یعنی چی مردم رو ترقیب میکنن تا بخاطر مودم که مثلا رایگانه بیاین adsl مسخرشونو بگیرن
Printable View
یعنی چی مردم رو ترقیب میکنن تا بخاطر مودم که مثلا رایگانه بیاین adsl مسخرشونو بگیرن
امروز رفتم مرکز مخابراتی فرشچی که درخواست تخلیه پورت بدم، بهم میگه: برای تخلیه پورت چون خط به نام کسه دیگه ای هست باید کپی قبض تلفن و کارت ملی خودت رو که اینترنت به نامت ثبت شده رو بیاری. حالا هر چی بهش میگم این مسخره بازیا چیه؟ میگه: قانونه نمیشه کاری کرد.
بعدش رفتم یکی از امور مشترکین که درخواست تخلیه پورت رو قبول میکنه باز اونجا بهم میگه: چون قرداد ۱۸ ام مهر تموم میشه نمیتونی الان درخواست تخلیه پورت بدی!!!
چکار کنم از دست اینا؟! از اذیت کردن و دووندن مردم لذت میبرن عوضیا
نمیدونم چرا چند روزه سرعتم از160نه تو روز نه توشب بالا تر نمیره کسی میدونه چرا؟(طرح نقره ای یه هفته پیش تا190 میرفت چه روز چه شب ولی الان160 تابیشر نمیره.خطمم نویز نداره)
سایت گلدنت وقتی وارد اکانت میخوای بشی این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خطایی در برنامه رخ داده است.
نقل قول:
پس ببینید تا حالا تو این چند ماه هر چی صرفه جویی کردن(منظور دزدی از کاربرها) برای تامین بودجه این مودم ها بود !!!
واینکه ذکر شده شبانه رایگان برای مشترکین جدید پس ما مشترکان قدیمی چی ؟؟؟
و با اضافه شدن سیل مشترکان جدید با پیشنهاد مودم رایگان ایا سرعت ما فضایی می شود ؟؟؟
نقل قول:
دمشون گرم من خیلی وقته میخواستم مودم بیسیم بگیرم :دی
عجب شانسی آوردم تمدید نکردم میرم این طرحشونو میگیرم.امیدوارم سرعتشم خوب باشه.
چقد مشهد شلوغ شده
دوستان از کجا میشه تعرفه ها رو دید؟
دوستان طبق آزمایش بنده!:n23:
روش خاموش کردن 5 دقیقه فقط خرافاته!!!
شما فقط باید IP هارو امتحان کنید نیازی به خاموش کردن برای 5 دقیقه نیست!!!
برای اینکه راحت تر باشید و سرعت عملتون بالاتر بره کافیه مودم را در حالت بریج بزارید و بعد یک کانکش در کامپیوتر بسازید و صفحه speedtest.net هم جلوتون باشه و هی کانکت و دیسکانکت کنید تا سرعتته دلخواتون را بدست بیاورد پهنای باند من در عرض 3 دیسکانکت پشت سره هم:0.7 0.9 1.9!!!!!
میبیند پس این روش کاملا تست شده است(توسط خودم).
یه کاره دیگه ای که من میکنم مودم را در حالت connect on demand میزارم و روی 1 دقیقه تنظیم میکنم اینطوری وقتی سیستم خاموشه مودم دیسکانکت میشه و به محض روشن شدن سیستم مودم یک IPجدید دریافت میکنه که دوتا مزیت داره:1-ممکنه اون IPپرسرعت باشه2-تمام کارکردتون بصورت ریز میشه مخصوصا واسه اونایی که مثله من سیستمو قبل دانلود شبانه تو حالت استندبای میزارن و وقتی روشن بشه سیستم، یک آیپی جدید دریافت شده که از ساعت یک به بعد توی ریز کارکرد نشون میده!
و اون موقع دیگه گلدنت نمیتونه ازتون دزدی کنه!:n19:
همين الان زنگ زدم 2020 هيچ طرحي دانلود شبانه رايگان نداره
مخابرات ديگه مفتش گرونه
نقل قول:
اولا مطمئن باش که خرافات نیست :n27:
اگه امشب سرعت ها بد بود یک فیلم برات می گیرم تا بهت نشون بدم که چه قدر فرق می کنه:n05:
دوما در مورد راهی که گفتی که سریعتر ip که سرعتش بیشتره پیدا کنی راهی هست که تو حالت auto connect همین کار رو بکنی ؟:n13:
اگه راهنمایی کنی ممنون می شم:n02:
ببین داداش:n11: وقتی مودم کانکت باشه از طریق یک یوزر و پسورد شما دیگه نمی تونی با کانکشن آی پی جدید بگیری پیام خطا میده و کاکنکت نمیشه البته اگه دوتا یوزر پسورد داشته باشی میشه!من تو قضیه ه-ک خیلی دنبالش بدم تو حالت اتوکانکت بتونم کانکت بشم ولی خوب تنها روش بالا امکان پذیره
خرافاتو ولش!مودمای اینترنت چه وایمکس چه adslوقتی سرد و خنک هستند بطور کاملا ضایع کاراییشون فرق میکنه اینو من از وایمکسم فهمیدم!اون روش شما خنک شدن و تغییر آیپی را باهم تلفیق و کارایی را بالا میره!اما خودت حساب کنی که اگه بدشانس باشی و مجبور باشی 3 یا 4بار کانکت یا دیسکانکت کنی حدود 15 تا 20 دقیقه وقت میبره که یکم زیاد و من حوصلشو ندارم بقیه را نمی دونم:n27:
من که مودم جدید گرفتم همون اول بازش کردم خرجش هم یه خمیر سیلیکون هست با هد سینک کوچیک روش بزار کنارشم چسب بزن که حرکت نکنه دیگه مودم رو 24 ساعت روشن بزار.نقل قول:
چه ربطی به بحث ما داشت؟:n13: ولی حتما یه دلیلی داشته که خوده شرکت اینکارو نکرده! من هنوز مهندس نشدم ولی اگه شما هستی بگو اینکاریو که میکنی به چه درد میخوره؟
نقل قول:
ببخشید هاا ولی حرف شما هم در مورد اینکه خود شرکت چرا این کارو نکرده هیچ ربطی نداره
مگه مثلا شما وقتی یه لپ تاپ می خری می تونی بگی خود شرکت همه پیش بینی ها رو حتما کرده دیگه بشینی 24 ساعت باهاش بازی سنگین بکنی؟
قول می دم بهت 1 ساعت نشده اون لپ تاپ دود ازش بلند شده
یا مثلا یه ماشین می خری بگی خوب من می خوام تا جایی که جا داره گازش بدم خود کارخانه حتما پیش بینی کرده
شما هر وسیله ای که می خری هیچ شرکتی تضمین استفاده 100% از توان اون وسیلشو بهت نمی ده حالا شما می خوای از 100% توان اون وسیله استفاده کنی باید خودت و با فکر خودت شرایط استفاده 100% شو فراهم کنی
این چیزی هم که دوستمون گفت راهکار استفاده 100% از توان مودم بود که هم باعث کاهش عمر دستگاه نشه هم توی کارایش تاثیر منفی نزاره و به نظر من کاملا منطقی و عقلانیه.
یک لحظه فکر کردم اشتباهی اومدم انجمن ترفندستان
عزیزم واسه یه لپتاپ ما مثلا کول پد میخریم دیگه نمیام که روده پودشو بریزیم بهم!مودم را خوده شرکت طوری طراحی میکنی که بتونه مدت زیادی روشن بمونه سوال من این بود کاری که دوستمون گفت چه قابلیتی داره که به ذهن شرکت نرسیده؟من که نفهمیدم چی گفت توی اون دو خط!
شمام اگه می خوای آدرس بدم بیای بزنی مارو:n24::n24::n23:
بچه ها یک چیزی بگم بخندیدنقل قول:
لپ تاپ من از اول تابستون روشنه تا حالا یک بار هم خاموشش نکردم فقط فکر کنم دو بار ریستارت کردم اونم به خاطره اینکه می خواستم روش یک برنامه نصب کنم
باهشم بازی سنگین می کنم در حد تیم ملی
شب تا صبح هم که به خاطره دانلود ها روشنه
مدلشم hp 6190se هست
بچه ها دیگه درباره ی این چیزها صحبت نکنیم بهتره تایپیک spam میشه
هر کی خبری و اطلاعی درباره مخابرات داره یا ترفندی یاد گرفته که به درد بقیه می خوره یا می خواد درباره ی اوضاع مخابرات مشهد اطلاع کسب کنه پست بده
اینجوری به نظرم بهتره
اینترنت مخابرات گران شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا برید و نظر بدید.
همه چی آرومه من چقدر خوشبختم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا فکر کردی من دعوا دارم :n13: من فقط جواب پست رو دادم :n05:نقل قول:
ما که خودمون کتک خورده ایم ولی شما اگه می خوای آدرس بده بیام این شاخه گلو :n16: تقدیم کنم کدورتا رفع بشه :n02:
ایمان جان شما همه چیزت با بقیه فرق می کنه شما استثنایی :n02:نقل قول:
می خواستم در همین مورد یه چیزی بگم کف کنی و بیخیال به قول خودت تایپیک spam میشه.
به قول حافظنقل قول:
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم ............ سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور
نقل قول:
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت ........ دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
بابا داغ کنه مودم این که چیزی نیست من مودم دیلینک 2640 هست 24 ساعته و 7 روز هفته به برق بوده وهست تازه 3.5 سالم هس که خریدم آخ نگفته مثل اسب دارم ازش کار میکشم و هیچی هیچیشم نشده:n01:
یادش بخیر،adsl مخابرات مازندران یک زمان چه سرعتی می داد :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
روزبه باز اومدی دل ما مشهدی رو خون کنی مرد حسابی ؟
کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟نقل قول:
راستی اونایی که تو27 مرداد حجمشون کم شد ایا برگردوندن مال من هنوز برنگشته.شماره پشتیبانی5112020هست دیگه؟
سلام.دوستان میخوام برای یکی از اشناها طرح نقره ای بگیرم الان دانلود رایگان داره یانه؟
والا سرعت ها برای من خوبهنقل قول:
تو ساعت 2 شب هم کلیپ از youtube با فیلتر شکن می بینم بدونه اینکه لگ بزنه
حالا بهشون یک زنگ بزن
در مورد اون حجم هایی که کم شده بود ماله من هم بر نگشته بود شکایت کردم بهم برگردوندن
همه جا میخواد spam بده !!!نقل قول:
این متن رو تو همه تاپیک ها کپی پیست داره میکنه:n02::n08:
دوست عزیز چقدر رو قیمت هاشون آوردن؟؟نقل قول:
برا ما که از موفع شروع به کار مخابرات افزایش قیمت نبوده و اخرین تغیرات قیمت مال خیلی وقت پیشه!!! که قیمت کم شد!!!
برا بقیه مراکز استان ها هم همین افزایش قیمت بوده ؟ یا فقط مخابرات شما افزایش داره؟
نمیدونم چش شده باز این نت لعنتی که حتی با پروKسی HTTPS هم هیچ سایتی رو باز نمیکنه ( در حالی که تا همین یه چند روز پیش باز میکرد )
کسی این مشکل رو داره ؟
پورت های 443 , sstp رو دوباره زدن ناکار کردن:n02: البته چند روزی میشه که اینجوریه!!!نقل قول:
ولی من هم راه فرار های خودمو دارم:n02:
خوبه دیگه بیکار که تو کشور ما فت و فراوون ریخته / کارشون هم شده همین / میان این جوون های بیکار رو با چندر غاز پول خام میکنند که که هی بیان این رو قطع کنند و اون قطع کنند /نقل قول:
همچنان امیدم به اون روزیه که USA بیاد و حمله کنه به ایران و این ممکلت به گند کشیده مون رو لااقل پاک سازی کنه و از نو بسازند / توف این زندگی که هر روز باید نگران یکه چیز بود/
شرمنده دیگه نتونستم جلو خودم رو بگیرم . هر چی میخواد بشه بشه.
وااو نگو این حرفارو جیـــزه یه وقت می بینی میان حمله میکنند کلا خودتو پاک سازی میکنند بعدم یه بهانه میدی به اینا میگن پی سی ورد لانه ی جاسوسیه بعد همه رو از بیخ پاک سازی میکنند:n24:نقل قول:
من بهشون زنگ زدم گفتم هيچ طرحي شبانه ندارهنقل قول:
گفتم پس ايني كه تو صفحه سايت نوشتين كه ميگين مودم رايگان هم ميديد شبانه هم داره چي
گفت شنبه زنگ بزن الان معلوم نيس
كاري كه من كردم اين بود كه چون حجم زمانيم تموم شده بود
اول يه ماه زمانم رو شارژ كردم ديدم دانلود شبانه هنوز برام كار ميكنه
بعدش دوباره با توكل به خدا طرح طلايي شش ماهه اي رو كه داشتم دوباره از تو سايت تمديد كردم
و ديشب امتحان كردم ديدم دانلود شبانه دارم
فقط ديدين كه تموم دانلود شبانه ها رو صفر كردن و جز شب آخر ديگه ستون دانلود شبانه ديگه هيچي نداره
يا چون من تمديد كردم براي من اينجوريه خواهشا يه نفر جواب منو بده
الان طرح طلایی رو تمدید کنم شبانه داره یا نه ؟
بعثت چی ؟
نقل قول:
آقایون مسئله واضحه دیگه
کسانی که قبلا اکانت شبانه داشتن الان شارژ بکنن می تونن دانلود رایگان شبانشون رو داشته باشن
این چرت و پرت هایی که می گن برای کسانی هست که تازه می خوان اکانت بخرند
خودشون هم فهمیدن که اگه دانلود رایگان شبانه نزارند نمی تونن این اکانت های مسخرشون رو بفروشن
امید خدا خفت نکنه این آمریکایی مردو زن حلیشون نمیشه یه وقت دیدی از خجالتت در اومدن بعد به .... افتادیا گفته باشم!!
خونه خوبه خونه مامانم امیده
خونه خوبه بوی مامانمو میده:n28:
دیگه رفتم! شنبه باید دانشگاه باشم. اگه از دستم ناراحت شدیدی حلالم کنید:n16:
آقا به کجا شکایت کنیم؟؟؟ هشت گیگ از حجم منو خوردن یه آب هم روش . هر چی هم زنگ میزنم چرت و پرت میگن و امروز فردا میکنننقل قول:
ساعت 12:45 جمعه سرعت ریده ! 20کیلو !