ممنون درست شد ...همیشه این تاپیک برای من یکی که کارگشا بوده !:n16:نقل قول:
Printable View
ممنون درست شد ...همیشه این تاپیک برای من یکی که کارگشا بوده !:n16:نقل قول:
1- کلا همه رنگ هاش لکه زود به خودش می گیرهنقل قول:
3- دوستان سازگار گرفتن راضی بودن
4- خیر . باید تست بشن . چند وقت پیش با رم 8 و بدون Backlit هم اومد .
5 - تقریبا روون . ولی به دلیل حالت اسفنجی کیبورد ، برای تایپ طولانی مدت اصلا توصیه نمی شه .
6 - یک عدد لپ تاپ . شارژر و کابل . سی دی درایور ها . دفترچه راهنما
احساس می کنم این Z500 کلا با ویندوز مشکل داره :n13:
مشکل تنظیم نور با F12 که به کنار ؛
بعضی از دوستان در مورد مشکل قفل کردن تاچ پد در هنگام تایپ گفتند . برای منم همین مشکل هست .
ولی توی لینوکس حتی 5 تا دکمه کیبورد رو با هم نگه داشتم ، بازم تاچ پد قفل نکرد :n04:
ضمن تشکرنقل قول:
1- لکه گرفتن به کنار، رنگش نمیره؟!!!!! :n02:
2- قبل خرید میشه لپ تاپ رو تست کرد؟ یا به صورت پلمپ شده می فروشن؟
اگه روی اسپیسش علامت داشته باشه، میشه مطمئن بود که بک لایت داره؟:n29:
1 - نه نترسین . مگر اینکه با چاقو یا اره آهن بر به جون لپ تاپ بیفتین !!!!!نقل قول:
2 - بستگی به فروشنده داره . بعضی ها حتی نمی زارن تا موقعی که خودشون ویندوز نصب نکردن ، لپ تاپ رو نگاه کنین !
اگر روی اسپیسش علامت داره پس Backlit داره
بازی بتلفیلد 4 با ستینگ اولترا البته با کم کردن رزلوشن بخوبی اجرا شد . واقعا لپتاپ محشریه
روی اولترا فریم دهیش به 10 میرسید وبازی حرکت آهسته میشد!البته منکر قوی بودن کارت گرافیک این لپ تاپ نیستم.اما کسایی که میخوان این بازی را بالاترین کیفیت بازی کنند باید سیستم بخرند نه لپ تاپ.نقل قول:
سلام.چطوری تاچ پدو قفل کنم؟
من ویندوزم8.ازfnفقط واسه روشن کردن بک لایت کیبورد استقاده میکنم.آپدیت بایوس رو دان کنم؟من که زیاد با Fn کار ندارم شما چرا باهاش مشکل دارین؟
tray icons کجاست؟
کسی مشکلی با Fn نداره . واسه تست کردن آپدیت کردیم . هر کسی هم آپدیت کرد ، تنظیمات رو برگردوند به حالت پیش فرض قدیم :n02:نقل قول:
واسه غیر فعال کردن تاچ پد ، از F6 استفاده کنین .
آپدیت بایوس هم اختیاریه . چیز خاصی ( جز همون چیزی که توی مطالب قبلی گفته شد ) بهش اضافه نشده .
Tray Icon هم همون منوی گوشه سمت راسته که توش آرم بلند گو و وایرلس و زبان و ساعت هست
خواهش میکنم:40:.بله خبرای لپ تاپ رو همینجا پیگیر هستم.نقل قول:
یه خسته نباشید به شما به خاطر فعالیت مستمر تو تاپیک:7:
سلام دوستان | من تمام درایور هامو نصب کردم اما درایور Camera نصب نشد | میگه appreciate نیست درایورش | الان Camere خود ویندوز 8 که میرم میگه connect a camera | چیکا کنم ؟!!
گوشه پایین سمت راست پست...نقل قول:
ببخشید دیر شد ولی دوستان انگار معنی نقل قول رو نمیفهمن و هر سوالی هر کسی میپرسه رو بی جهت جواب میدن...
من شکلاتی دارم و از سفید اطلاعی ندارم ولی فک نمیکنم اینطور باشه...
معتبر و غیره رو زیاد دنبالش نباشید...مهم گارانتیه...
گارانتی هام همه یکین،من الماس دارم که یکساله س ولی انگار سازگار دو ساله س...
بله..همه شون بک لایت دارن...
دکمه هام خیلی خوبن و حس خوبی بهتون دست میده...
دو تا سیم شارژر،آداپتور(کانورتر)،دفت رچه ها،کارت گارانتی،سی دی درایور و خود Z500...:n02:
خواهش...:n16:
نقل قول:
احتمالا نصب شده،از تو دیوایس منیجر فعالش کنید...:n16:
توجه کنین که Lenovo Easy Camera برای ویندوز 8 نسخه 32 بیت موجود نیست .نقل قول:
لذا چک کنین ویندوزتون 64 بیت باشه .
سپس از لینک زیر برای نصب درایور دوربین اقدام کنین :
کد:http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/1hca10w8.exe
دوستان شرمنده.. این سوالی که میپرسم احتمالا در صفحات قبل مطرح شده اما چون تعداد صفحات زیاده و گشتن تمام تاپیک به علت صفحات زیاد کار سختیه همینجا سوالم رو مطرح میکنم : 1. اگه دستگاه مدام به برق باشه مشکلی برای باتری پیش نمیاد ؟ 2. آیا شارژ دستگاه باید کاملا خالی بشه تا بشه دوباره شارژش کرد یا با شارژ مثلا 50 درصد هم میشه لپ تاپ رو دوباره زد به شارژ ؟
1.نه.چون یه برنامه داره که فعالش میکنیم و بعد از اون دستگاه تا 60 درصد شارژ میشه و بعد از اون دیگه از برق استفاده میکنه و باطری رو شارژ نمیکنه که بخواد بهش فشاری بیاد...نقل قول:
2.ایرادی نداره...هر وقت یخواید میتونید بزنید به برق...
3.:n16:
حتما حتما ؟؟..چون مال من نود درصد اوقات به برقه !...جدیدا حس می کنم زود به زود شارژ خالی میکنه ...:n28:نقل قول:
نقل قول:
عه؟؟؟:n02:
مگه شما نمیدونستی تا حالا؟؟؟
آره باو...زود شارژ خالی کردنش که اصن معظلیه...:n08:
4 سلولی بودن باطریش خیلی بده...
من نمیدونم لنوو قصدش از این کار چی بوده..
من که اگه باطریش قابل جدا کردن بود،همون روز اول یه باتری 9 سلولی میخریدم مینداختم روش...
یه صبح تا شبو جواب میداد...:n08:
:n16:
چطوری دوسته خوب من؟نقل قول:
خوشحالم که یه سر به اینجا زدی.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اینو میدونستم ...ولی یه ماه پیش فکر کنم بیشتر شارژ نگه می داشت ...نمی دونم والله ...:n03:.ولی از جهات دیگه خیلی دوست دارم !...راستی یه باتری یدکی نداریم که پرکنیم و وصل کنیم بهش ؟:n13:نقل قول:
نقل قول:
نه...همچین چیزی نشنیدم...:n02:
ولی من دیدم یه جایی واسه فروش گذاشته بود ..منتها یادم نیست کجا بود ...نقل قول:
سلام عزیزم.خیلی خوبم:n11:نقل قول:
منم خوشحالم که تاپیکی که شروع کردی به اینجا رسیده
اوضاع Webruz چطوره؟
اقا ممنون از جواب...من دفعه اول نذاشتم دستگاه کاملا دیشارژ بشه..فکر کنم باتریش رو 20 یا 25 در صد بود که زدمش به برق...چون دفعه اول دیشارژ نشده مشکلی پیش نمیاد ؟ چون یجا شنیدم که میگفتن باید دفعه اول دیشارژ کامل بشه بعد 12 ساعت بمونه تو شارژ....نقل قول:
دوست عزیز اون چیزایی که فروشنده ها می گن ، مال زمان قبل از انقراض دایناسور ها بود .نقل قول:
خیلی وقته باطری ها Lithium-ion شدن .نیازی به شارژ اولیه ندارند و توی کارخونه شارژ اولیه می شن . شارژ اولیه هم 3 ساعت
خیلی ممنون ....آره منم خودم به حرفهای فروشنده ها زیاد اعتقاد ندارم...اما گفتم بپرسم که مطمئن شم...اگه تو تنظیمات مربوط به energy management گزینه 60 در صد رو فعال نکنم و بذارم تا 100 درصد شارژ شه بعدش اگه بمونه تو برق آیا شارژ باتری خود به خود قطع میشه و به باتری اسیبی نمیرسونه یا اینکه تنظیمات خاصی میخواد که شارژ قطع بشه؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز Windows منم 64 بیت هست
درایور رو هم از خود سایت Lenovo دانلود کردم اما همون قابل نصب نیست
میگه این درایور مناسب (appropriate) نیست !!!
داخل Device Manager هم همه گزینه ها به درستی نصب شده و هیچ کدوم علامت سوال یا اخطار ندارن !!!
سلام دوستان . امروز یه z500 i5 گرفتم. ولی وقتی خواستم ویندوز8 روش بریزم در عین ناباوری دیدم که دو تا درایو رو سیستم هست که هر کدوم 30 گیگ هست . عکسش رو گذاشتم . این طبیعیه یا قبلا سیستم پارتیشن بندی شده . تورو خدا زودتر جواب بدید بدجور کلافم کرده. یعنی یارو انداخته؟ با گارانتی سازگار هست
معمولا روی لپ تاپ سیستم عامل Freedos نصب می شه .نقل قول:
می تونین بدون نگرانی کل هارد رو فرمت کنین . چیز خاصی نیست روی لپ تاپ هایی که ویندوز کارخونه ای ندارند ، یا لینوکس نصب می شه یا Freedos
نقل قول:
چک کنین ببینین Imaging Devices توی Device Manager هست یا خیر ؟
نقل قول:
در هر 2 صورت فرآیند شارژ شدن متوقف می شه . می تونین صحت این موضوع رو با برنامه BatteryCare هم تست کنین . پس از متوقف شدن فرآیند شارژ ، برنامه BatteryCare سربرگ Detailed Information قسمت Charge/Discharge Rate می نویسه 0 W . در صورتی که در هنگام شارژ شدن یا استفاده ار باطری ، یه مقدار مثبت یا منفی رو نشون می ده
سلام
یه سوال دارم
میشه صفحه نمایش اینو عوض کرد و یه صفحه نمایش با رزولیشن فول اچ دی انداخت روش؟
برام خیلی وقته که سوال بوده :(:(
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز مکنون بخاطر جوابتون . اما من قبلا رو سیستم هایی که داس داشتن می خواستم ویندوز نصب کنم کل هارد unlocate بود ولی این سیستم من که نو هست دو تا درایو 30 گیگی داره . می خوام بدونم آیا این سیستم قبلا پارتیشن بندی شده یا نه ؟ آخه من نو خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنون بخاطر جوابتون . اما من قبلا رو سیستم هایی که داس داشتن می خواستم ویندوز نصب کنم کل هارد unlocate بود ولی این سیستم من که نو هست دو تا درایو 30 گیگی داره . می خوام بدونم آیا این سیستم قبلا پارتیشن بندی شده یا نه ؟ آخه من نو خریدم
خیر . کارخونه به طور پیش فرض Freedos رو نصب کرده و برای اون فضای 30 گیگابایتی رو در نظر گرفته . نگران نباشیدنقل قول:
خیر . کارخونه به طور پیش فرض Freedos رو نصب کرده و برای اون فضای 30 گیگابایتی رو در نظر گرفته . نگران نباشیدنقل قول:
سلام.چطوری تاچ پدو قفل کنم؟
سلام خدمت اساتید محترم.چند تا سوال داشتم ممنون میشم صراحتا باسخ بدید.
1.چطور یا با چه برنامه ای میشه مولتی تاچش رو فعال کرد؟
2.کارت صدای من به صورت بیش فرض روی استریو هست و این وقتی اذیت میکنه که هندزفری میزنی بهش و کلا اون استریو که زده لغوه.یعنی اصلا نمیتونی روش کلیک کنی؟
3.یه برنامه ای به نام سیستم ریستور هستس که روی درایور لبتاب اومده.ولی وقتی بک اب میگیری میگه روی این سیستم اجرا نمیشه.
و در اخر اینو بگم که برا من i5 هستش.با ویندوز 8
بادکمه ی f6نقل قول:
:n01:
دوستان درود برشما
متوجه شدم که وقتی لب تاپ باز میکنم و یا زاویه اش تغییر میدم میکروفون قطع و وصل میشه!!!:n03:
هفته بعد میبرمش گارانتی!!
این پیغام را هم میده!فکرکنم سیمش مشکل داره؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان به همچین مشکلی برخورده؟
با یه ویندوز دیگر هم امتحان کردم
ملاک امتحان هم اسکایپ یاهو و تنظیمات ویندوز بود
سلام دوستان امروز مسیرم افتاد چهار راه ولیعصر(بازار رضا) گفتم یه قیمت برای اونایی که تازه می خوانz500 بخرن بگیرم.i7-8g-740-1t سفید با گارانتی الماس 1/580/000 تومان.با گارانتی سازگار هم پرسیدم گفت این کانفیگ سازگار فقط شکلاتی داره که اونم همین قیمت بود.
نقل قول:
بازم ببخشید بابت تاخیر ولی انگار بازم بعضی ها شعور نقل قول بودن رو ندارن و خودشونو دخالت میدن...به هر حال مطلع باشن پستاشون گزارش میشه...
برا جواب باید گفت نه...مشکلی پیش نمیاد...
فقط میگن اگه اینطوری باشه بهتره وگرنه مشکل خاصی نداره...:n16: