شاید الان زنگ بزنم مخابرات ببینم قضیه چیه واسم توضیح بده ببینم مشکل فنی از کجا ریشه میگیرهنقل قول:
Printable View
شاید الان زنگ بزنم مخابرات ببینم قضیه چیه واسم توضیح بده ببینم مشکل فنی از کجا ریشه میگیرهنقل قول:
کاملا حق با شماست وضعیت خودمون رو نباید تعمیم بدیم به بقیه چه اگه شرایط خوب باشه فکر کنیم برای همه خوبه چه شرایط بد!:n01: با این حساب ممکنه چیز پی ان برای من خوب باشه برای شما نباشه؟!:n02:نقل قول:
من با توجه به 4 سال تجربه ای که از مخابرات داشتم و دوستانی که حداقل تو 3 مرکز دیگه میشناسم این صحبت رو کردم در هر صورت هرکس نظر خودش رو داره و صاحب اختیار هست نظر من همونی هست که شما نقل قول کردیمشکل این دوستمون هم یکم عجیبه!! سرور داخلی که سرعت کامل و درسته خارجی هم تو یه عکسش زمان دانلود مربوط به سرعت 120-130 و 1024 کامل رو نشون میده اما سرعتش خیلی پایینه ... با پشتیبانی تماس بگیره حل میشه قطعا :n06:نقل قول:
به نظر من
دوستان یکی بزنه تو گوش من خوابم یا بیدارم :دی چند ساعت پیش درخواست رو ثبت کردم الان سرعت زیاد شده تستم به زودی میگیرم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمان آوردم به مخابرات :42: امیدوارم که اکثر مواقع همین سرعت و کیفیت باشه دیگه تو ایران ISP بدون اختلال و قطعی و فیلتر و ... نداریم!!
خوب برادر عزیز اینجا که تاپیک پشتیبانی نیست و چند نفر کارشناس خبره نداریم که به همچین تاپیکی ایجاد بشه
این تاپیک صرفا برای گفتن خوبی و بدی های سرویس کاربرای اینترنت مخابرات بوده و هست
یه نفر میاد میگه سرویس 1 مگ داره سرعتش 130 هست یکی میاد میگه 60 هست، خوده این پست ها از یوزر های مختلف معلوم میکنه که سرویس مخابرات ثبات نداره و فرق میکنه
نیازی به گفتن من و شما نیست که
اینم همونطور که خودت اشاره کردی برای همه یکی نیست بستگی به سرورت و اوضاع مخابرات دارهنقل قول:
دوستان وضع چیز پی ان چطوره؟ چه محدودیت هایی داره افت سرعتش چطوره چیا باهاش باز نمیشه؟ ارزش داره شاکس رو تمدید نکنم چیز بگیرم؟؟؟؟؟
من از روسیه دارم بد نیست بعضی اوقات تا 62 سرعت میده بعضی اوقات 12
درستهنقل قول:
البته فایل های rar میتونن اگر recovery أاشته باشن تا حدودی تعمیر بشن و همینطور با segment downloader فایل های ناقص رو کامل کرد
ولی همون بهتره که نهیت 8 کانکشن بیشتر استفاده نشه
یعنی نابود شدم از میزان سطح طنز :hmm:نقل قول:
وقتی من سوالی از کسی می پرسم به کم و کیف جوابش کاری ندارم در واقع مجبورم خودمو با شرایط اون وفق بدم چه خوشم بیاد چه نیاد ولی وقتی دارم درباره یه سرویس یا خدمتی حکم کلی می دم حق ندارم وضعیت خودمو تو چشم همه فرو کنم. تصمیم گیری درباره باز و بسته بودن چیز پی ان و امثالهم چیزی نیست که دست یه تکنسین یه مرکز باشه استاد.
از این دست نمونه افرادی که اینجا واسه مخابرات گلو خراش می دادن اولین بار نیست که می بینیم. خراب بودن سرویس برای دو نفر برای یه شرکت لکه تاریک به حساب میاد و باید اون ضعف برطرف بشه اما با کیفیت بودن سرویس برای یکی و سه تا از دوستاش افتخاری به حساب نمیاد! من و یکی از دوستان اینجا گفتیم سرعت از صبح تا شب رسما افتضاحه و راس ساعت 2 همه چی خود به خود درست میشه و این علنا یعنی دزدی شما با دزدی مشکلی نداری خوش به حالت اون 4 سالی که مخابرات فقط 128 میداد و عشق و صفا واسه یه عده بود گذشت الان دروازه رو باز کردن
قطعااااا یعنی اصلا شک نکن هاااا. درست مثل سرعت آپلود ما که یکچهارم بستن و سرعت دانلود که هیچ وقت واقعی نمیشه.نقل قول:
. با پشتیبانی تماس بگیره حل میشه قطعا :n06:
نقل قول:
با پشتیبانی هیچی درست نمیشه 100 بار زنگ زدم فقط میچرخوننت یه منطقه خوبه یکی بد واسه ما هم جز خیلی بداشه یه روز اینترنت منو داشتی ناراحتی اعصاب میگرفتی اینقدر هم برات عجیب نباشه مرکز خوب افتادی پس حال کن
شما سرویست خوب درومده خوب داداش من .مبارکت باشه ولی چون مال شما 130 میده دلیل نمیشه مال کل یوز ها 130 بده اینجا هم متاسفانه لس انجلس نیس زنگ بزنی پشتیبانی مشکلت حا شه بلکه بدتر هم میشهنقل قول:
پشتیبانیش مگه اصلا میگیره؟:n02: من هر وقت زنگ زدم گفت یه لشکر و دو نفر تو نوبتن
یه بار هم با سماجته تمام حدوده 45 دقیقه پشت خط موندم بعد بوقه اشغال زد:n02:
--------------------------------
خوب دوستان اینهمه جبهه گیری نکنن این تاپیک برای استفاده همس
یکی خوبه سرویسش هم باید بیاد بگه کسی هم بده سرویسش باید بیاد بگه ولی دست بر قضا بیشتر دوستان سرویسشون گویا بده:n02:
ولی جدا از 3-4 تا سرور مختلف هم میزارید سرعتتون تعطیله همیشه روزا؟ سرویسه منم هر چند وقتی اینطوری میشه ولی مثلا چند روز خراب میشه بعد حدود یکی دو هفته ای اوضاع معمولی میشه، خدا رو شکر دایمی نبوده
احتمالا مرکز مخابرات هاتون یوزر باید زیاد داشته باشن یا اینکه تاسیساتشون زیادی زیرخاکی هست چون چند وقت پیش یکی از دوستان درصد کاربرای هر منطقه از مخابرات رو گزاشته بود به ندرت بالای 50% از مخابرات داشتن:n13:
سلام دوستان
سرعت دانلود انیترنت من تقریبا بین 30 تا 35 kb هستش.من از اینترنت مخابرات با سرعت 256 استفاده میکنم.میخواستم بدونم سرعت دانم خوبه یا پائینه؟
کاملا طبیعیه حمید جان..سرعتت خوبه..نقل قول:
حمید جان خوب میگیری استاندارد 256 نهایت 32 هست که شما بز نوسان داری
ساعتی چقدر میگیری؟
اصلا مخابرات ماه خوش داشته ؟
با این احوالات گیج شدم بیام الان بقیه جاها همین بلاخره ؟!!!
زنگ زدم مخابرات 2828 نزدیک نیم ساعت عملیات انجام داد حتی پرت 2 مگ بست که با speedtest.ir رفت رو 2048 ولی باز از سرور خارج همین طوری بود بعد گفت یک لحظه صبر کنید شمارو ببرم رو پرت اختصاصی 1 مگ ( Sl )
حتی رو این هم دقیقا با speedtest.ir 140kb.s نشان داد ولی چون هاست ایرانی بود اینجوری بالا بود هر فایل دانلودی دیکه کم بود رو 20 کیلو بایت بود گفت از جهت مخابراتی مشکلی ندارید باید با مهندس شبکه صحبت کنید که از حیطه کاری من خارج است این هم جوابش
بزرگوار من علت این همه عصبانیت شما رو متوجه نمیشم تکرار میکنم چیزایی که گفتم نظر خودمه یه کاربر ساده مثل بقیه انقدر سخته تحمل نظر دیگران؟برای من در کل خوب بوده تا الان و راضی بودم بله قطعی داشتم بله تو صف پشتبانی بودم بله سرعتم نوسان داشته و .... ولی در مجموع راضی بودم نسبت به نامحدود بودن و هزینه ماهیانه و بالاتر بردن کف سرعت فکر میکنم مخابرات انتخابی خوبی هست همین!اگه سرویس نامحدود دیگه ای با این سرعت و قیمت میشناسی در تهران که بهتر هست آپلود رو بالاتر میبنده اصلا قطعی و نوسان هم نداره پشتیبانیش هم 24/7 با حداکثر دقت و تخصص جواب میده معرفی کن با هم بریم استاد!نقل قول:
شاید انقدر مشتری بگیرن که همه سرعتها خراب بشه شاید یه روز منطقه شما خراب باشه یه روز اینجا من با دزدی موافق نیستم برای کسی هم گلو خراش نمیدم چیزی رو که میبینم میگم!خوبه پستهای من هست تو این تاپیک مشاهده کنید ...
اما مشکل شما اینه که اشتباه گرفتی اگه سرعت آپلود رو پایین میبندن پینگ و تایم اوت میره بالا قطعی هست نوسان هست برای همه هست منم داشتم و دارم!شما دادت رو باید جای دیگه بزنی! خاکستری باش ...بازم اگه من چیزی گفتم که شما رو انقدر ناراحت کرده ببخشید!
پ.ن:هنوز موفق به تست گرفتن از speedtest نشدم :دی
سفینه شکن میزنم سرعت میره زیر صفرمنفی میشه :n19:
هورا 1 مگ دارم با سرعت 128 بایت بر ثانیه
یه کف مرتب واسه همت مخابرات استان تهران
بعد از 20 بار زنگ زدن درست شد
آخر سر ما نفهمیدیم چه گلی به سرمون بگیریم
یکی میگه خوبه شیش نفر میگن بده
دوباره دو نفر میگن خوبه سه نفرمیگن بده :n13:
آقا یکی ما رو راهنمایی کنه بالاخره بکوچیم (کوچ کنیم) مخابرات یا نه ؟ :n02:
ترجیحاً اگر کسی حول و حوش مرکز مخابرات پیام نور هست لطفاً یه گزارشی از وضعیت بکنه
نه من با انکار مشکل دارم اینکه شما در مشکل داشتن دیگران تردید داری یا اینکه با نیش و کنایه میگی همچین چیزی ممکن نیست و زنگ بزن پشتیبانی و و...نقل قول:
هست عزیز من کی گفته نیست؟ من خودم شاتل بودم در طول ماه اگر داشت شاید 20 دقیقه تا نیم ساعت قطعی یا افت سرعت داشت و اکثرا هم نداشت. خوب اون پول سرویسش رو میگیره و سرویس مطمئن هم میده و این همه این چیزاش آشغاله و پول پهنای باند و هزینه هاش هم نصفه و کمتر میگیره. در واقع هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری به قولی همون هندونه به شرط چاقوی وانتی هست دقیقا یه روز خوبه یه روز بد!
پ.ن: امروز روز خوبشه ، سرعت درست شد!
واقعا تو طول روز خیلی بد میشه سرویس حق داری 2 نصف شب تازه درست میشهنقل قول:
256 نامحدود مخابرات :n02:
نقل قول:چی بهشون گفتی که اینطوری کردن؟:n02:نقل قول:
سرعت با یک کانکشن چه قدره؟
در طول روز هم ببین همینطور باقی میمونه یا نه؟
خبرشو بده ما هم بریم خفتشون کنیم.
الآن سرویس 1 مگ سرعت با 1 کانکشن 50 KB !!!:n28:
این یعنی شما 8 مگابایت سرعت تون .................. :n29:نقل قول:
ساعت 11 فعلا خراب نشده ولی فک کنم خراب شه
ساعت 12 افت شروع شد
ولی ماشالا اینترانت ( چه قدر هم به درد میخوره
:n21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چراغای LAN و Internet این مودم ما همیشه در حال چشمک زدنه! این یعنی خوبه یا بد!؟:n13:
بعید بود انقدر راحت گول بخوری:n09:نقل قول:
نصفه شب شات گذاشتی فکر کردی درست شده خب اون ساعت که همیشه شیر فلکه باز میشه:n02:
1000 بارم زنگ بزنی تاثر نداره
فقط شاید اگه خیلی زنگ بزنن شاید شاید یکم پهنای باند کلی رو زیاد کردن:n09:(نه فقط برای شما درست کنن)
نهایت دزدی اینه
شرکت های پاپ میان حجمی میدن در طول روز سرعت زیاده از حجمت کم میشه شب که رایگانه شیرشو میبندن
مخابرات میاد در طول روز چون حجمی نیست شیر فلکه میبنده شب که میشه دقیقا همون ساعت رایگان که بقیه شرکتا میدن شیر فلکه باز میکنه دقیقا یه دزدی کثیف
اره خداییش این مخابرات هر کاری کنی همینهنقل قول:
خب داره استفاده میشه از نتتنقل قول:
اگه زیاده و خودت استفاده نمیکنی ممکنه مجمع الویروسات و تروجان جات باشن:n02:
بازم8.5 سیستم من خاموش شده برای خودش:n13:
جنی منی چیزی نیومده خونمون؟
شاید تروجان میاد یواشکی خاموش میکنه فرار میکنه وقتی تو خوابی :n30:نقل قول:
والا معضلی شده این صبح خاموش شدن برای من
عجیبه واقعا کله روز رو بی مشکل روشنه ولی 8.5-9 صبح واسه خودش خاموش میشه:n13:
نمیدونم چشه
ویرویس اینا نیست سیستمم پاکه پاکه:n02:
آهان حالا قهمیدم بچه هایی که میان میگن سرعتمون 71 اینا هست از کجا میبینن! سرعت لحظه ای idm رو میبینن که تک لینک مثلا از 60-70 نوسان داره:n02:
mr_exir شا مشکل دقیقا چی بود؟ از خودتون بود یا خود مخابرات؟
امضا که گذاشتید مال خودتون؟!
ویندوز عوض کن احتمالا یه تنظیمی به هم ریخته یا ساعت IDM رو چک کن تو تنظیماتش ساید یه جوری تنظیم شده که اتوماتیک خاموش کنهنقل قول:
تک لینک با 512 اگه بچه ها 60-70 بگیرن با مخابرات عالیه !
100% مال مخابراته که از سرور ایرانی فول میده از سرور خارجی packet Lossنقل قول:
و نسبت به ایران سرعت یک دهمه
امضا نه بابا اون اینترنت 1 GBPS یک گیگابیت بر ثانیه یا 100 مگابایت بر ثانیه اگه همچین نتی داشتم از در اتاقم یه قدم اون ور تر نمیرقتم
نه بابا من ویندوز این سیستم رو فقط سالی یه بار عوض میکنم اونم عید هست برای خونه تکونی:n02:نقل قول:
کلی تنظیمات باید بک آپ بگیرم و ...
ویندوز مشکلی نداره احتمالا نوسان برقی چیزی باید باشه ولی خیلی عجیبه
خوب منم همین سرعتو دارم ولی سرعت اصلی 61.8 کیلوبایت هست نهایت که حدود 1.3 کیلوبایت هم آپلود داره رو هم میشه 63.1 اینا ( چون اینطور که معملومه مخابرات دانلود و آپلود رو با هم حساب میکنه )
الان رفتم آپگرید کنم سرویسمو به یه مگ گفتم همینطوری روزی 5 گیگ رو نمیدونم چی کار کنم مرتب و آرشیو کردنش کلی زمان میبره چه برسه روزی 9-10 گیگ:n02:بی خیال شدم
دانلودت خیلی عالیه میتونی روزی 4.5 گیگ بگیری اگه از جهت بروزینگ راضی هستی که حله ولی اگه دوست داری پیج اینات سریع تر باز شه 1 مگ بگیر البته پولشم 2 برابره ماهی 38 ولی 512 مناسب تره ماهی 21 تنقل قول:
بزنم به تخته چشم نزنی شل و پل کنی:n02:
والا روزا برای منم تازگی ها خراب میشه
هم نوسان پیدا کرده ( الان مثلا رو 40 میاد میره بالا) هم صفحه سخت باز میکنه مجبورم یه فایل دانلود بیشتر نزارم ( 8 کانکشن)
ولی باز خوبه یاهو مسنجر و لست اف ام و مینی لیریک و فایرفاکس هم میشه بغلش باز کرد و باهاشون کار کرد همینا کافیه
1 مگ هزینش باز خوبه ولی سرعتش یه نمه زیاده برای من( منم که جنبه ندارم هز چی سرعت بدن باید تا بیت آخرش رو دانلودکنم :n02:)
ولی باز خوب شده 7-8 سال پیش با دایال آپ زور میزدیم ساعتی 20 مگ بگیریم الان 200 مگ میگیریم پوله تلفنم نمیدیم:n05:
ای دی ام رو تنظیم نکردی که بعد از دانلود اتوماتیک خاموش بشه یا سر یک ساعت خاموش بشه؟نقل قول: