با رتبه 1200 منطقه دو:
نرم افزار خواجه نصیر....
فک میکردم عمران یا مکانیک تو یه دانشگاهی تو تهران ممکنه قبول شم ، ولی نشدم..... ولی خب... بازم خوبه ، بد نیست.راضیام...
با رتبه 1200 منطقه دو:
نرم افزار خواجه نصیر....
فک میکردم عمران یا مکانیک تو یه دانشگاهی تو تهران ممکنه قبول شم ، ولی نشدم..... ولی خب... بازم خوبه ، بد نیست.راضیام...
حقوق دانشگاه شاهد
رتبه:304 منطقه 1
کشوری:583
سلام. منم با رتبه ی 15000 منطقه دو معماری دانشگاه شمال آمل غیر انتفاعی
ذکر کنم که انتخابام فقط معماری و عمران و صنایع بود.به علت محدودیتی که داشتم هرجایی نزدم.این انتخاب اولین انتخاب غیر انتفاعیم بود..قبلیا شبانه بودن
مواد دانشگاه صنعتی اصفهان اولویت 11 امم بود
با رتبه 4300 منطقه یک
2386 منطقه ١
نرم افزار صنعتى اصفهان
با رتبه ی 9800 منطقه 3 فیزیک ایلام...شبانه
همکلاسی نداریم؟؟؟؟؟
نقل قول:
تبریک میگم دانشگاه خیلی خوبی قبول شدی به خصوص تو رشته شما من شنیدم خیلی قویه و یه قطب به حساب میاد خیلی خوشحال شدم :11::11::11::11::11::11:
علوم کامپیوتر شهید بهشتی
با رتبه 3246 منطقه 1
سلام بچه ها.منم دندانپزشکی ارومیه قبول شدم (انتخاب دوم)رتبه زیرگروه1 منطقه3ام225بود. به همتون تبریک میگم.:20:
حسابداری صنعت نفت با 4500 منطقه1!
دوستان این بهتره یا قدرت-تهران جنوب؟
بچه ها به نظرتون ریاضیات و کاربردها خوبه؟
بچه ها دوستم 3800 آورده منطقه 1 ... حتی مدیریت ها رو هم زده
اما مردود شده :((
اول تبریییییییییییییک میگم بابت رشته و بخصوص دانشگاه خوبی که قبول شدین.بنظر من چون صنعت نفت بورسیه س.همون صنعت نفت خیلی بهتر باشه...نقل قول:
مهندسی شیمی دانشگاه اصفهان
داداش میشه بگی بچه کجایی؟سال چندمت بوده؟کجا قبول شدی ؟شبانه یا روزانه؟شاید بهتر بشه نظر داد.نقل قول:
سلام من هم دانشگاه با هنر کرمان کارشناسی فرش روزانه قبول شدم با رتبه 1017 و زیر گروه 1 که شده 888 منطقه 2 بومی کرمان !!!:31:
بچه ها منم شهرسازی شیراز آوردم طبق حدس خودم...حالا چجوریاس؟؟؟؟ رشته خوبیه؟؟؟ میشه تغییر بدم بعدا؟؟؟:8:
یه سوال:میشه بعد از اعلام نتایج که توی مهر میگن یه رشته اولویت ÷ایینتر که قبول شدیم رو بریم؟
منم مهندسی مواد صنعتی اصفهان گرایش صنعتی قبول شدم. زیاد راضی نیستم!:41: انتخاب نهم بود....
سوال منم هست....:18:نقل قول:
مث بچه دبستانی هایی شدیم که اول مهر دنبال تغییر کلاسشونن..:دی
فناوری اطلاعات تبریز:40:
3300 متطقه 2
نقل قول:
حسابداری صنعت نفت با 4500 منطقه1!
دوستان این بهتره یا قدرت-تهران جنوب؟
کسی نظری نداره؟
سلام
من هم نرم افزار صنعتی شاهرود :13: رشته مورد علاقه م بود اما در مورد شهرش مطمئن نیستم
راستی هم دانشگاهی ندارم اینجا ؟
دانشگاه شیراز کسی نداریم؟!؟!؟!؟!!؟؟!!؟
همشهری!!! ...خلیج..شبانه.....سال دومم...آزادم فیزیک قبولیدمنقل قول:
اینجا که پر از بوشهری شده:دینقل قول:
همشهریا نظرتون درباره ی شهرسازی چیه؟؟؟:46:
سلام دوستان یه راهنمایی می خوام .من آزاد شیمی کاربردی تهران شمال قبولیدم و سراسری هم اقتصاد علامه شبانه حالا کدوم بهتره خدایی هر 2 رشته رو هم دوست دارم یعنی تو رشته های مرنبط با انسانی از اقتصاد خوشم میاد که تو انتخاب رشته انتخاب کردم:11: حتما نظرتون برام بگین:11:
اولویت 41 --- نرم افزار --- روزانه --- صنعتی بیرجند
رتبه هم تقریبا 13000 منطقه 1
آزاد --- نرم افزار --- تهران مرکز
حالا به نظرتون کدوم بهتره ؟
ساکن = " تهران "
22670 منطقه دو - رشته فیزیک هسته ای- ارومیه- روزانه
داداش منم با حدود همین رتبه دانشگاه تبریز رشته کاردانی عمران روزانه قبول شدمنقل قول:
امیدوارم همه داوطلبا موفق باشن
سخت افزار امیرکبیر ... 508 منقطه 3 ... ( یه خرده با حالت متعجب !!! )
smjhh
vahid-p
kOoRi
فعلا 4 نفر هستیم ؟!!! :31:
من موندم چطوری تونستم سخت افزار امیرکبیر رو بیارم ولی نرم افزار علم و صنعت ، شهید بهشتی ، خواجه نصیر رو نه !!!
ولی بازم خوشحالم !! :31:
داداش مبارکه ایشالا موفق باشینقل قول:
هم دانشگاهی شدیم
البته رشته تو بالاتره:10::11:
سلام...
منم قبول شدم : آموزش زبان انگليسي _ روزانه ي مازندران (بابلسر )
اما نميرم. مي خوام برم آزاد تهران مركز كه همين دم خونمونه ! : دي
موفق باشيد دوستان.
سلام عزیز دل.بنظر من بیا ریاضی رو بشین.:11:نقل قول:
بچه ها نظرتون در مورد کارشناسی فرش دانشگاه با هنر کرمان چیه ؟
اقتصاد بازرگانی تبریز.
۱۹ تا تهران مدیریت رو قبول نشدم٬ اولویت ۲۰ام! ای این سهمیه بندی کنکور اگه آدم بود٬ میدادم اینترنت دیال آپ داشته باشه!(بزرگترین زجری که میتونه بکشه)
به به يه هم دانشگاهي هم پيدا كرديم ايشالا موفق باشيننقل قول:
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
تو رو جون هركي دوست دارين كمك كنين ...نقل قول:
سلام
به نظر شما مهندسی نرم افزار آزاد صفادشت برم یا مهندسی نفت پیام نور تهران؟
منم حدس میزدم شهرسازی ارومیه قبول شم ولی مثل اینکه شانسم ترکونده معماری قبول شدم :31: خیلیم تبلیغش کرده بودما ، حیف شد :31: به هر حال امیدوارم همه تو رشتشون موفق باشن :40:نقل قول:
پ.ن : کسی ارومیه قبول شده؟
دوست عزيز فكر ميكنم رشته ي مديريت از لحاظ كاري واست بهتر باشه تا علوم اجتماعي ...نقل قول:
باز خودت ميدوني هرچند اون ازاده اما به آينده و شغلت هم فكر كن.