID الان مهم نيست 53 هم باشه همه چي نصب ميشه
در ضمن R8BF003 بطور كامل فارسي هم داره
ميتونين به كلوپ تبديل كا800 به كا810 سر بزنين همه چي اونجا تكميله
الان فرقي نميكنه cid چند باشهنقل قول:
گفتي با يه حماقت اون با ايفون عوض كردي؟نقل قول:
نكنه منظورت اي فون چيني هست ؟
1ن 95 هم كه قويتر از ايناست
اين دوستاتو از كجا پيدا ميكني ما هم سويچي بكنيم :ي
گوشيهاي قويتر از كا800 زياد هستند
ولي در انتخاب بين كا750 و كا800 شكي نيست كه كا800 سرتره
در فرمت هر چي باشه از بين ميره
اگه از همه چي دو تا نشون ميده احتمالا گوشي قاطي كرده
بعد از ريست كلي اگه درست نشه بايد فلش بشه
دوست عزيز تو كلوپ كا800 هم گفتم بايد پچ بريزي
اميدوارم به پچ آشنايي داشته باشي
سلام
پس من با خیال راحت برم یه کا 800 بگیرم؟!
ان96 و کلا n73,n78,n95,5700,5800,3250,6630 و خیلی نوکیا های جدید و قدیم دیگه گرفتم که البته همه بخاطر اینکه من با این سیستم عامل بدرد نخور اینا کار کردن بلد نبودم بیشتر از یه هفته دستم نموندن!(اخه کجای دنیا دیدی برای نصب یه برنامه یا بازی ساده شما مجبور باشی که فار منیجر نصب کنیو بعدشم نمی دونم مثل کامپیوتر برنامه و بازی رو نصب کنی رو گوشی؟! بابا بی خیال من اگه حوصله این کارا رو داشتم تا حالا برا خودم یه سیستم عامل نوشته بودم!!!
بعدشم گوشی های نوکیا خیلی سنگین بود و اینکه به قول دوستان هر لحظه امکان ویروسی شدن وجود داشت!....
ایفون هم ایفونی اصل بود که طرف فک کنم طرفای 820گرفته بود ولی بعد از یه هفته هیچ ازش سر در نیاورد بعدشم من خیلی گوشیمو به رخ می کشیدم و صداش داشت پوز هرچی n73 بود رو به خاک می مالوند! واسه همینم طرف با یه خورده لب و لوچه ریختن من راضی شد ولی راستش بعد از یه هفته خودم گوشی رو پس فرستادم براش و گفتم اقا غلط کردم گوشی خودمو پس بده!!!!!
کلا من از جاوایی که سونی داره استفاده میکنه خوشم میاد......
ضمن اینکه هیچ دنگ و فنگی نداره.......
بعدشم 750 برام گوشی مقاومی هم بود و یه بار تو یه دعوا به دادم رسید!(البته قابش نابود شد ولی خودش مثل ساعت کار می کرد!) همیشه هم گوشی از دستم میوفته پس گوشی های سوسول به دردم نمی خورن.....داداش و خواهر دوقلو و ضد هم تو خونه هم دارم که همیشه گوشیمو باهاش بازی می کونن پس واقعا به یه گوشی که به اندازه بعضی ها 7 تا جون داشته باشه و خیلی هم پر رو باهش و در برخی از موارد خوب دروغ بگه!!!به دردم میخوره.....
حالا من کا 800 کارم رو به راه میندازه؟!
راستش من یه دوربین جیدیتال!!!!دارم که همیشه همراهمه و یه دونه هم mp3 پلیر دارم و از گوشیم یه همچین استفاده هایی نمی کنم پس زیاد از دوربین و نمی دونم کیفیت صداش نمی ترسم ولی البته اگه صداش به اندازه k750 تقویت شده نباشه به درد نمی خوره......
من هنوزم سردرگمم ولی الان یه 750 دستمه بنظرتون چیکار کنم؟!کا800 اگه کارام رو راه میندازه و من مشکلی بابت ترس از اینکه نمی دونم اگه یه چیزی رو امتحان کنم چی میشه و اینا نباشه!!!!!(منظورم اینه که من اولین باری که فلش کردن یاد گرفتم توی یه اقدام انتحاری! سیستم های w800 رو جای فایل های فلش 750 گذاشتم و فلش کردم که البته نتیجه ای نداد و بعدش مقاله مربوط به تبدیل گوشی ها رو خوندم و یادش گرفتم(اون موقع کار درست بود ولی گوشی بالا نمی اومد و تو همون موزیک پلیر گیر میکرد....یعنی سیم کارت رو نم خوند.....)
فک کنم باید یه کا 800 سفید بخرم!(یه بار یه کا 800 با قاب سفید دیدم که خیلی باهاش حال کردم ....الان بهترین و خوشکل ترین رنگش چیه؟!......
كا800 صداش از كا750 ضعيفتره
نميتونم دروغ بگم
در مورد فلش و تبديل كا750 به w800 هم مثل اب خوردنه
پس من 750 بگیرم؟!
صداش درست نمیشه؟! یعنی من که پارتی که نمزارم با گوشیم!(بعضی وقتا و برای رو کم کنی فقط!) .....
یعنی اگه درایور صدا عوض بشه هم به اندازه 750 صدا از خودش بیرون نمیده؟!
ال سی دیش ولی یه زمین تا اسمون بهتره نه؟
من هم کا 750 داشتم هم کا 810 (که همون کا 800) صداشو یادم نمیاد کدومش بهتر بود ولی کا 810 هم صداش خوب بود و می شد واسه ی رو کم کنی استفاده کرد:5:(البته باید درایور صداشو عوض کنی:21:)نقل قول:
دوســـت عزيــــز از نظـــر الف و كاراي ديگه دو گوشي با هم فرقـــي ندارن برا دوتا ميتوني انجام بدي !!!نقل قول:
با ريختن اكوستيك صــدا بلندي صداي K750 بيشتـــره تا K800 امتحان شــده ...
بستگي به اكوستيك هم داره ...
همه چيزش بهتره
صداشم گفتم به 750 نميرسه
اگه هك بشه و درايو x800 ريخته بشه بهتر ميشه
ولي صداي هك شده كا800 از صداي هك شده كا750 ضعيفتره
اينم بگم صداي هك شده كا750 از لحاظ بلندي از ان73 و ان 95 هم بيشتره
دوستان نرم افزار استفاده از دوربین k810 به عنوان وب کم برای پی سی رو کسی داره ؟
در ضمن گوشی من K800 تبدیل شده به K810 هستش !
دوستان کسی منشی تلفنی خوب برای کا 800 داره؟
با سلام من گوشیمو که ک 800 خاستم تقویت صدا کنم وا خرین نسخه پی سی سی سایتو نصب کردم و ستاپ داخل پوشه درایور سیتولم نصب کردم ولی شش بار وقتی سیتول می گفت و من دکمه سی رو می گرفتن و به یو اس بی وصل می کردم و پنجره سخت افزار جدید میومد و من مسیر می دادم نمی شناخت و گوشی روشن میشد در بار هفتم درایور یو اس بی ک 800 رو جدا به پنجره مسیر دادم که بازم اینتقدر طول داد که گوشی به حالت فایل ترانسفر می رفت میشه کمکم کنین در ضمن من درایورEinshtein_Sound_Mix_v2.07 استفاده می خاستم بکنم برای ک 800 خوبه نویز نداره ممنونم کمکم کنین
سلام به دوستان
آيا برنامه براي كا800 وجود دارد كه بشود هنگام فيلم برداري در نور كم (همانند عكس گرفتن) چراغ قرمز روشن بماند؟
آيا برنامه براي كا800 وجود دارد كه هنگام پخش راديو بشود صداي راديو ضبط كرد مثل بعضي از گوشي هاي سامسونگ؟
احتمالا باشهنقل قول:
يكي بود مال مدلهاي پائينتر بود مثل w700 و اينا
ولي كا800 تست شده را من ندارن
براي جاوا چنين چيزي نيستنقل قول:
اين درايو خوبي هستنقل قول:
شما usb_flash_driver را نصب كرده اين؟
سوال اول : نه نيست شايد elf نوشته بشه ولي فعلا نيستنقل قول:
سوال 2 : فكر كنم پچي وجود داشته باشه كه اينكارو بكنه به كلوپ پچ سر بزن
دوستان می خواستم ببینم چه طوری می شه یا فایل مثلا ساعت با فرمت SWF روی دسکتاپ گوشی K800 قرار داد ؟