عزیز بیژن اصلا 100 میل نداره.نقل قول:
50
و
75
Printable View
عزیز بیژن اصلا 100 میل نداره.نقل قول:
50
و
75
نه متاسفانه تهران نیستنقل قول:
خورم متوجه اشتباهم شدم اومدم درستش کنم ماشالله 5 مین 10 تا پست اضافه شد :دینقل قول:
همون 75 میلو 40 داشت
منم یه هو دیدم تو 5 دقیقه چی که نشد:31::31::31::31::31:نقل قول:
ولی اونم قیمتش خوبه. چون یک جا دیدم 75 میل رو 48 و 50 میلو 40 میداد
من که دارم و کلی باش حال میکنم امیدوارم شما هم بخرید. بویی چرمین و تلخ داره.
بلک رو این قیمت خریدی ؟نقل قول:
اونی که میگی قدیمیه مثل بابابزرگا اینه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی دیدم تو توضیحات این نوشته رایحه چرم رو هم میده به خاطر همین گفتم بیژن معمولی اگه بیژن بلک هم بوی چرم بده خب همون بلک رو میگیرم !
شما که استفاده کردی بلک هم بوی چرم میده ؟
خب دوستلن قرار بود من لینک اون کاپتان بلکی رو که گفتم پنج روز موندگاری داره و خیلی کم پیدا میشه رو بذارم...الوعده وفا...
اینم لینکش:
راستی یه سوال هم از آقای جهان شاه صالح که عطر Jordan by Michael Jordan رو داره داشتم اونم اینه که من این عطرو چند وقت پیش یعنی اواسط آذر ماه گرفتم 33 تومن...اما بعدش مشکوک شدم بهش چون بوش کمی با اون چیزی که تست کردم تو فروشگاه فرق داشت و بیشتر بوش شبیه ریکا شده بود برا همین مشکوکم به این که نکنه تقلبی باشه...خود شیشه و جعبه از نظر کیفیت بسته بندی مو لای درزشون نمیره فقط میخوام یه مورد رو چک کنم اونم این قسمت جعبه هستش که عکسشو میذارم:
راستش من فرانسه بلدم و توی دیکته برخی کلمات یک اشکالی دیدم اونم نگذاشتن آکسان برای بعضی حروف صداداره.. میخوام شما هم عکس این قسمت از جعبه مایکل جردن خودتو بذاری مقایسه کنم ببینم اگه اریجینالش همین طوریه که موردی نداره اما اگه برا شما درست باشه دیگه تقلبی بودنش برام قطعی میشه متاسفانه
راستی الان امتحان کردم دیدم انگار اون سایتی هم که پایین بسته بندی نوشته شده انگار اصلا هیچ وجود خارجی نداره...فکر کنم برای دومین بار یک عطر تقلبی رفته تو پاچه ام:19:
نقل قول:
آدم چه کاپیتان بلک هایی رو که نمیبینه:27:
اصولا هر کاپتان بلکی رو که بگید مودگاریش زیاده و معمولا ادکلنهایی که بر پایه توتون و تنباکو بنا میشن چنین خصلتی دارند.
ای بابا فکر کنم اولیش اون شیک کذایی بود اره؟نقل قول:
راستی دوستان امروز ایسی میاک مشکی رو تونستم تست کنم. بوش عالی بود.
موندگاریش هم مطمئنم توپه.
یک چیز عجیب هم دیدم که محتوای عطرش ناخالصی داشت.
75 میلش رو هم لامذهب گفت 90
آره دقیقا...اولیش همون شیک کذایی بود!نقل قول:
الان شده برام عین آینه دق...شما بودید با این عطرایی تقلبی که تو پاچه تون کنند چیکار میکنید واقعا؟؟؟حالم اصلا ازشون به هم میخوره...احساس میکنم عین یه بچه حرومزاده هستند این عطرای تقلبی!!!
من نگاه کردم دیدم جعبه عطر من بغلش اصلا چیزی ننوشته:41:نقل قول:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
علی آقا امشب رفتم واسه پرسیدن قیمت اون آنتایوس که متاسفانه فروخته بودش. ولی بازم پیگیر هستم جایی دیدم حتما می پرسم واست. شرمنده شدم. ببخشید.
[QUOTE=moli_ahmad;6878934]داداش صالح گل اگه تو اون اشانتیون های اصل چیز خوب دیدی قیمت بگیر مرسی .حالا هر چی بود .
---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------
آقا چند تا اشانتیون قیمت کردم اینا بودن: فارنهایت 10 میل 13 تومن، ورساچه پور هوم 5 میل 10 تومن، جان وارواتوس 7 میل 10 تومن، جان ریچموند 5 میل 10 تومن، مون بلنک 5 میل 11 تومن، لالیک 7 میل 12 تومن، سی کی من 10 میل 12 تومن.
[QUOTE=jsaleh11;6880680]قیمتاش خوب بوده.اون ck man که 15 میل باید باشه.من داشتمش بخشیدمش.قبله گرونی 15 خریده بودم.نقل قول:
آره درسته سی کی من 15 میل بود اشتباه کردم.
به سلامتی...مبارکمون باشه پس...هر کی خواست میتونه اینو مجانی از من برداره چون قراره نثار سطل آشغال توی کوچه بشه...نقل قول:
انقدر که با اون عطرای بی نامو نشون مثل کاپتان بلکی که دیدید حال میکنم یعنی حتی دلم نمیخواد ریخت این عطرای تقلبی رو ببینم..
باور کن برای همین چیزاست که دستم به خرید ادکلن نمیرهنقل قول:
مخصوصا اونایی که تا به حال ازشون تجربه نداشتم
بالاخره ما نفهمیدیم معتاد خرید ادکلن هستی شما یا نیستی آقا فرید؟:31:نقل قول:
[QUOTE=jsaleh11;6880680]تشکر شدید.:11: من 2شنبه میرم واسه تست اگه نتونستم چیزی بخرم بابت این اشانتیون ها مزاحمتت میشم فکر کنم به صرفه باشه چنتا بگیرم چون هزینه پست تا اینجا زیاد می افته احتمالانقل قول:
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
الان از اون ارمانی زدم منو شدیدابرده تو حس خیلی فاز میده دوستش دارم:40:
نقل قول:به وفور اعتیاد دارم اگر نداشتم که الان 30 تا ادکلن تو خونه نداشتم:31:نقل قول:
فرید جان برات میپرسم خبرش رو میدم بهت...نقل قول:
حساس نشید.بخواید بشید که هیچی دیگه مثله قدیم نیست.حتی هوایی که تنفس میکنیم.از بوش خوشتوننقل قول:
نمیاد هدیه بدید.یا مثله من به عنوان پاک کننده شیشه عینک یا موبایل وماوس ولپ تاپ و ...استفاده کنید.:27:
حالا بعضی وقتا به عنوان خوشبو کننده ماشین هم میشه استفاده کرد.:31:
کارایی زیاد داره.اگه از اقوام هم کسی بی ادکلن موند میتونید بهش بدید.اکثرا بو نمیفهمم.به به هم بدی
بهشون میزنن:5:
یک دنیا تشکرنقل قول:
اگر تونست بیاره یک شیزینی پیشه من داری
اگر هم گیر نیاورد ممنونت هم هستم که اینقدر تو فکر ما هستی
ببخشید اینقدر مزاحم میشم چون خیلی برام مهمه
آقا من جای شما بودم می بردم پس می دادم. مگه پولتو از سر راه پیدا کردی که عطرو بندازی دور؟نقل قول:
میشه یه نفر جواب بده ؟نقل قول:
منم با این گفته موافقم:46:نقل قول:
دوستان کسی این ایسی مایکه مشکی رو دیده؟
کسی دیده که تو محلولش ناخالصی باشه؟
اینو که من تست کردم اینطور بود
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
بله بلک هم نمونه بارز از چرم هستنقل قول:
والا به نظرم نه تو بیژن بیژن بویه چرم حس کردم و نه بیژن بلک.شما که میگی تو فارنهایت هم حس نکردی دیگهنقل قول:
من نظری ندارم:31:
فارنهایت خدایی بو چرم نمیده اینو فقط شما میگی ! ولی بیژنو خیلیا میگن !نقل قول:
والا به نظرم نه تو بیژن بیژن بویه چرم حس کردم و نه بیژن بلک.شما که میگی تو فارنهایت هم حس نکردی دیگه
-----------------------------------------------------------------------------------
بهترین ادکلن تو رنج 40 تومن مناسب بهار همون بیژنه ؟ گزینه دیگه ای نیست ؟
نقل قول:
ابسولو رو میگی؟
نقل قول:
داداش من الان جلو دستمه.فارنهایت چیزی که خیلی توش مشهوده انگار پوسته نارنگی رو بکشی رو چرم و بعد
بو کنی.نمیدونم منظورت از چرم چیه؟
فارنهایت معمولی رو میگما؟:13:
تو این رنج قیمت همین بیژن بهترین هست.نقل قول:
البته ویزاری هم عالیه که بعید میدونم بتونی گیر بیاری
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
نه اینو میگم:نقل قول:
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
فارنهایت هم رایحه چرم دارهنقل قول:
فرید جان این ایسی میاک مشکی چطور بود به نظرت؟ چند میگفت؟نقل قول:
اگه HALSTON Z14 رو هم بتونی تست کنی شاید خوشت بیاد موندگاریشم زیاده ، 10-12 روز پیش 125 میلشو من 45 قیمت گرفتمنقل قول:
شما خودت بیژن بلک رو 40 تومن گرفتی ؟ ( میشه بگی از کجا این قیمت خریدی ؟ از کدوم شهر ؟ ) از بوش راضی هستی ؟ موندگاری و پخش بو چطوره ؟ میتونی بوشو توضیح بدی ؟ برای بهار خوبه ؟ ( چون تو توضیحاتش دیدم خنک هم نوشته )نقل قول:
چند پست عقب تر توضیح داده بودمنقل قول:
بوش عالی بود. تقریبا خنک و تلخ و شیرین قاطی. البته زیاد هم خنکه خنک نبود. طوری بود که میشد تو زمستون هم استفاده کرد.
ولی یک چیز رو مطمئنم و اونم اینه که موندگاریش عالی هست. چون دربش رو که بو کردم قدرت بالایی داشت و مشخص بود.
دقیقا مثل درب ادکلن ام7:31::31::31:
------------------------------
فرید
دوستان کسی تا به حال آکوا فارنهایت تست کرده؟
دوستان عطری به نام پروفایلر در ایران داریم؟؟کسی تا حالا تست کرده؟؟مال چه شرکتی هست؟؟
ممنونم..
اولین بار هست که چنین اسمی میشنومنقل قول:
والا من فقط قیمت گرفتم اون روز نخریدم تست هم نکردم ولی بیژن من رو یه بار تست گرفتم روی کاغذ حدود 10 رو موند :31: بیژن بلک هم موندگاری تو همین مایه ها داره علی و فرید هم که خودشون دارن بارها رایحشو توضیح دادن برای بهار هم خوبه با توجه به رایحش حالا بازم بچه ها یه توضیح کوچولو بدن از رایحش واسه اقا محمد که امید به زندگیشم ایشالا بره بالا :31:نقل قول: