چرا پرشیا صفر تو سایت 32.300 شده؟؟؟ماه قبل که 30.600 بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا پرشیا صفر تو سایت 32.300 شده؟؟؟ماه قبل که 30.600 بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کارت طلایی 930 تومن به قیمت پارس و رانا اضافه شده!!
دفعه قبل هم کارت طلایی 3 ستاره بود.قشنگ یادمه.
دفعه قبل 30.661 بود!!!که به خاطره ها پیوست و حالا هم فرق داره!!!!توی ایران زندگی میکنیم!!!این چیزا عجیب نیست!!!
آخه به چه دلیلی گرون شده؟؟!نقل قول:
هنوز که نرخی تصویب نشده.اینا هر قیمتی که میخوان میدن . تقصیره ملته که میپرن تیکه پاره میکنن سایت رو
بابا مثل اینکه توی ایران زندگی نمیکنی؟؟؟مگه اینجا بغیر از قانون جنگل،قانون خاصی وجود داره؟؟؟اینا هر قمیتی بخاهند میفروشن!!!قیمت دوایربگ 34.8 و تک ایربگ هم مثل سابق باید 2 میلیون ارزونتر باشه که حالا 2.5 ارزونتره!!!!
دراصل!!!باید گفت خلایق هرچه لایق!!!!
دوستان یه پارس سال هست مال پسرعمومه
18هزار کار کرده
بدنه کاملا تمیز یعنی مثله 93 میمونه
سپر و سینی فن عوض شده و و داخل موتور یکمی رنگ شده
دزدگیر تصویری..رینگ اسپرت...بیمه تا برج 12..
چقد می ارزه؟؟؟ که نه من ضرر کنم نه اون..ببخشیدا سوالم تکراریه ولی تو این گرونی خواستم یبار دیگه بپرسم
بهترین کار اینه که ببری یه چند تا نمایشگاه و بگی الان اینو نقدی چند برمیدارن هر چی گفت شما 500 بالاتر بخری میشه قیمت منصفانهنقل قول:
مدلش رو نگفتی ولی فکر کنم 92 باشه حدود 28 تا 29 باید دقیق دیده بشه
نقل قول:
ممنون..مدل .اخرای91 خودش میگه 30 تا 31 تومن..می ارزه؟
بابا بعضی از این نمایشگاه دارا خودشونو میگیرن اصلا حتی نمیان ماشینو ببینن.. چند جا رفتیم میگن ما فقط خریدار باشیم قیمت میزاریم
دوستان اگه ممکنه راهنمای کنید
با ٢۵ تومن به نظرتون تیبا صفر بگیرم بهتره یا L90 حدود همین قیمت؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
یعنی الان ال نود رو با تیبا لگن مقایسه کردید. درسته که تندر با این قیمت شاید مدل88 یا 89 بشه خرید اما یه چرخ گندیده اش می ارزه به تیبا فوق صفر کیلومترنقل قول:
البته با 24م میشه یه تیبا صفر گرفت من خودم برای فروش دارم مقایسه کردن تیبا با ال90 درست نیست چون 15 م تفاوت قیمت دارن ولی اگه قصد خرید 131 دارید تیبا از اون خیلی بهتره و ارزش خرید دارهنقل قول:
هزینه ها و مخارجی که ال90 کارکرده میتراشه،چی؟؟؟با تیبای صفرقابل مقایسه هست؟؟؟نقل قول:
هر چی هم خرج داشته باشه سواریش یا حتی یه چرخش به تیبا می ارزه !!نقل قول:
من نمیفهمم آخه این چه مقایسه ای هست که بعضی دوستان میکنند تیبا ماشین خوبیه نسبت به قیمتش و اصلا نباید با یک خودرو که 15 م اختلاف قیمت داره مقایسه بشه
مثل این میمونه که بیایم هوندا سویک رو با هوندا آکورد مقایسه کنیم خوب معلومه که کدوم بهتره
اگه به این باشه که پارس ELX و اسپرو از هردوشون سرتره!!!وبه این قیمت میشه مدل پایینش را گیرآورد،ولی هدف ازخرید چی هست؟؟؟نقل قول:
ممنون از دوستان عزیز
اینکه ال 90 بهتره توش شکی نیست ولی منظور من تیبا صفر با ال 90 مدل 88 یا 89 بود
که با در نظر گرفت کلیه شرایط کدوم بهتره؟؟؟
ال نود بهتره با در نظر گرفتن کلیه شرایط. ماشین تمیز گیر بیاری و همون اول هم عیب و ایراد های احتمالی رو رفع کنی خیلی بهتره.نقل قول:
تیبا سوار نشدی اگه شده بودی فکرش رو از سرت بیرون میکردی.
ضمنا ماشینای صفر هم همچی بی اشکال نیستن اینم مد نظر داشته باش.
سلام 405 سال 90 گلگیر کوچولو رنگ و کاپوت تعویض شده چنده حدودا از نظر فنی ماشین سالمه
ممون
24 ملیون توماننقل قول:
سلام
پراید 88 سفید گاگیر و درب سمت راننده تعویض، کارکرد 160.000 تا، بیمه 1 ماه، تخفیف کامل، فنی سالم، لاستیک 80 درصد، پخش پایونیر و روکش صندلی
چند می ارزه؟
13.200 ارزش داردنقل قول:
سلام
پراید مدل 87 صندوق دار رنگ سفید کاملا فابریک و بدون رنگ و خط و خش با کارکرد پایین 80 هزار و تخفیف کامل بیمه و بسیار سالم و عالی چه فنی چه ظاهری با روکش و دزدگیر و لاستیک هانکوک 80 % چند میارزه؟؟
14.200.000نقل قول:
پرشیا سال صفر چند میارزه؟
نگه دارم یا بفروشم؟
بچه ها یه سواله فوری .من امرو یه 405 glx تحویل گرفتم صفر. بعد از ظهر که بردم دادم ظبتشو وصل کردن دیدم دیگه چراغ airbag چشمک نمیزنه و روشن که میکنم ماشینو چراغش همینجوری روشن میمونه.!؟ چرا اینجوری شد؟؟؟؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
مال منم اینجوری شد ایسو ایربگ مشکل داره باید ببری نمایندگی برات درستش کن...روشن شه ایربگ عمل نمیکنهنقل قول:
کمربند رو محکم کشیدید یا ترمز ناگهانی زدید و اررو روی ecu ثبت کردهنقل قول:
باید ببرید دیاگ بزنند و اررو را پاک کنند
39500 داشبرد جدید دو ایربگنقل قول:
نگه داشتن بستگی به میل خودتون داره
متاسفانه داشبورد قدیم و تک ایربگ هست . میخوساتم بدونم که اگه قیمت بالا میره نگه دارم چند رورزینقل قول:
بالا نمیره تا عید فطر هم شدید تو کماست بازار. شاید بعد ماه رمضون کمی رونق بگیرهنقل قول:
فکر میکنم دیگه نمیشه تو ماشین سرمایه گذاری کرد.هر چی به ما میرسه رونقشو از دست میده.
میخواستم یکی دیگه ثبت نام کنم بفروشم اما ظاهرا داره ارزون میشه بازار
سلام دوستان
با 20 تومن جز پراید دیگه میشه چی خرید کارکرده؟
به نظرتون 405 یا 206 گیر میاد یا مثلا پارس!! که هر روز تعمیرگاه هم نباشه؟
ممنون:n16:
هنو کارت گارانتی نیمده برام. یعنی هر بار ترمز محکم بگیره آدم اینجوری میشه!؟نقل قول:
قیمت امروز تک ایربک 35500 دو ایربگ داشبرد جدید 38500نقل قول:
توی شهریور بازار بهتره میشه
اما صرف برای شما در فروشه چون ماشین تا اون موقع 2 ماه از بیمه اش گذشته
نخیرنقل قول:
شما ترمز که گرفتید به کمربند ضربه زدید
من به سمندم گرفتم 1 ماه پیش 5 بار کمربندشو سریع کشیدم که ببینم درسته یل نه ولی اینجوری نشد!نقل قول:
فرقی نمیکنه به کمربند ضربه زدی یا چیزه دیگه ای ..الان مهم اینه که شما چراغ ایربگت روشن میشه و وقتی روشن باشه دیگه عمل میکنه باید هرچه سریعتر ببری درستش کنی.
تا کارت گارانتی نیاد نمیشه برد.عیب نداره تا میبرم باهاش راه برم؟نقل قول: