سلامنقل قول:
این مورد بارها در جنوب کشور رخ داده و دقیقا پروسه ی شما رو طی کردیم
فورا حل کردند
Printable View
سلامنقل قول:
این مورد بارها در جنوب کشور رخ داده و دقیقا پروسه ی شما رو طی کردیم
فورا حل کردند
نحوه تعویض اپراتورها چطوریه؟ طرح ترابردپذیری منظورمه
Sent From My XPERIA M4
باید تا حدود یک ماه دیگه یعنی ۲۷ اردیبهشت صبر کنی تا طرح اجرا بشه و طبق روشی که وزارت ارتباطات میگه عمل کنیم تا اپراتورمون جابه جا بشه.نقل قول:
رایتل جایی از تهران 4 جی هم هست؟
خیلی با 3 جیش فرق داره؟
بله داره .سرعت 4G در بهترین حالت روی 32 مگابیت دانلود و 2 مگابیت آپلود محدود شده. لازم به ذکره که تا همین چند ماه پیش بیشتر از 5 مگابیت سرعت نمیداد.نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مناطق مرکزی تهران مثل میدون ولیعصر فورجی داره، من استفاده کردم و سرعت و پینگش ثابت و بالا بوده معنولا بین ۸ تا ۳۰ مگابیتنقل قول:
بالاخره هدیه رایتل با یک ماه تاخیر بدستم رسید
کار پسندیده ای بود و نشان از احترام و ارزش گذاشتن به مشتریه:
۱. تقویم رومیزی
۲. کارت تبریک
۳. دو عدد رایکارت جهت خرید سیمکارت اعتباری یا دیتا
۳. مودم یو اس بی 3g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6s+
مگه چی خریده بودین ازش ؟؟؟نقل قول:
اکثرا جاها 4g شده. تو این چند ماهه پوشش شبکه 4g خیلی بیشتر شده. سرعتش هنوز واسه من فرقی نداره و حتی روی 3g بیشتر از 4g هست. بیشتر جاها فکر کنم سرعت 4g محدود شده و هنوز کامل نیست ولی 3g سرعتش بازه و بیشترهنقل قول:
اخرین باری که ازش خرید کردم همون اول که رایتل چند سال پیش راه افتاد یه سیمکارت دائمینقل قول:
اواخر سال تماس گرفتن گفتن برای مشترکین ویژمون میخوایم هدیه بفرستیم ادرس را چک کردن همین.
اون وقت این هدیه ها به چه مناسبته؟نقل قول:
هدیه نوروزینقل قول:
پس چرا به من چیزی ندادن؟ شرایطش چی بوده؟نقل قول:
به منم زنگ زده بودن اما هنوز نفرستادننقل قول:
sent from my xperia
ادرسها را خیلی ناقص نوشتن
به منم از پست زنگ زدن که بسته رایتل براتون اومده اما ادرس ناقصه ادرس را مجدد گرفت اورد.
این یکی خیلی لطف کرد زنگ زد مگرنه معمولا تماس نمیگیرن.
Sent from my iPhone 6s+
دوستان سلام
به منظور حفظ حقوق مشترکان، سازمان تنظیم مقررات، روشهای ارائه این خدمات را از سوی اپراتورها تغییر داد. از این پس روش فعالسازی و غیر فعالسازی خدمات پیامکی از سوی تمامی اپراتورهای تلفن همراه با استفاده از سامانه پیامکی هشتصد و یا شمارهگیری *800# است و مشترکان با این سامانه از انواع خدمات ارزش افزوده فعال بر روی سیمکارت خود و روش غیر فعالسازی آن آگاه می شوند و درصورت عدم تمایل به دریافت پیامکهای تبلیغاتی با موضوعات مختلف میتوانند این خدمات را غیرفعال کنند. درصورت فعال سازی این خدمات پیامکی از سوی مشترکان، اپراتورها باید ضمن ارسال پیامک در ساعات نه صبح تا نه شب، میزان هزینه خدمات و نحوه مسدود کردن آن موضوع پیامکی را اعلام کنند و درصورت درخواست مشترک برای غیرفعال کردن آن محتوای پیامکی، تا بیست و چهار ساعت قطع شود. همچنین در صورت غیرفعال کردن کل خدمات پیامک تبلیغاتی، خدمات پیامکی مبتنی بر تراکنش شامل خدمات تراکنشی بانکی، خریدهای الکترونیکی و ... همچنان برای مشترکان فعال خواهد بود
رایتل بسته شبانه 30گیگ 10 تومنی رو حذف کرده؟
در پنلم الان دیدم شبانه 30روزه 10گیگ رو میده 15!!
برای من که هنوز در لیست خرید های پیشین هست و از همونجا میتونم بخرم.نقل قول:
برای من که هنوز نفرستادننقل قول:
دوستان یه عکس از تعرفه های بسته ها بزارید
من ماهی 1 گیگ مصرف دارم، جاهایی که میرم ایرانسل افتضاح هست
میخوام ببینم سیم کارت دانشجویی اش می ارزه بگیرم
سیم کارت دیتا من توی مودم هست با اینکه آنتنش پره یهو دیسکانکت شد
کانکت نمیشه
مشکل از شبکه اس؟
با این مصرفی که داری بسته پایه سه ماه ۴ گیگابایت روزانه + ۴ گیگابایت شبانه با قیمت ۲۴ تومن مناسبهنقل قول:
تایم شبانه و روزانه اش چه ساعتهایی هست؟نقل قول:
نقل قول:
ساعات افت مصرف از 2:00 الی 8:00 بامداد میباشد.
من تا حالا بسته پایه استفاده نکردم ولی مجبورم بگیرم چون طولانی مدت میخوام و حجم مورد استفادم کم هست / بسته پایه تو واقعیت نه اسمی چقدر با حرفه ای تفاوت داره؟
من حرفه ای استفاده نکردم،اما با پایه سرعت دانلود بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت دارمنقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
سلام
ظاهرا بسته های بی نهایت مجددا فعال شده
بسیار خبر خوبی هست
""با بستهها ی بینهایت 30 روزه و 90 روزه، مشترکین سیمکارت دایمی رایتل میتوانند با پرداخت مبلغی ثابت، بدون نگرانی از میزان مصرف خود، بهطور نامحدود و با رعایت سیاست مصرف منصفانه از خدمات آن در قالب بسته بینهایت 30 روزه و بسته بینهایت 90 روزه، بهرهمند شوند.""نقل قول:
""30 گیگابایت اینترنت (10 گیگابایت در تمامی ساعات+20 گیگابایت در ساعات افت مصرف**)""
برای اعتباری ها طرح دکا بود که هنوز غیرفعال استنقل قول:
متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
کلا طرح بینهایتش مخصوص سیم های دائمیه از همون قدیم هم مصرف منصفانه داشت قدیما 20 گیگ بود جدیدا 10+20 شبانه کردن
شبانه رایتل از چه ساعتی شروع میشه؟؟نوشته 3+3...اون سوم دوم شبانه است دیگه؟؟
صفحه قبل برای دوستی نوشتم ساعت شبانه از 2 تا 8 صبح هستنقل قول:
3 دومی شبانه هست
چندتا طرح دکا داشت که برای اعتباری ها قابل استفاده بود که همزمان با طرح بی نهایت سیم کارت های دائمی حذف شد، یک طرح دکا بود که قیمتش ۵ تومن بود و تماس و پیامک داخل شبکه به مدت یک ماه رایگان بود، من از این طرح خوشم میومد.نقل قول:
چندتا طرح دکا داشت که برای اعتباری ها قابل استفاده بود که همزمان با طرح بی نهایت سیم کارت های دائمی حذف شد، یک طرح دکا بود که قیمتش ۵ تومن بود و تماس و پیامک داخل شبکه به مدت یک ماه نامحدود بود، من از این طرح خوشم میومد.نقل قول:
نقل قول:بسته بینهایت 30 روزه 60000نقل قول:
بسته بینهایت 90 روزه 150000
البته فقط بی نهایت برای درون شبکه
- 500 دقیقه تماس برون شبکه
- 500 عدد پیامک برون شبکه
هديه منم رسيد بالاخره از بس دير رسيد رايكارتا يه ماه بيشتر مهلت نداره
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
بسته منم رسید ولی اعتبار رایکارت ها تمام شده!؟ زده تا 31 فروردین [emoji28]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
رایتل مقدار سند رو هم از حجم کم میکنه؟
اینجور که از گزارش مصرفم متوجه شدم حدس میزنم که فقط رسیو رو حساب کنه
سلام دوستان من یک سیم کارت دیتا سه پانچه از سایت رایتل سفارش دادم زنگ زدم گفتن سیم کارت معمولی هست تو سیستم این طور نشون میده به نظرتون معمولی میدن یا سه پانچه تو سیستم که معمولی میگن زده ؟
سلامنقل قول:
من چند روز پیش یه سه پانچه سفارش دادم همونم برام اومد