باتشکر ازپاسخ گویی سریع دوستمان که ازایرانسل هستند ببخشید شهرک صنعتی بزرگ شیراز 3gنمی شود وکلا ایرانسل برنامه ای برای مناطق صنعتی ندارد؟ )مدیران سایت من تشکرازکاربران نمی توانم بکنم پیگیری دکمه تشکر شود(
Printable View
باتشکر ازپاسخ گویی سریع دوستمان که ازایرانسل هستند ببخشید شهرک صنعتی بزرگ شیراز 3gنمی شود وکلا ایرانسل برنامه ای برای مناطق صنعتی ندارد؟ )مدیران سایت من تشکرازکاربران نمی توانم بکنم پیگیری دکمه تشکر شود(
سلام آقا رضای عزیز
اولا من از طرف خودم و تک تک دوستان سپاسگزاری میکنم از صبر و حوصله و جواب به سوالات دوستان
سوال من در مورد شهر سمنان تا الان که متاسفانه هیچ خبری نیست ؟ کی انشالا استارت میخوره و آیا 4G هم برای سمنان راه اندازی میشه یا خیر؟
با سپاس فراوان
هر سایت چه مسافتی رو پوشش میده؟ 720 متر به چه جهتی؟ شمال؟ جنوب یا..؟نقل قول:
سلامنقل قول:
لطفا در مورد فیلتر هوشمند و شبکه ملی اطلاعاتی رو در اختبارمون بگذارید ... چه تغییراتی رو شاهد خواهیم بود ؟
ممنون
بنظرم دانشگاه آزاد شهرقدس هم مورد توجه قرار بگیره خوبه چون هزاران دانشجو داره و درآمد خوبی نصیب ایرانسل میشه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
جناب reza rain واقعا متشکریم از این همه حوصله و سرعت در پاسخگویی شما:n16: میشه بگین سیاست شرکت برای سرعت و پهنای باند در آینده چیه ؟ میخوان سرعت رو توی یه حدی محدود کنن یا اینکه بستگی به بودجه شرکت و پهنای باند کشور داره ؟ در مورد فیلترینگ هوشمند هم یه توضیحی بدین . راجع به تعرفه ها هم بگین که تعرفه ها به همین شکل میمونه یا بیشتر خواهد شد ؟
ممنون...
ممنون میشم کسی بهم بگه منظور از سایت چیه؟؟
همینقدر میدونم هرچی که هست هرچی بیشتر باشه بهتره
تهران 26 تا داره 30 تا هم تو راهه
مشهد 6 تا داره 5 تا تو راهه
حالا میگیم تهرانه و پایتخت
ارومیه 11 تا داره و در حال افزایش
در حالی که مشهد بزرگترین شهر بعد از پایتخت
اونوقت راه آهن مشهد هنوز 3g ساپورت نمیکنه
من که میگم 30 درصد مشهد هنوز مونده
داداش rezarain88 اگه شما میتونی رسیدگی کن لطفا
مرسی
ممنون از حوصله و پاسخگویی شما
از کرمان چه خبر ؟ چند سایت دارد؟ برنامه راه اندازی چیست؟ پوشش 4g هم در کرمان داریم؟ ممنون
کی کل کرج 3G میشه؟
Sent from my LG-D802
سلام ما توی شادمان تهران هستیم از نظر هوایی فاصله آنتن 3g تا خونمون در حدود 200 300 متر وقتی توی طبقه 4 5 هستیم راحت dbm روی 50 60 ولی توی طبقه اول و دوم 90 100 چون چند تا ساختمون بلند هست . چه جوری میشه این مشکل حل کرد ؟ من از مودم 3g بیشتر استفاده میکنم .
فکر کنم منظورش bts یا همون دکل خودمونهنقل قول:
یعنی تهران 26 تا دکل تری جی شده30 تای دیگه هم ب زودی میشه
درود
عزيزان اين دكل عظيم و خيلى بلند رو 10 روز پيش روبروى خونه نصب كردن.
امروز اومدن سه تا آنتن رو بستن.
ميخواستم ببينم اول ايرانسل هست يا همراه آخرت يا چيز ديگه؟
بعد 4G هست يا 3G؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرك گلستان تهران
توزيع برق تقاطع اميركبير و آزادگان
یاس یکم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام جناب rezarain88 . خبری از 3G یا 4G در بجنورد هست ؟
این دکله چه خفنه
منظور اقا رضا 4G هست 26 تا نصب شده و 30 تا در لیست انتظارنقل قول:
از فاصله 60 متری ازش عکس انداختم بازهم تو کادر گوشی 5S و حتی Z2 جا نشد. خیلی بلنده.نقل قول:
جا برای آنتن زیاد داره.
حالا یکی لطف کنه بگه این هیولا چیه؟
SONY XPERIA Z2
سلام آقا رضا ، منزل ما اتومابان محلاتی ، خیابان بهزادی بخش هست لطف میکنید وضعیت 3g و 4g رو تو این محدوده تشریح بفرمایید ؟ با سپاس
دوست عزیز با ارفاق شاید تنها شاید 30 درصد مشهد تحت پوشش باشه.نقل قول:
فکر کنم نسل دو و سه رو داره، به قیافشم میخوره مال همراه اول باشه [emoji55]نقل قول:
Sent from my PAP5500DUO
دوست عزیز مال سایت رایتل 4g zte با ارتفاع35 متری هستش. قدرت تعششع بالا با میرایی پایین در حالت دوکی شکل از مزایای این نوع سایت هست. این نوع سایت ها قدرت مانوذ بالایی دارند و پوشش 1000 متری مطمنی میدهند. پنل سکتور پاوور ویو است.نقل قول:
نقل قول:دوست عزیز مال سایت رایتل 4g zte با ارتفاع35 متری هستش. قدرت تششع بالا با میرایی پایین در حالت دوکی شکل از مزایای این نوع سایت هست. این نوع سایت ها قدرت مانور بالایی دارند و پوشش 1000 متری مطمنی میدهند. پنل سکتور پاوور ویو است.
بجنورد در اولویت هستش تا اواسط اذر ماه تجهیز میشود.نقل قول:
با اضاف شدن سایت مشکل پرش یا هند اور حل خواهد شد تا یک ماه حل میشود. سرعت دانلودتان چقدر است.نقل قول:
سلام ایا توزیع سیمکارت دیتا در برنامه هست
Sent from my HUAWEI P7-L10
سلام و ممنون إز پاسخكگويينقل قول:
أيا در همدان 4g رَآه إندازي می شود؟
Sent from my iPad using Tapatalk
شهرک صنعتی تجهیزات نصب است منتظر ماژول و راک هستیم. اگه تجهیزات بدهند تا یک ماه حل میشود.نقل قول:
الان سیم کارت دیتا مشتری ندارد دوست عزیز.همه اعتباری دارند.نقل قول:
بله حتما 4 سایت تست شده و 3 تا هم قراره اطراف باباطاهر و جاده کرمانشاه و بازار نصب بشود.نقل قول:
الان این ۴ سایت کجا هستند؟نقل قول:
سمت سعیدیه چطور؟
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام . استارت خورده ولی لینک نشده است. برنامه برای را ه اندازی 6 سایت در اولویت هست. هم 3g هم 4gنقل قول:
اطراف بو علی/شریعتی/ میدان فردوسی/ شهدانقل قول:
بله در دستور کار هست.
سلام چرا هنوز شهرستانهای اطراف تهران به این ارتباط مجهز نشدن ! کارشون برعکسه به جای این که شهرستانهای اطراف رو ساپورت کنند رفتند .... ؟ در شهر تهران / اسلامشهر میشینم ! اسلامشهر تا کی راه می افته ! بخش کاشانی ! موفق باشید
واقعا ممنوننقل قول:
ايرانسل برنامه اي براي افزايش پهناي باند نداره چون سرعت واقعا افتضاح شده؟
برد مفید در صورت تراکم و شلوغی 450 تا 500 متر در فضای باز 800 تا 1000 متر . یک دایره به شعاع 500 متری را تصور کنید. 720 متر در جهت جنوب غربینقل قول:
تا ارایه شبکه ملی افزایش پهنا نداریم . اگر سرعت بالا بره از ظرفیت شبکه داخلی استفده میشود . تا حالا 15 گیگا بیت برای وایمکس و 3g پهنا دادهاند که شبکه قادر به پاسخگویی نیست. با اضافه کردن 2000 گیگ به پهنای باند داخلی سرعت تا 50 مگ قابل افزایش است. هیچ کس اطلاع دقیقی از این زمان ندارد. دوستان نزدیک به بچه های بالا میگویند. کمتر از یک ماه.نقل قول:
سلام درباره خدمات ارزش افزوده تری جی یکم توضیح بدید وتماس تصویری در چه مرحله ای
Sent from my HUAWEI P7-L10
تماس تصویری به علت اپلود بالا و نبود پهنای باند تا اخر سال منتفی است.نقل قول:
اطلاع داريد اين شبكه ملي چيه؟نقل قول:
و راستي تغييري در قيمت هاي بسته ها ممكنه ايجاد بشه؟
شبکه ملی که ما شهریور تست کردیم کولاکی است که به یک باره اینترنت ایران را تغییر خواهد داد. سرعت دانلود تا 10 گیگا بایت معادل سرعت اتصال 80 گیگ را با پینگ زیر 15 برای ما فراهم ساخت. 2000 سایت خبرگزاری ها و دانشگاه ها و مراکز امنیتی و نظامی و کلیه دیتا سنترهای داخل کشور را شامل میشود. مثل سایت اپارات یا سایت کیهان یا سایت دانلود ها. هم اکنون شما از این شبکه با ضریب 1 به 8 استفاده میکنید . فقط این ضریب افزایش داده خواهد شد. هیچ گونه جای نکرانی نیست و هیچ کدام از سایتها مسدود نخواهد شد. فقظ ضریب لود شدن صفحات داخلی افزایش دارد. با یک کلیک سایت دانلود ها لود خواهد شد. ویک فایل 100 مگی زیر 10 ثانیه دانلود خواهد شد. ارایه تلویزیون اینترانتی با کیفیت فول hd بدون لگ و بدون استفاده از زیر ساخت اینترنتی یکی از مزایای این شبکه است. ارایه ویدیو کنفرانس تا 20 نفر با کیفیت hd از مزایی دیگرز شبکه است. و شما با پرداخت هزینه کمی میتوانید از این مزایا استفده کنید. این سرویس در دانشگاه امیر کبیر تست شد و با بندر عباس کنفرانس 2 ساعتی بودن یک لحظه مکث توانست امتحان خودش را پس بدهد. این شبکه در تهران وقم و تبریز وکرج هم اکنون اماده بهره برداری است و بقیه استانها تا چند روزر دیگر به این شبکه وصل خواهد شد.نقل قول:
کرج وتهران در اولویت است جای نگرانی نیست تقریبا 450 سایت فقط در این دو شهذ تجهیز شده ولی جواب گو نیست . تهران مانند اقیانوسی است که روز به روز گسترش مییابد. ولی تا دی جمع جور میشود.نقل قول: