حالا معلوم نیست از این به بعد سرعت ها واقعی میشن یا نه!
شاید دوباره مثل سابق شه
Printable View
حالا معلوم نیست از این به بعد سرعت ها واقعی میشن یا نه!
شاید دوباره مثل سابق شه
آخه وقتی میتونن سرویسهای خوب بودن دلیلشون واسه جون به لب کردن مردم چیه؟دم از اسلام هم میزنن.مسخره س.
آخرین پست صفحه ی قبل رو ببین.
سرعت 512 ام تازه وصل شد . خداییش رمز و راز رضایت ما از مخابرات اینه که تا جایی که میتونیم از زنگ زدن به پشتیبانی و ایجاد مشکل خودداری میکنیم چون همیشه یا علاف میشی یا کلافه ! اما بالاخره وصل شد بعد 3 بار زنگ زدن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 128 ام تا چند روز پیش از این بیشتر بود اما ..... شکر.
من كه دستم به جايي بند نيست طرف حسابم يه نفره نشسته توي مغازه اش! 2020 هم ما رو داخل مشتركاش حساب نمي كنه!نقل قول:
آخ آخ گفتي 512 از بس اعصاب برام نمونده بود يه چند تا اكانت ه ك كردم تا رسيدم به يه 512 نامحدود گفتم اين خودشه! اومدم باهاش وصل بشم وصل نشد كه هيچ اسم مركز مخابراتي ام و شماره پورت و مك آدرسم رفت توي صفحه اتصالات اون كاربر ثبت شد. خلاصه حلال كنيد ديگه ما رفتيم:n28:نقل قول:
آخه عزيز ، استاد ، بزرگوار!
ما رو چه به مازندران؟، ما رو چه به سرعت دانلود 170 و دان استريم 10 مگي؟
ما خوزستانيم! بذار هرچي خوبيه مال ديگران باشه، هر چي سختيه مال ما. بذار ما ريز گرد داشته باشيم! بذار ما ساعت 4 صبح سحري بخوريم تا 9 شب روزه باشيم! در كل به قول شاعر هرچي آرزوي خوبه مال تو!
ما به سرعت 70-80 دانلود قانعيم!
بازم به قول شاعر:
دنیا ز کف گذار چو دعوی دین کنی
آن قدر از آن بخواه که تا صرف این کنی
قناعت کن صغیرا تا که کار آسان شود
گر تو آسان گیر باشی کارها دشوار نیست
بد تر از سرعت كمش مشكل تايم اوتش هست كه توي بازي آنلاين كه چند صدم ثانيه تايم اوت فاجعه به بار مياره كار دست آدم ميده!
وسط بازي گارنا ديسكانكت ميشه!
چاره اش هم گرفتن سرعت بالاتر نيست چون من 3 ماه 41 تومن دادم كه برام نمي صرفه بخوام 512 بگيرم سه ماه 66 تومن.
اگه اينجور باشه كلا قيد نامحدود رو ميزنم مي رم محدود مي گيرم. با اين سرعت ساعتي 100 مگ به زور مي گيره!
باز اگه جايي خواستيد شكايت كنيد بگيد :n13:من رفتم سايت متما تست سرعت گرفتم از 256 كمتر بوده قسمت شكايت رو پر كردم گفتم الانه كه دكمه ارسال رو بزنم سرعتم بره بالا! ديدم كد پيگيري داده ميگه با اين كد به سازمان بازرسي(يه همچين چيزي!) برو:n08:
خب امروز کلی بدبختی کشیدم تا اینکه تونستم یه کاری بکنم که ADSL بتونم بگیرم(به خط خونمون نمیخور میخوام با خط همسایمون بگیرم:n02:)
ناگهان ساعت 10 صبح ایرانسل SMS داد که شما 50درصد تخفیف مودم شاملتون میشه.:n10:
اومدم تو این تاپیک شماها دارین میگین سرعتا کم شده و درست بشو نیست.
باز دوباره موندم توش وایمکس بهتره یا مخابرات.:n17:
الان با اینکه سرعتا کم شده باز مخابرات سرعتش از وایمکس ایرانسل خیلی بالا تره ؟:n01:
بچه ها من میخوام که بازیهای لیگهای اروپایی رو به صورت اینترنتی ببینم همچنین دانلود فیلم و از همه مهمتر فیسبوک:n06:
بار چندمه دارم اینو میپرسم خودمم نمیدونم چرا اینقدر بابت این قضیه حساس میشم .
قول میدم بار آخرم باشه :n02:
ایرانسل این عکسو تو صفحه وایمکسش قرار داده
راست میگه یا چاخانه ؟
سلامنقل قول:
اینترنت وایمکس به شدت ضعیف هست حتی اگر بهترین کیفیت دریافت سیگنال ر داشته باشید اینقدر قطعی داره که واقعا آدم رو زده میکنه. من یک سال سرویس ۲ مگابیت نامحدود رو داشتم که سرعت دانلود ۲۵۶ بود. اما سرعت باز کردن صفحات بسیار کم و امکان دیدن فیلم آنلاین نبود
256 نامحدود سرور لندن با سرعت 39
پس نشون میده سرعت 512 هم واقعی شده!نقل قول:
مرسی بابت تست
وایمکس مبین نت داره تغییرات زیادی تو اهواز انجام میده. بعضی از جاها دکل اضافه کردن و سرعت هم یه جاهایی خوب تر شده
جالب اینجاست که اگه ترافیک کم بیاره از مخابرات قرض می گیره شاید برای همین مخابرات سرعت های شمارو واقعی کرده
مثل عکس زیر که به جای اینکه مثل همیشه isp من مبین نت باشه مخابرات شده
اشتراک 1 مگ محدود
شبانه سرعت چه قدره؟نقل قول:
اون عکس IDM مربوط به شبانه چند شب پیش هست ولی خوب همیشه به این خوبی نیستنقل قول:
دیشب بین 150 تا 200 بود
خیلی خوبهنقل قول:
تقریبا سرعت واقعی میده
یعنی واقعا دیگه قراره سرعت ها همینطور بمونند ؟؟؟
یاا دوباره به حالت مثلا رویایی قبلا بازگردونده میشن ؟
کسی هیچ خبری نداره رفقا ؟
سلام.من آسیاتک 512 نامحدود دارم تا چند ماه خوب بود سرعت دانلود 60/65. اما 1ماهی هست خیلی نوسان و افت داره حتی سرعت دانلود به 3-4 کیلو هم میرسه.وقتی هم خوب باشه نهایتا تا 40 برسه هنر کرده.پینگ هم قربونش برم کمتر از 400 نمیاد.به نظر شما دوستان , برم از مخابرات سرویس بگیرم به همین سرعت واقعی(60-64)هم راضیم یا صبر کنم؟
والا داداش نمیدونم چی بهت بگم....آخه سوالت رو بد موقعی پرسیدی.... راستش این روزا اوضاع و احوال مخابرات هم هیچ خوب نیست.....سرعتا رو بدجور کشیدن پایین ....اگه چند صفحه قبلی رو هم نگاهی بهش بندازی متوجه میشی که همه دارن مینالن از این افت سرعت.... حالا این موقتی باشه یا نه خدا داند... ولی میترسم یه ربطی به این اینترنت ملی داشته باشه و همیشه همینجور بمونه که در این صورت الفاتحه!!!!!!!!!!نقل قول:
ظاهرا سرعت ها واقعی شدهنقل قول:
256 تقریبا 30-32 میده
سرور خارج هم تقریبا یکی هست و 30 تا میده
حالا موقت یا دائم مشخص نیست
آره داداشی حرفت رو تایید میکنم چون به سر خودم اومده...اوایل فکر میکردم فقط واسه من اینجوری شده بعدش متوجه شدم که نه دارن سرعت همه رو کاهش میدن...خدا به خیر کند...نقل قول:
فکر کنم واسه شما دان استریمت تغییر کردهنقل قول:
واسه من دان استریم همونه ولی سرعت کم شده:n03:
حتی در صورت واقعی شدن سرعتهای مخابرات،باز هم به نفعته با توجه به شرایط سرویس آسیاتکت.نقل قول:
پس بگیر مخابرات رو.
آره.گفته بودی:n03:نقل قول:
تک کانکشن رو داره خوب سرعت میده!نقل قول:
وضعیت خوب شده
پینگ الان خوبه
اگر همینجوری بمونه:n02:
- دوست جدید نمی خواید؟؟؟:n01:
تا کی این وضعین باید ادامه داشته باشه.اعصابمون خراب شد توی COD:BO2
ما همیشه دوست جدید میخوایم:n16:نقل قول:
منم جدیدا ADSL گرفتم پیرم کرده !!! همش قطع میشه :n03: چی کا کنم ؟؟
رفیقمی..........نقل قول:
هیچ کاری نکن... فقط بشین و از زندگی بدون اینترنت لذت ببر....از هوای گرم اهواز لذت ببر.... از گرد و خاکش لذت ببر....خلاصه بشین و مث تمام عمری که با خوشحالی گذروندی از بقیه اش هم لذت ببر...نقل قول:
700مگ رو تو 16ساعت دانلود کردن چه لذتی داره:n19:
به انجمن های P30WORLD خوش امدیدنقل قول:
چراغ ADSL خاموش میشه؟نقل قول:
:n08:نقل قول:
کلا چشمک میزنه ...اصلا ثابت نیست !:n03: هر10 دقیقه خاموش میشه:n27:نقل قول:
بکشین کنار ایمان اومد :دی
یه نامه نوشتم به رئیس اداره ی بوووووق ،در وصف الحال اینترنتم و دانلود فیلم Fast & Furious 6 که امیدوارم مغز مطلب رو بگیرین.:n08:
میخوام بدمش این سایتای خبری بزننش.کی میتونه اینکار رو بکنه.با حفظ نام خودم ها.مشکلی هم ندارم:دی
=-=-=-=-=
آغا سلام!
این بنده ی سراپا تقصیرِ عُصیانگر قصد کردم فیلم بوووووق رو با حجم 900 مگ سابق و 900 مگــــــــــــــابـــــــ ــــــــــایـــــــــت این روزها دانلود کنم.
یادمه وقتی فیلم مذکور رو به همراه و یار و دوست خوب و همیشگیم "آی دی اِم" سپردم،دقایقی چند از خوابیدن مکسی میلیانوس و یارانش در غار مخوف کوه انجلس میگذشت(در این ایام ماه مبارک که اسلام از همه جای همه قلمبه زده بیرون و همه کتاب خون شدن و قرآن به دست،رجوع شود به داستان اصحاب کهف) و هنگامی که حضرات فوق الذکر از خواب برخاستند،دستیار عزیزم تازه نیمی از فیلم رو دانلودیده بود و هنگامی که مجدداً به دیار باقی شتافتند از نیم گذر کرد.الان که دارم این وصیت نامه رو مینگارم(!) خودم در بستر موت هستم(دیر از جانم) و دستیارم هم رو به نابودی گذاشته و نفس زنان در حال گرفتن درصد هفتادم!
امید دارم که نوادگان بنده موفق به دیدن این فیلم بشن همه عمر:n14:
آغا!
این بنده ی حقیر عمیقاً از شمایگان سپاسگذارم که به زور من رو به بهشت رهنمون کردین.ما رفتیم بهشت اما حیف که شما رو اونجا زیارت نخواهیم کرد.آخه توی اونجا محدودیت اینترنت و اینا نداریم که به شما نیاز باشه.اما انشاءلله برای برادران و خواهران خونه بغلی(جهنم) شما نیاز هستی.آخه هر چی نباشه شما تخصص عذاب دادن داری.اونجا بهتون خوش بگذره آغا!
یک بنده ی سراپا تقصیر نسبتاً شجاع که کاربر اینترنتم هست:
ایمان اسدی
رَحَمَ اللهُ مَن یَقرَأَ الفاتحهَ مَعَ الصلوات
چا جرا جوابمو نمی دید؟؟؟؟؟:n23:
خطت نویز داره به احتمال زیاد.اینجا رو ببین:نقل قول:
راه حل نهایی چیه ؟؟ فقط لطف کن زیر دیپلم بگیو دداش که بنده دیپلم ردیم !! از این اصطلاحات جور باجورم سر در نمیارم !!!! :n29::n13:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
یک وضعیتی از سیم کشی بدید
مقادیر مودم رو بزارید
والا چی میخوای ازش؟ :n02:نقل قول:
برقکار بوده مگه؟ :n02: من وضعیت رو میگم بت، سیم تلفن از در وارد میشه، میره تو کنتور برق، بعدش وصل میشه به سیم کشی تلفن خونه :n02: طوری که خونه ی خودمون اول بود :n09:
:n08:نقل قول:
سروش
سیم شاید زیادی طولانی یا قطع شده باشه دوباره وصل شده باشه
یا خیلی چیزهای دیگه
شما که خودت مهندسی :دی