نقل قول:
خواهش
برای تعویض اسم و عکس راننده ، وقتی که بازی رو اجرا می کنی ، همون اول که لیست پروفایل ها رو که میاره و اسم رو نوشته ، همونجا Edit رو بزن و اسم و عکس رو عوض کن !!
Printable View
نقل قول:
خواهش
برای تعویض اسم و عکس راننده ، وقتی که بازی رو اجرا می کنی ، همون اول که لیست پروفایل ها رو که میاره و اسم رو نوشته ، همونجا Edit رو بزن و اسم و عکس رو عوض کن !!
برو از اینجا یه ترینر خوب برای پول و xp داره دانلودش کن خیلی خوبه ولی فعلا برای ورزن 1.1.1
برو از اینجا یه ترینر خوب برای پول و xp داره دانلودش کن خیلی خوبه ولی فعلا برای ورزن 1.1.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون با این سیستم میشه رو ultra بازی کرد
Ram:Ddr2 1gb 400 mhz
Cpu: amd athlon 64 x2 4600 Plus
Vga : nvidia geforce 9400 gt (1gb)
Main board : asus m2n-x
سلام دوستان میخاستم بدونم مدی هست که بشه باش ماشین رو اسپرت کرد آخه خانواده ما کلا تو کار ماشین سنگین هستند ومیخواستم اگر بشه می هایی رو بزارین که برای ماشین volvo باشه بهتر آخه پدم هم volvo داره می خواستم ببینم که اسپرتش چجوری میشه
از اینجا دانلود کنید بچه ها خیلی سایت توپیه:n02::n01:
نه متاسفانه .تمام قطعات اصلی سیستم شما برای اجرای روی الترا و یا حتی high ضعیف هستند مگر در رزولیشن های پایین شاید بتونید فرمهای نسبتا قابل قبول دریافت نماییدنقل قول:
سلام دوستان کسی میتونه اکتروس mp4 رو با داخلی اصلی پیدا کنه یا درست کنه:n13:
نشد:n03: از اونجا فقط ماشین رو میتونی عوض کنی با نام شرکت ولوگو شرکت رو اما گزینه عکس و نام راننده خاموشه راه دیگه ای نیست :n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://s3.picofile.com/file/7712027846/trucks_vehicles_mercedes_benz_actros_HD_Wallpapers .jpg
اقا اینو ببینین هر کی نبینه بد جوری زرر کرده
شما وارد شدی قبل از ورود به بازی اولین پیغامی که بعد از رد شدن آرم شرکت سازنده میادنقل قول:
یه سوال فنی این تریلی ها چرا دود ندارن:n13:
نمیدونم بازی به این مضخرفی چطوری 498 صفحه راجع بهش بحث شده! اونوقت بازیهای درجه یک 200-300 صفحه بحث داره!
ملت عجیب!
یه سوال خیلی فوری من بازی حذف و دوباره نصب کردم بعد که رفتم تو بازی میخواهم سیو بسازم این ارور رو میده
بعد اگه yes رو بزنم این یکی میاد
تورو خدا سریع بگید مشکلش چیه
سلام دوستان کسی میتونه اکتروس mp4 رو با داخلی اصلی پیدا کنه یا درست کنه:n13:
رفتم تو سایت modbox خیلی مد توش بود . آدم گیج میشه
چندتا مد باحال و جذاب که استفاده کردید رو میشه معرفی کنید
یه مد نداره مدل های کامیون ها بیشتر بشه ؟
تو که حرفه ای هستی دیگه چرا ؟ سایت به اون خوبی همه چی توش هست:n19:نقل قول:
والا من ورژن 1.3.1 رو فقط تو همین تعطیلات عید حدود 10 روز بازی کردم لولم الان 20 هستنقل قول:
فقطم مد دمیجی نشدن و محدودیت سرعت رو ریختم رو بازی
البته اون اسکیل ها هم با دقت انتخاب کردم . همینطوری الکی نزدم
من مثلا مد اتوبوس رو گرفتم و فقط لودینگ بازی عکس اتوبوس شد ولی تغیر دیگه ای نکردنقل قول:
اتوبوس کجا میره؟ از کجا باید سوارش شد؟
اقا کسی نیست به ما جواب بده:n15:
تراکرهای عزیز، آیا مود ماشین سواری برای ورژن 1.3.1 سراغ دارید؟
یه سوال داشتم دوستان
نوع کامیونی که در اختیار راننده میذاری تو درآمدی که کسب میکنه تاثیر داره؟
مثلا درآمدی که از یه کامیون 700 اسب بخار کسب میکنه بیشتر از یه کامیون 400 اسب بخاری هست؟
میخوام اگه یکسانه الکی کامیون های گرون در اختیار راننده ها نذارم
یه سوال دیگه : درباره این نقشه ها که واسه بازی وجود داره یه توضیحی میدید . به همین نقشه اصلی یه چیزی اضافه میکنه یا کلا بحثش جداست؟
میشه لینک دانلود نقشه مصر و آفریقا و ... هم بذارید
ممنون
خوب بله ، تقريبا مدل كاميون ها در سه سطح دسته بندي شده...
هر چقدر قوي تر درآمد بيشتر ، اما بيشتر بستگي به تجربه راننده ها داره كه به صورت اتوماتيك افزايش پيدا مي كنه...
بهتره خودتون دستي روي بار هاي مسافت دور ، بار هاي ويژه و بار هايي كه نياز به گواهينامه هاي ويژه دارن بزاريد تا درآمد بيشتري داشته باشيد...
در مورد مد ها هم يه سرچ تو گوگل يا ياهو بزنيد همش رو براتون مياره...
اين مد ها معمولا يا يه چيزي اضافه مي كنن يا تعويض...
سلام دوستان کسی میتونه مدی برام آپلود کنه که بشه باش تیوتینگ ماشین رو زیاد کرد
کد.م فایل اصلی میشه آدرسی چیزی بدی من متوجه نمیشمنقل قول:
بچه ها کسی میدونه مد نقشه رو باید کجا بریزم من نقشه دانلود کردم نمیدونم کجا بریزم:n03:کمک:n16:
با سلام
میخواستم بدونم مدی هست که بشه باش پول و xp رو تو ورژن 1.3.1 افزایش داد ؟
ممنون میشم اگه کمک کنید :sq_6:
بچه ها یه چند تا مود خوب معرفی کنید که ماشین های غیر از کامیون و اتوبوس بشه سوار شد تو بازی. به آخرین ورژن بازی هم بخوره.
بچه ها کسی میدونه مد نقشه رو باید کجا بریزم من نقشه دانلود کردم نمیدونم کجا بریزم:n03:کمک:n16:
Documents\Euro Truck Simulator 2\modنقل قول:
من که تست کردم فرقی نمی کرد و همیشه برای راننده هام ارزون ترین کامیون ممکنه رو با کمترین امکانات خریدم ولی درآمدشون خیلی خوب بود . در آمد راننده هات فقط بستگی به لول راننده داره ، هرچی لول راننده بالاتر باشه درآمد بیشتره .نقل قول:
برای نقشه هام شخصا تست نکردم ولی فکر کنم این نقشه ها از نقشه اصلی جدا هستند ، لینک دانلودش رو هم بچه ها توی صفحه های قبلی گذاشته بودن .
چند تا روش و مد و ... هست ولی هیچ کدوم تاحالا روی ورژن های بالا تر از 1.2 جواب نداده ، میتونی سیو گیم منو دانلود کنی و خیاله خودت رو هم راحت کنی .نقل قول:
متاسفانه همچین مدی نیست ، من خیلی گشتم ولی مثل اینکه کلا این بازی طراحی شده برای کامیون و ماشینه دیگه ای جز کامیون براش نیستنقل قول:
سلام.کسی هست که بتونه برام مد اتوبوس بزاره :n16: ممنون میشم اگر کسی کمک کنه
میشه ترافیک جاده ها را بیشتر کرد؟
جاده هاش خیلی خلوته :n02:
دو تا ایرادی که امروز به نظرم رسید یکی اینکه تو این بازی راحت میشه قوانین رو نادیده گرفت، رعایت حق تقدم و ...
دیگر اینکه تصادف میکنی ظاهر ماشین یچ آسیبی نمیبینه فقط اون درصده زیاد میشه.
سلام بچه ها من مد نقشه رو میریزم تو فولدر مد اصلا هیچ اتفاقی نمی افتده نمیدونید چیکار کنم؟:n03:
وقتی بازی رو اجرا می کنی توی صفحه ی پروفایل که قبلا اسم خودتو وارد کردی زیرش یک دکمه ی edit داره اونو بزن و مد ها رو انتخاب کن تا فعال بشننقل قول:
اینایی که شما میگی ایراد نیست ، عدم طراحی هست .نقل قول:
هنوز هیچ بازیی در دنیا نیامده که قوانین رانندگی رو اینقدر کامل شبیه سازی کرده باشه که بتونه حتی حق تقدم و ... رو تشخیص بده و این کار برنامه نویسی خیلی سنگینی رو مطلبه که خیلی هزینه بر هست و در آخر بیشتر باعث خرد شدن اعصاب بازی کن میشه تا جذابیت بازی ، پس صرفی نداره که روش کار کنن .
برای خراب شدن هم به همین منواله شبیه سازی خراب شدن ماشین بسیار کار سنگین و پر هزینه ای هست و این شرکت هم کاره خودشو راحت کرده و کلا بی خیال طراحیه این بخش شده .
از شرکت ساده ای مثل SCS انتظار این طور موارد بزرگ نداشته باش :n02:
یه شبیه روسی تقریبا ساده هست که توش قوانین رانندگی رو کامل باید رعایت کنی.
کار نشد نداره ولی شما اگر برنامه نویس بودی می دونستی که کار خیلی سختیه ، بعد نتیجه ای هم نداره چون بیشتر اعصاب بازی کن رو خورد می کنه ، توی همین تاپیک بخونی متوجه میشی که خیلی از دوستان از همین مقدار کم قوانین و مقررات ( مثل پلیس و محدودیت سرعت و ... ) ناراضی هستن و مدام دنبال دور زدن اینا هستن !نقل قول:
مطمئن باش دلیلی بوده که اون شرکت اینا رو نگذاشته تو بازی :n01: