در کنارTurkbey رام Criskelo هست و FoxHound که مصرفهای بینظیری دارند حقیقتا واسه گوشی مثل اس2 که سخت افزار قدرتمندی داره 3 روز یعنی شاهکار که من با Criskelo و FoxHound(نظرمم رو همین رامه از همه جهات بینظیره) تجربه کردم
در کنارTurkbey رام Criskelo هست و FoxHound که مصرفهای بینظیری دارند حقیقتا واسه گوشی مثل اس2 که سخت افزار قدرتمندی داره 3 روز یعنی شاهکار که من با Criskelo و FoxHound(نظرمم رو همین رامه از همه جهات بینظیره) تجربه کردم
دوستان سوالی که برام پیش اومده این که صفحه تاچ این گوشی بعد از یه مدتی مثلا 2 سال میزان حساسیتش کم نمیشه مثلا با فشار بیشتری اون رو باید لمس کرد
خیر.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =digikala
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه 1 که قیمتهاش کمی بالا میزنه
2 خوبه
ولی بهتر از همه برو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستانی هستند که قیمتهای گوشیهای نو رو از این سایتها هم کمتر میدن
در کل نظر شخصی منم اینکه اگه دسته دو تمیز گیر آوردی دسته دو بگیر تا نو
نه عزیز این مدل تاچش فرق داره...تو گلکسی سیستم خازنی استفاده شده که اصلا نیازی به فشار نداره و فقط باید تماس داشته باشه..تو 5800 از سیستم فشاری استفاده می کنه که قدیمی شدهنقل قول:
alldigitall.irنقل قول:
من دیروز برای پدرم یه دونه اس 2 خریدم.گوشی قبلیش 5800 بودش
چون هم خودم هم خواهرم آیفون داشتیم گفت یه چیز دیگه میخوادش
کار کردن با آیفون به نظرم راحت تره:دی
کیبوردش اینا یه کم اذیت میکنه توی حروفی که مشترک هستن.کانتکتا رو هم که از سیم کپی کردیم توش اون نفراتی که مثلا 3تا شماره ازشون داشتیم به جای اینکه تو یه کانتکت جمعشون بکنه 3تا جدا براشون ساخته
به نسخه 4 آندروید قابل آپدیت شدن هستش یا نه؟
اره قابل اپدیت هست. برو سام موبایل عضو شو.
بعد برو به ادرس زیر
گوشه بالای صفحه بنویس i9100 کلیه رام های رسمی گالاکسی 2 میاد.
چون بعضی ها میگن مشکل داشتن با رام های تک فایله 4.0.3 بهتره اول به GT-I9100 I9100XXLPH اپدیت کنی که سه فایله هست وهم بوتلودر و مودم رو اپدیت میکنه بعد از اپدیت به این یکی از رام های بالاتر رو که جدید تر امدن مثل
GT-I9100 I9100XWLP3 اپدیت کنی که تک فایل هستن.
نحوه اپدیت اول روی pc سامسونگ کیس رو نصب میکنی و ازش خارج میشی بعدش به حالت دانلودینگ مود میری دکمه وسط +پاور + ولوم پایین و با کابل به pc وصل میشی با نرم افزار odin پارت های مختلف رو انتخاب میکنی و استارت رو میزنی
این ادرسم برای راهنمایی بیشتر
برای نصب کاستوم رام هم به فروم xda برو
البته بعضی ها اعتقاد دارن قبل از نصب رام باید وایپ دیتا فاکتوری ریست کنی که برای این کار ولوم بالا + پاور + دکمه وسط رو بگیر میره به ریکاوری مود از اینجا وایپ دیتا فاکتوری ریست کن اگه خواستی میتوتی توی ادونسش وایپ دالویک کش هم بکنی.
این رام های 4.0.3 فارسی رو ساپورت میکنن ولی کیبورد فارسی ندارن (برای خاور میانه هنوز نیومده)که میتونی از مارکت اسمارت کیبورد و یا نرم افزار مشابه رو دانلود کنی .همچنین برای وصل به مارکت هم برو به air plan mod با گرفتن دکمه پاور بعد ریستارت کن به وایفای وصل شو و وی پی ان بزن .بعد میتونی وصل شی.
یه کم پیچیده به نظر میرسه آپدیت آندرویدش
منم تا حالا کلا با گوشی های تحت آندروید کار نکردم
این نمایندگی های رسمی سامسونگ ببرم اینکارارو برام انجام میدن بدون هزینه؟
سلامنقل قول:
نمایندگی که نمیدونم ... ولی فکر نکنم چیزی بدون هزینه باشه !
پیش موبایلی ها هم اگه ببری که پول خونه آدمو ازش میگیرن !
زیاد سخت نیست ... خیلی هم راحت و کار لذت بخشیه : دی
من الان هفته ای دو سه تا رام عوض میکنم . :20:
عزیز تا جایی که می تونی گوشیتو دست این و اون نده !!نقل قول:
اصلا پیچیده نیست...شما یه سرچی بکن اگه مشکل داشتی باز بیا همینجا بگو خودم راهنماییت می کنم...همش 3 دقیقه هم طول نمی کشه !
البته یکمی هم غلو کردن ایشون بیشتر از 3 دقیقه میشه :31:نقل قول:
همش 3 دقیقه هم طول نمی کشه !
بدون رام بازی اندروید حال نمیده اصلا
نه باو 3 دقیقه کمتره... مگه چیزی جز install zip from sdcard و شاید وایپه؟!
حالا دیگه سر دقیقه بحث شده ببین :31:نقل قول:
تو خود ادین آخر کار که تموم میشه میزنه چند دقیقه ...
تقریبا واسه من 4:45 طول میکشه !
خب به اولین مشکل برخوردم
من اکانت جیمیل خودمو اول به گوشی دادم
بعد الان اکانت جیمیل پدرمو اضافه کردم ولی وقتی میخوام مال خودمو ریموو بکنم میگه نمیتونی اینکارو بکنی چون بعضی برنامه ها بهش وابسته هستن و فقط با ریست فکتوری کردن میتونی اکانتتو ریموو بکنی
چه خاکی تو سرم بریزم؟:31:
ای بدبختی هی ! : دینقل قول:
فقط همون کاری که گفته رو میشه انجام بدی ! : دی
تویه آندروید 4 این مسخره بازی برداشته شد خداروشکر !:20:
تو اون 4:45 دقیقه برو سر کوچه یه پفک بگیر بیا حساب نکن خو :| مساله مدتیه که خودت کار میکنی ، مدتی که اودین کار میکنه که حساب نیس :دینقل قول:
(آف تاپیک FTW : )) )
دوستان.مشکل داغی و مصرف بالای باتری با کدوم رم بهتر میشه،در کل اصلا راهی برای این دوتا مشکل هست یا نه؟
یه نگاهی بندازین ...
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6942767&postcount=6200[/HTML]
سلام دوستان من دیروز برا گوشیم منو فارسی ریختم ولی بعضی از زیر نویسها رو اجرا نمیکنه و علامت سوال میده علتش چیه؟
مشکل از پلیره احتمالا
من از همون پلیر اصلیش استفلده میکنم کدوم پلیر رو شما پیشنهاد میکنید؟
MX Video Playerنقل قول:
دوستان من از طریق گوشیم(gs2) نمیتونم هیچ فایلی رو آپلود کنم دلیلش چیه؟
برای آپلود فایل هم از برنامه هایی مثل instagram و box استفاده میکنم
در ضمن از رام batista70 ورژن ics استفاده میکنم
Mobo player رو به اون ترجیح میدم
لطفا کمکم کنیدنقل قول:
دوستان اگه ممکنه بهترین رام برای این گوشی رو زحنت بکشید لینکشو بزارید دانلود کنم البته زبان فارسی هم ساپورت کنه ...ممنون
سلام دوستان
من با یکی دیگر از اشنا ها با گالکسی یک مشکل داریم
ما وقتی پیامک فارسی با تعداد حروف زیاد می خوایم بفرستیم(موقعی که از 3 تا پیامک بیشتر میشه)
گوشی میاد این پیامک را به سرویس MMS تبدیل میکنه و ما نمی تونیم این پیامک را بفرستیم
تو تنظیماتش هم رفتم ولی چیزی نفهمیدم
اگر از دوستان کسی اطلاع داره بی زحمت بگه
ممنون
این پچ رو از طریق ریکاوری نصب کنید مشکلتون حل میشهنقل قول:
فقط روی رامهای کوک شده جواب می ده
اگه لطف کنین جواب منم بدین فقط لطف کنین لینکشم برام بزارید جوری باشه ک بتونم با برنامه odin نصب کنمنقل قول:
یه سوال اینکه شما رام رسمی رو پیشنهاد میکنین یا این رامهای کوک شده....
والا من اس2 ندارم اون موقع که داشتم کریسکلو و ترکبی از همه بهتر بودننقل قول:
یه سر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن
آدرسی که گذاشتین من نمیتونم ببینم
بیا عزیز دلمنقل قول:
رو کلمه اینجا کلیک کردی ؟نقل قول:
عضو شو
شرمنده داداش من با اینترنت گوشیم دارم پست میدم بخاطر همین نمیدونت چرا ندیدم آدرسرو بازم ممنوننقل قول:
نقل قول:
بابا زیر دیپلم حرف بزنید
یعنی چی از طریق ریکاوری؟
رام چیه؟
کوک شده اش یعنی چی؟
شما برنامه GO SMS PRO نصب کن و خودتو راحت کن ریکاوری رام و کوک هم نیازی نیست بدونی چون با این برنامه مشکلت حل میشهنقل قول: