من ماه قبل چند روز با یه لیست تپلی که داشتم پشت سر هم 210 گیگ اینا دانلود کردم همچنان قیمت 1000 و هیچ تفاوتی در کیفیت ندیدم :n16:نقل قول:
Printable View
من ماه قبل چند روز با یه لیست تپلی که داشتم پشت سر هم 210 گیگ اینا دانلود کردم همچنان قیمت 1000 و هیچ تفاوتی در کیفیت ندیدم :n16:نقل قول:
عجب نامردین ، نمیدونستم اینو [emoji19]نقل قول:
Sent From My XPERIA M4
سلام. معذرت میخوام ولی سرعت اینترنت و قدرت آنتن دهی بین سیمکارت دائمی و اعتباری با هم
توی محل و زمان بکسان شرایط یکسان با هم فرق داره؟
مثلا سرعت اینترنت سیمکارت دائمی و اعتباری همراه اول باهم فرق داره؟
مثلا 913223 دائمی ویا 910326 اعتباری, کدومش بهتره از نظر آنتن دهی و نت؟
هیچ فرقی ندارهنقل قول:
سیم کارت های جدید و USIM تهیه کنید تا از نهایت سرعت قابل استفاده همراه اول استفاده کنید
سیم کارت های قدیمی که تراشه بزرگی دارند سرعت کمتری داره
سلام ، اقا ما به تازگی یعنی دو ماه پیش نقل مکان کردیم به مسکن مهر رودهن حالا اینجا هیچ دسترسی به اینترنت نداریم دو ماهه lol بازی نکردم دیگه دارم دستگیره درو گاز میگیرم. اماره همه چیم گرفتم رادیویی دی اس ال هیچ راهی نمونده دیگه برام فقط تنها چیزی که هست گوشیمو که میبرم دمه پنجره اتاق با یه خط انتن h میشه، حالا به نظرتون از این روترای ۳جی همراه اول بگیرم کارمو راه میندازه؟ پینگی چطوریه اوضاعش؟ اینکارو بکنم یا فعلا همون دستگیره درو گاز بگیرم؟ راهنمایی کنید ممنون میشم.
یعنی دسترسی به اینترنت تو قبایل سنتی سومالی ساده تره تا اینجایی که ما هستیم.
با این توصیفی که کردید مشکلتون با خرید روتر حل نمی شه و پینگ اینترنت موبایلی هم خیلی زیاده.بهتره بی خیال شینقل قول:
Sent from my ME371MG using Tapatalk
شما توی شبکه موبایل سرچ کن ببین چه فرستنده هایی اطرافت هست، شاید تری جی ایرانسل یا رایتل قوی تر باشه خوب اون وقت یدونه 3372 با روتر 3020 بخر و آنلاکش کن هر سیمی خواستی بنداز روشنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
آيا کسی از نحوه تقسيم پهنای باند توسط آنتن اطلاع داره؟ من دو بار تا حالا دو سيم کارت گذاشتم همزمان که بيشتر بگيرم ولی مجموعش فقط کمی بيشتر از يک سيم کارت شده! انگار که آنتن پهنا رو بين دو سيم کارت بقل هم تقسيم ميکنه اينا؟ اگه اينطوره اصلاً مبناش چيه..
کد فعال سازی طرح کنترل مصرف آزاد دیتا همراه اول چیه ؟
سرعت دانلود 10 روز پیش نزدیک 3 مگ بود
امشب چک کردم دیدم شده 500 کیلوبایت :n35: برا شما افت نداشته دوستان؟
همراه اول نداره . ایرانسل فقط دارهنقل قول:
با سلام به همه دوستان
میخام یه سیم کارت 4G همراه اول بخرم و تو خونه ازش استفاده کنم ولی مشکلم اینجاست که خونه ما منهای شصه و خود سیم کارت قبلیم که رو گوشیمه به زور برای مکالمه اینجا خط میده.من اصفهانم لطفا اگه از دوستان کسی می دونه راهنمایی کنه که آنتن دهی 4G همراه اول تو اصفهان چطوره (محدوده چهارباغ بالا) سپاس فراوان
الان ماهاکه همراه اول دایمی هستیم
نمیشه با اطمینان از داده گوشی استفاده کنیم؟
راهی نیست؟
برای بسته های حجمیش میتونی تمدید خودکار رو فعال کنی برای بسته های شبانه هم باید آخرش حواست باشه که قطعش کنی مثلا ساعت 7 خواب نباشی که با فیش نجومی مواجه بشینقل قول:
سلامنقل قول:
ریسکش بالا هست .
بهتره یه سیمکارت اعتباری برای استفاده از دیتا تهیه کنید .
من دیشب بسته 1000 تومنی خریدم زدم دانلود خلاصه امشب دوباره اومدم درخواست بسته بدم دیدم نوشت شما تا تاریخ 1.40 دقیقه فردا بسته فعال دارید!!!!
من با خوشحالی گفتم سیستم قاط زده چون یک روز بیشتر میگفت استفاده کن خلاصه شک کردم اولش 1 فایل 5 مگ زدم دیدم دان کرد و پول کم نکرد مطمن شدم کم نمیکنه !
ما زدیم یک فایل 100 مگ 50 مگ رفت یک باره نت قطع شد هرکاریی کردم وصل نشد رفتم شارژم چک کردم 1600 تومن همراه اول خورده بود!
جالبه هنوز هم مینویسه شما تا فردا اعتبار دارید اینترنت مصرف کنید !
خلاصه اگه این پیشامد برا شما رخ داد اصلا گول نخورید چون حتما شارژتون میخورن
1700 تومن شارژ خوردن:n35:
این واسه بیسوادی تکنسین ها و مهندس های همراه اوله که تو ابتدایی ترین مسائل مشکل دارن. شما اپلیکیشن همراه اول رو نصب کن ببین فاجعس! روی اکثر گوشیا اصلا نصب نمیشه! اگه بشه با سلام و صلوات و ارور میاد بالا، بعدم هیچی نداره توش. دکوریه! همین صرفا زدند که بگن ماهم مثل ایرانسل داریم.نقل قول:
مشکل شما رو هم منم داشتم تو همین چند روز پیش. اما فقط این نیست! یه جین مشکل دیگه هم تو همین هفته داشتم و دارم! :
1) واسم یه sms اومد که حجم شما به پایان رسید! من الان بسته یک ماهه دارم. وقتی با #0*100* یا #320*10* استعلام میگیرم میگه شما هیچ بسته فعالی ندارید! اما وقتی با #11*140* استعلام میگیرم، حجم باقیمانده واسم میاد.
2) بسته ماه قبلم چند روز پیش حجمش تموم شد اما چند روز از اعتبار اون باقی مونده بود. هر کاری میکردم میگفت که شما تا فلان روز بسته دارید و نمیتونید بسته جدید بخرید. درحالی که حجم بسته صفر بود. به پشتیبانی زنگ زدم گفت تیکت ثبت کردم با شما تماس میگیریم. هنوز میخوان تماس بگیرن! آخر هم اون تاریخ رسید و بسته خودش Expire شد!!! تازه میگفت مشکل شما رو " خیلی فوری" ثبت کردم. اصلا اهمیت به مشکل ندادن!
3) مشکل Expire نشدن ظاهری بسته نامحدود. مثل همین دوستمون که گفتن. (ایرانسل هم در بسته های نامحدود مشکلات زیادی داره)
یه چیز تو پرانتز اینجا بگم، چون زیاد دیدم اینرو (این شامل همه اپراتورها میشه نه فقط همراه اول):
یک سری از دوستان میگن درخواست دادیم بیان سر کوچمون دکل بزنن!! آخه برادر عزیز اینا یه بسته رو نمیتونن غیرفعال کنن، تازه میخوام پول تو جیبشون کنم!
طرف میگه اینقد زنگ زدم و پیله کردم اومدن دکل زدن!! برادر عزیز اون دکل که اومدن زدن واسه تماسهای شما نبوده. یا اونجا از قبل تو طرح بوده، یا یه کله گنده ای چیزی اونجا بوده شکایت کرده اختصاصی اومدن واسه ایشون زدن! تو سوییس هم واسه یه شهروند معمولی نمیان دکل بزنن!
چجور هست بسته قیمتی میخری مثلا10-20هزار یا روی قبض میاد؟نقل قول:
بعد اینکه منشبانه استفاده کنم موقع خواب خاموش کنم چطور؟
سلام.شما اگه بسته شبانه میخری باید چند دقیقه قبل اتمام بسته دیتا گوشی یا مودمت رو قطع کنی که بعد از اون ساعت برات آزاد حساب نکنن.
مثلا بسته 2 تا 7 صبح خریدی نامحدود به قیمت 1000 تومان 6:50. باید دیتا رو غیر فعال کنید.
5000 تومان بدید یک سیم کارت اعتباری بخرید نهایت 1000تومان توش اعتبار باشه یا کمتر.که اگه خواب موندین یا یادتون رفت چگ.ضرر نکنید.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
روی قبض میادنقل قول:
دوستان راهی برای خرید شارژ 1000 تومانی همراه اول وجود داره ؟
یعنی دقیقا بعد از کسر مالیات 1000 تومان شارژ بشه
تنها راهش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * بود که اونم زیر 5000 شارژ دلخواه دیگه قبول نمی کنه
اکثر به قریب بانک ها (4 تا بانک رو امتحان کردم) با کد USSD زیر 5000 تومان شارژ نمی دن ولی اگه آنلاین بخری زیر 5000 هم میده که متاسفانه نمیشه شارژ دلخواه رو آنلاین خرید
سری قبل که 10 هزار شارژم رو خورد سر بسته نامحدود
امشب باز میخوام بزنم امیدوارم فیلم در نیاره دوباره
sent from Huawei mate 8
از اینجا با تخفیفات بالا می تونی بخرینقل قول:
از امتیاز بالاها خرید کن
کد:yon.ir/CV7p
واسه شبانه می خواستم دقیقا 1000 تومان داشته باشم تو سیم کارت که شارژ نخورهنقل قول:
دقیقا 1000 تومان شارژ ندارن؟
از یه خط دیگه دائمی یا اعتباری هزار تومن خط به خط کن خوبنقل قول:
کارمزد 40 تومانی و محدودیت های خط به خط آدمو پشیمون میکنه
30 بار حداکثر 50 تومن هر ماه و یه چیزایی هم نوشته بود که تفسیر میخواست
این راه خوبی هست اگه بشه!نقل قول:
چه جوری از خط دایمی میشه خط به خط کرد واسه اعتباری؟!
کد:
دستور انتقال اعتبار به شکل زیر است. این دستور باید به شماره ۸۹۱۱ ارسال شود
شماره مقصد به صورت کامل با پیش شماره*مبلغ انتقال به ریال*رمز انتقال
مانند نمونه زیر
۰۹۱۹۱۱۱۱۱۱۱*۱۰۰۰۰*۱۲۳۴۵۶۷۸
کد:۴. روش دریافت رمز انتقال
مشترکین می توانند با اتصال به سامانه پیامکی به شماره ۸۹۱۰ رمز انتقال خود را دریافت کنند. برای دریافت پیامک کافی است مشترکین یه پیامک خالی به شماره ۸۹۱۰ بفرستند.
کد:۶. هزینه انتقال اعتبار هزینه هر انتقال اعتبار ۴۰ تومان می باشد.
۷. قوانین سرویس انتقال اعتبار
محدودیت ها و شرایط زیر برای استفاده از این سرویس در نظر گرفته شده است:
• مقدار قابل انتقال در هر تراکنش باید مضربی از ۱۰،۰۰۰ ريال و بین ۱۰،۰۰۰ و ۱۰۰،۰۰۰ ريال باشد.
• حداکثر قابل انتقال در هر ماه برای مشترکین دائمی ۱۵۰،۰۰۰ ريال است.
• مشترکین دائمی با رسیدن بدهی به ۶۰ درصد ودیعه شان، امکان استفاده از این سرویس را تا زمان وصول بدهی از دست می دهند.
• مشترکین دائمی با شرایط غیر نرمال (مانند تقسیط قبض، سیم کارتهای تست و اداری) امکان استفاده از سرویس را ندارند.
نرم افزار mci رو از سایتش بگیر راحت انجام بدهنقل قول:
سلام
هزینه ی تعویض سیم کارت معمولی به Usim چه قدره؟
فکر کنم اعتباری 5 و دائمی 8.5 باشهنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام دوستان
امروز اومدیم از اینترنت شبانه همراه آخر استفاده کنیم تنظیمات idm رو انجام دادم و تا ساعت 6:50 دانلود قطع کنه ساعت اولیه که با حداکثر 200 کیلو دانلود می کرد منم خوابیدم تا اینکه ساعت 6 بود از نرم افزار کذایی شون نگاه می کردم شارژم صفر نشده بود نه بسته اینترنت نشون می داد که چقدر مونده از 20 گیگ (همیشه که برا دانلود می ذاشتم حداکثر 12 گیگ دانلود می کرد) ولی امروز فهمیده بودن شارژ 10 هزار تومان دارم نه sms اومد که شما 20 گیگ دانلود کردید (الان از idm نگاه کردم حتی 20 گیگ هم دانلود نکردم) نه بین ساعت 2 تا 7 اینترنت همراه آخر قطع شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا می تونم شکایت کنم؟؟
ممنون
نقل قول:
سیم کارت usim قیمتش 30 ت هستش.
نقل قول:
سلام شما از 3g یا 4g استفاده می کنی ؟ سرعت دانت چنده (شبانه) ؟
مطمئن هستید؟؟؟نقل قول:
30 تومن خیلی زیاده ها
نقل قول:من همین الان سیمکارتم رو تعویض کردم 5 تومن بودنقل قول:
به من از مخابرات چند بار زنگ زدن گفتن Usim که اینترنتشم 4g سی تومن میارن در خونه که من گفتم نخاستم الانم میگم نمیخام چون تو همین تاپیک شاکی زیاد دیدم.نقل قول:
اونا میخوان یه چیزی بره تو جیبشون.
خودتون با 5 تومن یه سیم کارت 4g بگیرید تازه 3 پانچ هست و 800 مگ اینترنت رایگان هم داره.
عزیز من تو همین تاپیک شاکی زیاد دیدم و منصرف شدم ساپرتش بده و احتمالا گیگتم میخورن سامانه های تمدید و لغو هم بد کار می کنن شما 4g همراه اول داری ؟نقل قول:
من یک سیم اعتباری گرفتم فقط برای همین دانلود شبانه و به 3g وصل میشم.
دیشب مثلا 18 گیگ دانلود کردم.
سرعتش بعضی وقت ها کم میشد.
ولی اکثرا بالا بود.
به نظرم قیمت شبانش مناسب هست.
4g
رو سرچ میکنم پیدا میشه ولی هنوز سرویس نمیده تو محل ما شاید کمتر از 5 روز باشه تو سرچ lte دیده میشه.
احتمالا تا چند وقت دیگه بتونه سروبس بده.