عزیز من این بازی خودش برا سونی 1 هست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عزیز من این بازی خودش برا سونی 1 هست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک بازی به گرافیک شما، دایرت ایکس نصب شده، و از همه مهم تر پلاگین گرافیکی که استفاده می کنید هم ربط داره.نقل قول:
این کار رو انجام بدید:
از منوی Configuration گزینه ی Video رو انتخاب کرده و توی اون پنجره، Nice رو انتخاب کنید.
به همان اندازه ای که گرافیک بالا میره سرعت هم کم میشه (فریم از دست می دید)
برای محدود کردن فریم ریت، تیکش رو بزنید و فریم رو بین 60 تا 90 انتخاب کنید تا سرعت زیاد تر بشه. (100 هم خوبه)
:11:
سلام.
پنج تا از برگهاي پرينت شده رو بايد به اين شكل گرفت:
اول:در درياچه زيرزميني با قلاب عادي ماهيگيري كنيد.
دوم:در زمستان در رودخانه با كمان ماهيگيري كنيد.
سوم:در تابستان در دريا يك ماهي كوچك بندازيد و با كمان ماهيگيري كنيد.
چهارم:با قلاب عادي در دريا ماهيگيري كنيد.
پنجم:200 تا ماهي با دست بفروشيد و با كمان در دريا ماهيگيري كنيد.
براي درست كردن چاي هم فقط بايد كيسه چاي و قابلمه رو انتخاب كنيد.
سلام بر ايمان رضا.اگه زحمتي نيست در مورد اين تصويرها كمي توضيح بدين ممنون ميشم.:20:نقل قول:
سلامنقل قول:
زحمتی که نیست ولی تایپک رو هم بخونین خوبه و فقط برای پستای الکی دادن نیاین(من که توضیحش رو تو همون پست داده بودم)
شخصیت های بازی رفتارهای و ویژگی های داشتن که معمولا تا اخر سه سال همونطوری می موند که اون عکس می گه که با شکل بازی و رفتار شما رفتارای اونا هم فرق می کنه
سلام
ببخشيد من متوجه توضيحات نشدم.
در ضمن غذاي apple pai چه طور درست ميشه؟
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــلـام به بروبــــــــچ تایپک هاروست مون
بابا شما هنوز به شهر نرسیدیت؟ من که سرم مو درورد:)
بابا الان دور دوره ورژن Wii آن هست اگه کسی اطلاعات خواست بگه ...
خوب می خواستم یه جک بگم :
یکی میــــــــــره معـــــــــدن بقیــــــــــــــــــش برا بــــــــــــــعـــــــــ ـــدن....
کسی به شما یاد نداده اسپم نکنید توی این سایت توی تاپیکی که مخصوص اون نیست؟
این دمو هایی هست که خودتون هم توش میتونید دست ببرید و خوبی یا مثل اون توش ایجاد کنید تا چتی که اونها میکنن بهتر باشه یعنی رفتارشون و البته دمو های کل بازی هم هست
سلام.كسى در مورد طرز درست كردن apple pai چيزى نميدونست؟
يه سوال ديگه هم داشتم:تو اين بازي فقط دو تا قلاب ماهيگيري وجود داره؟
2 تا من شخصا پیدا کردیم یکی که از اول بازی هست و یکی 50 تا ماهی تو حوضت باشه این یارو آموزش دهندش بهت یکی دیگه میده توی لوح خانه چیزایی در مورد کمان ماهیگیری نوشته بود تاحالا کسی گرفته یا اونم جزو چرت و پرتاست؟:دی
لوحه خانه معمولا کلش چرته:دینقل قول:
ببخشید
جدیدترین نسخه هاروست مون واسه کامپیوتر چیه
نیومده و قرار هست به صورت شایعه ای 100 سال دیگه برای کامپیوتر به نام harvestmoon online بیاد شما همین سنی 1 هارو بگیر با امولاتور بشین بازی کن حالشو ببر مخصوصا back to nature که بحثشم توی این تاپیکه!
كلوچه سيب _ Apple pieنقل قول:
ترکیبات:
كره، تخم مرغ، آرد، سيب / Butter, egg, flour, apple
لوازم آشپزخانه:
چاقو،اجاق،وردنه / Knife,Rolling pine, Oven
چاشنی:
شكر / Sugar
مرسي جناب hopeeنقل قول:
در ضمن اگه كسي در مورد طرز درست كردن اين دو تا غذا چيزي ميدونه ممنون ميشم
deluxe juice
boiled spanish
سلام
من عضو جدیدم
من تا زمستون سال اول رفتم ولی نتونستم نمک و شکر گیر بیارم.:41:
اگر می شه کمکم کنید.
خوب مگه گیر اووردنیه؟!
وقتی خونتونو آپگرید کردید هر شنبه فکر میکنم تلوژیون یه محصول معرفی میکنه که میشه از رستوران سفارش داد و 3 روز بعد به دستت میرسه نمک و شکر و سرکه و چاشنی هم توی یک قفسه هست که بین این محصولات هست
شکر و نمکو و خلاصه تمام ادویها رو با هم میتونه از tv shopping مثل بقیه محصولاتش بگیری.بلدی که بگیری ها؟نقل قول:
سلام
من عضو جدیدم
من تا زمستون سال اول رفتم ولی نتونستم نمک و شکر گیر بیارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر می شه کمکم کنید.
فکر کنم یکی مونده به اخرین محصول باشه.
خیلی ممنون:دی
دو تا سوال دیگر هم داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری می تونم از از زنم تو کارام کمک بگیرم؟
چجوری می تونم با زنم برم مسافرت؟
لطفا کمک کنید.
يكي از دوستانم 6 تا برگ پرينت شده رو گرفته كه البته ششمي رو از درياچه با قلاب عادي گرفته!
يه دستور غذايي جديد:چغندر،تخم مرغ،شكر،كره،قابلمه،اجاق
يه سوال ديگه:آيا در اين بازي گياه يا سس خردل وجود داره؟
نه سس مایونز و گوجه داره که خودت درست میکنی اما خردل نه
سوال عمادجان:
سوال اول: نمیشه!
سوال دوم : دیگه اصلا نمیشه!!!!
واقعا ممنونم که به سوالاتم جواب می دید.:31:
ببخشید اگه زیاد سوال می کنم!:46:
1-اگه رمز گیم شارک (پایانی خوش برای سه سال) رو بزنی چه اتفاقی می افته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-برگه های پرینت شده رو فقط از دریا و رود خانه ها و حوضچه می شه گرفت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-چجوری تیر و کمان ماهی گیری بگیرم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا جواب نمیدید؟:41:
من منتظرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.اون رمزی که همه چی رو به 99999999999 میرسونه؟
هیچی نمیشه....بازی قشنگیش از بین میره که خودت تلاش کنی
2.خیر-حوضچه خودتون نه و حوضچه ی زیر زمینی زمستانی یه چندتاش جای دیگست که اطلاعات دقیق ندارم
3.تیر و کمان ماهیگیری فکر کنم در واقع همون قلاب بهتر باشه که وقتی 50 تا ماهی توی حوضتون باشه یا خودتون میرید پیش اون آموزش دهنده ی ماهی گیری یا اون میاد پیشتون و بهتون میده
خیلی ممنون
شما مطمئن هسنید که اگه رمز رو بزنید به شهر نمی ره؟
عزیزم شهری وجود نداره که بشه رفت توش پس برو با رمز حالشو ببر:دی
چندتا سوال داشتم:
تولد cliff چه روزي هست؟
ماهي غول پيكر وجود داره؟
غذاي apple pie چه طوري درست ميشه؟من هرچي كه گفتيد انجام دادم ولي نشد!
سلام
جاب سوالات رو یادم نیست ولی یه سرچ کنی همه رو پیدا می کنی جواب هرکدومشو 10 با دادیم
فقط خواستم بگم وقتت رو هدر نده اخرش ضد حال
من یه ماه مونده بازیم تموم بشه دیگه رمق و امیدی(سلام بر امیدجان)ندارم ولی سعی می کنم سیوم رو تموم کنم ببینم چی میشه
6 تابستوننقل قول:
تولد cliff چه روزي هست؟
کسی تا حالا ندیدش.اما گری ماهیگیر تو بازی در موردش صحبت میکنهنقل قول:
ماهي غول پيكر وجود داره؟
کره تخم مرغ ارد سیبنقل قول:
غذاي apple pie چه طوري درست ميشه؟من هرچي كه گفتيد انجام دادم ولي نشد!
چاقو قابلمه وردنه اجاق شکر.خودم درست کردم.
من اخرای بهار سال اولم یه سیو توپ دارم جم میکنم.تا اخر ببینیم چی میشهنقل قول:
من یه ماه مونده بازیم تموم بشه دیگه رمق و امیدی(سلام بر امیدجان)ندارم ولی سعی می کنم سیوم رو تموم کنم ببینم چی میشه
1-دمو رایک و
این دمو معمولا بین ساعت 6 تا 9 صبح و در روزهای اولیه بازی در بهار رخ می دهد.
2-ان و پدرش درون مسافرخانه (رنگ قلب مشکی)
دراین دمو که معمولا بعد از ساعت 1 می تونید ببینید که با دو گزینه روبه رو می شوید که اولین گزینه کلیف پیش شما امده و حرف می زند و گزینه دوم ان پیش شما امده و حرف می زند بهتر است گزینه دومم رو انتخاب کنید معمولا روز سشنبه می تونید این دمو رو ببینید.
3-دمو چسب زخم (رنگ قلب الی مشکی)
روز دوم بازی معمولا بعد از ساعت 11بازی وارد کلینیک بشوید پس از مواجه شدن با الی گزینه دوم رو انتخاب کنید تا به شما چسب زخم بدهد(البته باید دستان شما خالی از ایتم باشد) سپس به سرعت به سمت خانه شهردار حرکت کنید به بچه در حال گریه چسب رو بدین وادامه دمو رو مشاهده کنید وسپس یکی از گزینه ها را درانتها انتخاب کنید بهتر است گزینه اول رو انتخاب کنید.
4-دمو دعوت به شام (به رنگ قلب زیاد مرتبط نمی شود ولی معمولا مشکی)
روز 6 بهار بعد از ساعت 3 وارد کلیسا شوید تا دمو ببینید سپس در ساعت 5 عصر همان روز به مسافر خانه بروید و از پله ها بالا بروید
5-دکتر و الی بیمارستان( به رنگ قلب مرتبط نمی شود ولی معمولا مشکی)
روز سشنبه بعد از ساعت 1 وارد کلینیک شوید تا دمو رو ببینید
6-دمو سرما خوردگی الی در کلینیک (به رنگ قلب زیاد مرتبط نمی شود ولی معمولا مشکی)
در روز سوم بهار بعد از ساعت 10 وارد کلینیک شوید
7-دمو ماری در کتابخانه(رنگ قلب معمولا مشکی)
روز سشنبه در بهار معمولا بعد از ساعت 1 وارد کتابخانه شوید سپس گزینه دوم رو انتخاب کنید
8-ماری و گری در مر کز شهر( رنگ قلب ماری مشکی)
در یک روز افتابی بعد از ساعت دو در بهار به مرکز شهر بروید
معمولا دوشنبه
9-ماری و گری بیرون کتابخانه(رنگ قلب مشکی)
دریک روز افتابی بین ساعت 5 تا 7 عصر به سمت کتابخانه حرکت کنید
معمولا 6تا 8 بهار
10-الی بیرون کلینیک(رنگ قلب بنفش)
به سمت کلینیک بروید الی بیرون کلینیک ایستاده واز شما درباره مزرعه شما سوال می کنید بهتر است گزینه دوم راانتخاب کنبد
11-دمو ان بیرون رستوران(رنگ قلب بنفش)
به سمت مسافرخانه حرکت کنید ان را درانجا ملاقات می کنید در حالی که فریاد می زند می خواهم تنها زندگی کنم ولی پدر او از او خواسته تا به زودی شوهر کند واو از این قضیه ناراحت است وپیش شما دردودل می کند
12-پاپوری بیرون مرغداری (رنگ قلب بنفش)
به سمت مرغداری بروید و گزینه اول راانتخاب کنبد
13-تخم مرغ خواستن ان (رنگ قلب بنفش)
یک روز اول صبح در حالی که سه مرغ دارید وان سه مرغ تخم می گذارند ان پیش شما امده واز شما درخواست روزی سه عدد تخم مرغ می کند وپول انها را وقتی ان ها را دریافت کتد می دهد
ادامه این دمو یک هفته بعد است که او از شما تشکر می کند وبه شما غذا می دهد
14-دعوا رایک و کارن (به رنگ قلب زیاد مربوط نمی شود ولی معمولا مشکی)
در 5 بهار سال اول به سمت مرغداری بروید ان دو در حال دعوا هستند بعد از اتمام دعوا به پیش رایک بروید وبا او حرف بزنید تا سال بعد کارن پیش شما امده وبه شما اموزش رقص بدهد
15- دعوا رایک و پاپوری (رنگ قلب مشکی)
روز سوم بهار بعد از ساعت 12 به سوی مرغداری بروید پس از دیدن دعوا ان دو به سرعت به ابشار رفته وبا پاپوری حرف بزنید و گزینه دوم را انتخاب کنید
16- غذا اوردن الی (رنگ قلب بنفش)
سه روز متوالی در ساعت 12 در مزرعه باشید تا الی سه روز برای شما غذا بیاورد این دمو معمولا در فصل پاییز رخ می دهد
17- کارن کنار ابشار (رنگ قلب بنفش)
به سمت ابشار بروید تا این دمو رو ببینید البته این دمومعمولا در فصل های تابستان وپاییز رخ می دهد مخصوصا فصل پاییز
18- امدن کای
در روز 30بهار سال اول از ضلع شمالی مزرعه خارج شوید( به طرف اهنگری) تا یک دمو ببینید
19- در حوالی ظهر یا بعد از ظهر به سمت مرغ داری بروید تا جدل وبحث پاپوریی و کای و رایک رو ببینید
20-کتاب اوردن ماری ( رنگ قلب ابی)
در هر فصلی به جز زمستان برای شما این کتاب را می اورد پس از خواندن - ان را به کتابخانه ببرید و به ماری بدهید(فردای گرفتن کتاب)
21-تولد ان (رنگ قلب ابی)
در اینجا دمو دخترها در سال اول به پایان می رسد البته این دموها حتما به روز – ساعت – فصل – و رنگ قلبی که من ذکر کردم خلاصه نمی شود ولی من در همان شرایطی که نوشتم دیدم وحالا به دمو اهالی در سال اول می پردازیم
البته دخترها در زمستان دموی ندارند
21- تولد مانا
11 پاییز هدیه ای برای مانا ببرید
22-در خواست کمک
یک روز صبح duke پیش شما امده و از شما درخواستت کمک می کند شما چند را دارید
که کمک را قبول نکنید وپیش گری و کلیف برید و کار رو به یکی از اونا واگذار کنید
که کمک رو قبول کنید و به یکی از دونفر بگید که با هم کار کنید
البته این دمو معمولا در 5 پاییز ودر سال اول رخ می دهد و بهتر است به کلیف خبر دهید
23-دزد وپلیس
اول صبح روز سشنبه یعنی سوم بازی اول صبح پلیس پیش شما اومده و درباره دزدی چینی حرف می زند که پس از رفتن پلیس دزد به مزرعه شما امده که شما ابتدا با دزد حرف بزنید سپس به میدان روستا بروید که با پلیس حرف بزنید که دراین موقع دزد به میدان اومده حالا با دزد حرف بزنید وبه سرعت پیش خانه چوب بر بروید و با پلیس حرف بزنید
24- دیدن گل
در زمستان با مادر بزرگ دوبار متوال حرف بزنید تا او درباره گل حرف بزند سپس در عصر ان روز به نوک قله برین تا اون گل رو ببینین که فردای اون روز به پیش مادر بزرگ برگشته وبا درابره چیزی که دید حرف بزنید حالا پیش پدر ماری بروید وبا او هم دراینباره حرف بزنید
25- کمک خواستن شهردار
در بهار شهردار چند روز قبل از مسابقه اشپزی از شما سه عدد از محصولی می خواهد ان را برای او تهیه کنید ودر تاریخی که خود او معیین می کند به او بدهید
26- اولین دوستی با کای
در اولین مسابقه شنا سال اول برنده نشید تا فردای ان روز ساعت 6 به مسافر خونه برید تا دموی زیبا رو ببینید که تا حالا کسی این دمو رو جز من((iman reza ندیده است رو ببینید
27-یک صبح کلیف از شما ذرت می خواهد ان را به او ارزان بدهید
28-در یکی از صبح تابستان سال اول شهردار از شما می خواهد به مادر بزرگ کیکی بدهید شما به سرعت به مسافر خانه بروید وان را از پدر ان بگیرد و به مادر بزرگ بدهید و گزینه دومم راانتخاب کنید تا شهردار فردای ان روز پیش شما امده واز شما تشکر کند شما هم گزینه اول رو انتخاب کنید
29- دمو معروف گری(از کشفیات خودم (iman reza
دو ردیف اخر مزرعه خودتان از جنوب مزرعه را از ابتدا بازی دست نزنید تا در یکی از روز روز های پاییز دوموی چهار روزه ببینید که به نظر من زیباترین دمو بازیه
30-در یکی از روز های تابسنان پدر بزرگ پیش شما امده و می گوید مای گم شده شده است که در وسط های ظهر شهردار پیش شما امده ومی گوید ایا خبری از مای ندارید شما گزینه دومم راانتخاب کنید ودر اخر ساعت 6عصر به اسکله بروید که مای را می بینید حالا با او حرف بزنید و گزینه ای را انتخاب کنید معمولا فردای این دمو مای و پدر بزرگ پیش شما امده وبقیه ماجرا
31- در بهار سال اول اولین باری که به سوپر مارکت بروید دموی می بینید گزینه دومم راانتخاب کنید
32- بی هوش شدن کلیف
در یکی از روزهای زمستان در وسط های روز به میدان شهر بروید کلیف رو بی هوش می بینید وبقیه ماجرا که در انتها عکسی که او به شما داده به او پس بدهید
پایان دمو های سال اول
سلام من سوالام در مورد کنسول PS2 هست الاهه ها کجان؟
یه چیز مهم :
به اینجا برید :
و قسمت story رو بخونید.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Harvest_Moon:_Back_to_Nature
نظرتون چیه؟
سلام
اینم متن سایته گفتم نکنه من بد معنی کردم خلاصه معنی خط اولش(حدودی)
می گه مهمترین شخصیت بازی پدر بزرگه که به مزرعه جک اومده(جک اسمه ادمک بازی همون خودتونین)
همونی که با اول بازی می بیین
Years ago, the main character, Jack, came to his grandfather's farm for the summer. His grandfather was too busy taking care of the farm to spend much time with the boy, but the boy was free to explore the town and the forest as he wished. Jack befriended his grandfather's puppy and met a little girl his own age with whom he became close friends.
When the summer was over, the boy had to go back home, but he promised the little girl that he would return someday. He was waiting a very long time to meet her again
When Jack's grandfather died years later, Jack had grown into a young man, and he came to the town again to take over the farm. The mayor talked things over with the village, and they had decided that Jack could stay as the rightful owner if he could restore the farm back to its original state. But if Jack couldn't restore the farm, or wasn't able to get along with the villagers, he would have to leave.
نقل قول:
اشتباه معني كردي دوست عزيز
معني درستش اينه
جك ، مهمترین شخصیت بازیه که به مزرعه پدر بزرگش اومده
خیلی ممنون.بابا من ترجمه نخواستم.
این تیکه رو بخونید.
When Jack's grandfather died years later, Jack had grown into a young man, and he came to the town again to take over the farm. The mayor talked things over with the village, and they had decided that Jack could stay as the rightful owner if he could restore the farm back to its original state. But if Jack couldn't restore the farm, or wasn't able to get along with the villagers, he would have to leave.
نوشته که اگه بازی رو خوب پیش نبرید از دهکده میرید .یعنی برمیگردید به همون جایی که ازش اومدید یعنی شهر.
منبع این نوشته هم سایت ویکی پدیاس.
حالا نظرتون چیه.
خوب شما از اول هیچ کاری نکن 4 سال رو بگذرون اگه شهر رفتی به ما هم بده:دی
سلامنقل قول:
شما اگه نتونی در 3 سال خوب پیشرفت کنی و شهردار ازت راضی نباشه در واقع شما گیم اوور شدید و بازی را باختید که بر می گردید شهر ولی دیگه چیزی نشون نمی ده و نمی تونید بازی کنید ولی اگه تو سه سال خوب بازی کنید می تونید در همون مزرعه بمونید .
این را شهردار همون اول بازی می گه .