دیگه چی بازم می خوام ، من برررررررررررررررنامه میخوام :20:
راستی فارسی هم درست شد ممنون تو تایپیکهای قبلی دیدم:5:
Printable View
دیگه چی بازم می خوام ، من برررررررررررررررنامه میخوام :20:
راستی فارسی هم درست شد ممنون تو تایپیکهای قبلی دیدم:5:
چرا اینجا اینقدر ساکته ؟:9:
پس کجارفتن بقیه ؟ یعنی ممکنه که تا 8 ساعت کسی اینجا پست نزنه؟:31:
راستی
:31::11: عیدتون مبارک اول از همه هم اوستاد:31::11:
من برنامه میخخخخخخخخخخخخخخخخخوووووو ووووووووووووووووواااااااا اااااااااااااااااام .:13:
ممنون.عید شما هم مبارک.اینم عیدی:دی
16 تا تم پولی Go launcher EX :
کد:http://www.mediafire.com/?u6ypnlzbyrhf2il
برنامه چی میخوای خوب.بیا این سایت واسه برنامه.هرچی دوس داری بگیر:
کد:http://www.apktop.com
دوستان یک پیشنهاد واسه دوستانی که دنبال تغییر میگردند.. کارایی با گوشیم کردم که الان عاشقش شدم.. میگم شاید شما هم عاشق شدید!! :دی
رام ولف 4.0.4 رو بریزید.. بعد برنامه های Widget Locker و Go SMS Pro و Go Contacts رو بریزید و بعد تم های مورد علاقه اتون رو دانلود کنید و نصب کنید و بعد با Titanium بکاپ برنامه Sony Home رو پاک کنید و به جاش ADW Launcher یا Go Launcher بریزید.. گوشی عجیب سرعتی میگیره
کسی لینک برنامه ای که میتونی با تکان دادن گوشی عکس بگیره از صفحه نداره؟!
کسی با رام ولف از Custom Kernel استفاده کرده!؟ اگه آره میشه لینک کرنل رو بدید!! ممنون
من نریختم ولی اگه ریختی میتونی برگردی به کرنل اصلی:)
برگشت به اصی:کد:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16832751&postcount=8022
کد:http://www.mediafire.com/?zisvece37mbicec
من این sony home رو پیدانکردم ؟ تو titanium نبود :41:نقل قول:
دوستان یک پیشنهاد واسه دوستانی که دنبال تغییر میگردند.. کارایی با گوشیم کردم که الان عاشقش شدم.. میگم شاید شما هم عاشق شدید!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رام ولف 4.0.4 رو بریزید.. بعد برنامه های Widget Locker و Go SMS Pro و Go Contacts رو بریزید و بعد تم های مورد علاقه اتون رو دانلود کنید و نصب کنید و بعد با Titanium بکاپ برنامه Sony Home رو پاک کنید و به جاش ADW Launcher یا Go Launcher بریزید.. گوشی عجیب سرعتی میگیره
خوب من تو پستهای قبلی چیزی که بشه فونت رو عوض کرد ندیدم حالا اگه هم کسی قبلا گذاشته شاید با این فرق بکنه :20:
اول این رو نصب کنید
دوم این فایل رو :کد:http://www.mediafire.com/?nlmetsrv1bzn86h
و در اخر هم :کد:http://www.mediafire.com/?3lw38k624hmjcdv
حالشو ببرید:31:کد:http://www.mediafire.com/?qth02tydaa66tbz
اینم اموزش تعویز بوت گوشی البته اینم تو پست ها ندیدم:31:
دوست دارید بوت انیمیشن خود را تغییر دهید ؟
با کمک این آموزش شما قادر خواهید بود به راحتی عکس های دلخواهتان را به عنوان بوت انیمیشن استفاده کنید .
برای این کار نیاز به یک گوشی روت شده دارید .
اول عکس هایی رو که میخواهید از آن ها به عنوان بوت انیمیشن استفاده کنید در سایز 240 در 360 ایجاد کنید .
اکنون شما نیاز دارید تا این عکس ها را در پوشه به نام part0 که در مسیر Tools\Make a boot animation\data\local\part0 مجموعه قرار دارد بگذارید . بعد از این کار به مسیر Tools\Make a boot animation\data\local برگردید و فایل متنی و پوشه ی حاوی عکس ها را به صورت یک فایل زیپ در آورید ، نام فایل زیپ ایجاد شده را به bootanimation تغییر دهید ، نکته ی مهمی که برای زیپ کردن فایل خودتان باید در نظر داشته باشید این است که درجه ی زیپ را روی Store قرار دهید ( برای مثال در نرم افزار Winrar از قسمت compression method نوع زیپ را Store انتخاب کنید ) .
حال به مسیر Tools\Make a boot animation بروید و تمامی فایل های موجود را به صورت معمولی زیپ کنید و نام دلخواهتان را روی آن قرار دهید سپس فایل زیپ ایجاد شده را بر روی مموری خود کپی کنید و مثل یک رام نصب نمایید ، قبل از هرکاری از nand backup استفاده کنید !
بعد از نصب و ریبوت کردن گوشی مشاهده خواهید کرد که بوت انیمیشن شما تغییر کرد.
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالشو ببرید :31:
---------- Post added at 03:26 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------
اینم چند تا ایکون باحال:20:
کد:http://www.mediafire.com/?kb3pys4651z76o6
دیگه خسته شدم :31:کد:http://www.mediafire.com/?e8fis4k6vmkdyc4
اگه اموزش عوض کردن resolusion هم خواستید موجود هست :31:
فعلا.
از من میشنوید..اصلا روی رام های ولف کاستوم کرنل نریزید.. نه تنها سرعت زیاد نمیشه بلکه ( به نظر من ) سرعت رو هم کم میکنه..
حامد جان بالاخره بعد از میلیون ها مشکل بالاخره ولف شدم!:5:
ولی وقتی بنچ مارک میگیرم حدود 600 !!!!!!:13:
چه کنم؟؟؟؟؟؟:19:
به به.به سلامتی.
خوب اون آپدیت رو ریختی؟
اینو میگما:Update_4.0.4s.zip
بعد هم یه چند بار ریستار بشه و تسک کیلر استفاده کنی باید درست بشه.
سلام اوستاد :31:
بابا من هرچی تم نصب میکنم چیزی پیدا نمی کنم .:41:
مگه تو قسمت تم ها نمیاد. :5:
نسخه 3 رام ولف تم میخورد.من از وقتی رفتم روی ورژن 4،دیگه تو کار تم نبودم.راستش نمیدونم.
یعنی تم رو روی نسخه 4 باید بیخیل شد ؟:2:
نه.میشه.من تست نکردم.
این لیست چیزایی هست که میشه به این رام اضافه کرد:
کد:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16580350&postcount=6114
سلام خدمت اساتید محترم.
من گوشی خودم رو با سونی آپدیتر از نسخه 2.1 به 2.3.3 آپدیت کردم که خیلی بی دردسر این کار انجام شد. در عرض نیم ساعت .
ولی دوتا مشکل دارم :
اول : رم شونزده گیگ من رو نمیشناسه. رم شونزده دیگه ای از دوستان جازدم بازهم نشناخت. ریست فکتوری کردم. بازم نشناخت. ولی رم هشت و چهار رو خوب می شناسه. میشه کاری کرد رم شونزده رو بشناسه؟
دوم : من به برنامه مدیا اسکپ خیلی علاقه دارم . ولی متاسفانه در این ورژن جدید خبری ازش نیست. میشه بهش اضافه کرد؟
اگه جواب هر دو سوال من منفیه لطفا بگین امکان داره برگردم به همون نسخه 2.1 ؟
لطفا زودتر کمکم کنید داره اعصابم خورد میشه بس که توی این فرومها گشتم.
بهدشم بهم بگین این رم وولف و این چیزا چیه . من صفر کیلومترم . یعنی خیلی بهتر از این چیزهای رسمی هست؟؟
ولی جواب سوال اصلیم یادتون نره .
ممنون. راستی عید همه مبارک.
دوستان کسی این بازی رو تست کرده یا تست میکنه؟! :31:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512675
آره ریختم.نقل قول:
ولی بازم بنچش روی 500 هست!!!!!!:13:ولی سرعتش عالیه!:5:
اگه go luncher ex بریزم سرعتش پایین نمیاد؟
نقل قول:
سلام خدمت اساتید محترم.
من گوشی خودم رو با سونی آپدیتر از نسخه 2.1 به 2.3.3 آپدیت کردم که خیلی بی دردسر این کار انجام شد. در عرض نیم ساعت .
ولی دوتا مشکل دارم :
اول : رم شونزده گیگ من رو نمیشناسه. رم شونزده دیگه ای از دوستان جازدم بازهم نشناخت. ریست فکتوری کردم. بازم نشناخت. ولی رم هشت و چهار رو خوب می شناسه. میشه کاری کرد رم شونزده رو بشناسه؟
دوم : من به برنامه مدیا اسکپ خیلی علاقه دارم . ولی متاسفانه در این ورژن جدید خبری ازش نیست. میشه بهش اضافه کرد؟
بهدشم بهم بگین این رم وولف و این چیزا چیه . من صفر کیلومترم . یعنی خیلی بهتر از این چیزهای رسمی هست؟؟
این برنامه هارو میشه نصب کرد یانه که باید مدیا اسکیپ رو نصب کنی البته نمی دونم فایلش هست یا نه ام در مورد رم هم باید حامد اوستاد بزرگ ببینیم چی میگه .
در مورد سوال اخر هم که باید عرض کنم بله باید دانگرید کنی به 2.1
در مورد اون اخری که نوششتی باید بگم که منم تازه این کارو کردم و با این رام الانم که ولف هست خیلی بیشتر از رام اصلی باهاش حال میکنم و به نظرمم که سرعت این رام از رام اصلی بالاتره
اوستاد خوب بود ؟:31:
مارو گرفتی:13:نقل قول:
دوستان کسی این بازی رو تست کرده یا تست میکنه؟! :دی
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512675
این که برای نسخه پلی سونی هست .
اگه خودت بتونی اجرا کنی روی X10 یه جایزه داری :31:
اوستاد مکن با این رام ولف توی چیز پی ان مشکل دارم امن زمانی که رام اصلی داشتم راحت سایت چیز بوک رو باز میکرد اما الان باید کلی زور بزنه تازه با کلی مکافات تا نصفه نیمه بازش کنه ، به نظرت مشکل از چی هست البته چیز پی ان من با پی سی مشکلی نداره .
با Quardant امتیازش 500 هست؟! خیلی بعیده :31:نقل قول:
کلا بنچمارک مهم نیست.. مهم اینه که گوشی روون باشه که مال شما هست..
نه.. سرعتش بیشتر هم میشه.. چون Launcher سبکــی هست
سوال:
چرا نمی تونم با گوشیم برم تو آندروید مارکت؟یعنی وقتی می رم تو اندروید مارکت یه دفعه قبل از این که لود بشه می پره بیرون (من گوشیم رو به وی...پی...ان هم وصل کردم)
گوشیم هم x10 mini pro هست.
ممنون
البته من این توضیحات رو دیدم اما چیزی نفهمیدم اوستاد نظر شما چی هست ؟ یه راهنمایی بکنید
[PHP]. Open Android Terminal Emulator and issue the following Commands:
Code:mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock2 /systembusybox insmod /sdcard/openvpn/tun.kobusybox cp /sdcard/openvpn/openvpn /system/xbin/openvpnbusybox cp /sdcard/openvpn/openvpn /system/xbin/tun.kochmod 700 /system/xbin/openvpnmkdir /system/xbin/bbbusybox ln -s /system/bin/busybox /system/xbin/bb/ifconfigbusybox ln -s /system/bin/busybox /system/xbin/bb/routebusybox mount -o remount,rw /dev/block/mtdblock2 /systembusybox cp /sdcard/openvpn/chargemon /system/bin/chargemonbusybox cp /sdcard/openvpn/busybox /system/bin/busyboxreboot* Note the last two lines are useful only if you have Xrecovery Installed because it needs this busybox version to work, you can skip it if you don't use Xrecovery....
2. Open VPN Settings and press Menu-->Advanced
3. Check the "Load tun Kernel module" checkbox
4. In TUN module settings select: insmod ; and the path to run module should be: /sdcard/openvpn/tun.ko
5. Path Configurations should be: /sdcard/openvpn
6. Path to openvpn binary should be: /system/xbin/openvpn
7. Back
8. Click on OpenVPN
9. Select freeopenvpn.ovpn
10. This should automatically assign you an IPAddress and you'll be set to use freevpn services[/PHP]
این کامندهارو باید چکار کنیم ؟؟؟؟:5:
در مورد تم هم یه فایل هست که باید از xre نصب بشه که وقتی اون رو نصب میکنم گوشی بالا نمیاد
این یکی رو چکار کنم اخه؟؟:2:
به خاطر 1 برنامه برگردی به 2.1؟این همه برنامه پلیر هست.شاید 50 تا پلیر موجود داریم:)نقل قول:
ولی دوتا مشکل دارم :
یکی از اونها رو جایگزین کنید.
مموری هم والا نمیدونم.عجیبه.فرمتش هم کردین؟توی گوشی توی قسمت storage اصلا شناخته نشده؟
نوع پروتوکلش رو درست انتخاب کردی؟L2TP یا اون یکی.یه تستی بزن.قاعدتا نباید ایرادی باشه.نقل قول:
اوستاد مکن با این رام ولف توی چیز پی ان مشکل دارم امن زمانی که رام اصلی داشتم راحت سایت چیز بوک رو باز میکرد اما الان باید کلی زور بزنه تازه با کلی مکافات تا نصفه نیمه بازش کنه ، به نظرت مشکل از چی هست البته چیز پی ان من با پی سی مشکلی نداره .
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
گوشی رو به حالت Airplane mode ببرید.بعد وایرلس رو روشن کنید .بعد وی.پی.ان رو بزنید.اگه نشد باید یه برنامه دیگه استفاده کنید.نشد بگید تا آپلود کنم.نقل قول:
سوال:
چرا نمی تونم با گوشیم برم تو آندروید مارکت؟(من گوشیم رو به وی...پی...ان هم وصل کردم)
ممنون
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
اونا کامند نیست.توی خود برنامه این کارا رو باید بکنی.راستش من حوصلم نشد.خیلی طولانی بود.یه نوع وی.پی.ان مجانی هست.نمیدونم ایران جواب میده یا نه.نقل قول:
البته من این توضیحات رو دیدم اما چیزی نفهمیدم اوستاد نظر شما چی هست ؟ یه راهنمایی بکنید
یکی تست کنه جواب رووشن شه:دی
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
اون تم ها اونجوری که فکر میکنی هم نیستاودر واقع همون والپیپر هست.من که جز روی دسکتاپ توی منو یا جاهای دیگه اثری ازش ندیدم.نقل قول:
در مورد تم هم یه فایل هست که باید از xre نصب بشه که وقتی اون رو نصب میکنم گوشی بالا نمیاد
این یکی رو چکار کنم اخه؟؟
نقل قول:
سوال:
چرا نمی تونم با گوشیم برم تو آندروید مارکت؟یعنی وقتی می رم تو اندروید مارکت یه دفعه قبل از این که لود بشه می پره بیرون (من گوشیم رو به وی...پی...ان هم وصل کردم)
ممنون
همه اینا درست اما باید گوشیت رو هم باید روی Airplane modeبزاری چون مثل اینکه از روی سیم کارت هم میفهمه که این یوزر از ایران هست
با X10 که من اینطوری وارد میشم :31:
اوستاد یه صوتی داده بودم در حد تیم ملی البته برزیل تو ستینگش:31:
اما این مارکت نمی دونم به ولف حساسیت داره ؟؟؟ باز نمیشه :5:
سوتی چی بود؟
من خودمم 1 بار بیشتر نتونستم برم مارکت.اونم با تور.
بقیه دفعات بازم نشد.نمیدونم ایراد کار کجاست.
حامد خان اون برنامه هایی که گذاشتی برا مارکت خیلی مشتی بود دمت گرم عین چی پی ان میمونه الان یه هفتس هم از مارکت استفاده میکنم هم از اینترنت بدون محدودیت مرسی واقعا :10:
نقل قول:
سوتی چی بود؟
اون تیک enable encryption رو بر نداشته بودم :31:
البته من مارکت میتونم برم اما به سختی یه چند بار باید زور بزنی تا اون زورا کارشو بکنه تا بعد بره مارکت :31:
اچ ار وی جان بفرما::31:
اینم لینکش توضیحات هو داخلش هست وقتی که نصب میکنی و برای بار اول ران کردی میگه که باید چکار کرد :31:نقل قول:
کسی لینک برنامه ای که میتونی با تکان دادن گوشی عکس بگیره از صفحه نداره؟
کد:http://www.mediafire.com/?11lr15l2f3pl1nd
کدوم برنامه ها ؟؟ پس من چیییییییییییییییییییییییی :5:نقل قول:
حامد خان اون برنامه هایی که گذاشتی برا مارکت خیلی مشتی بود دمت گرم عین چی پی ان میمونه الان یه هفتس هم از مارکت استفاده میکنم هم از اینترنت بدون محدودیت مرسی واقعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 20 صفحه قبلو بگردی با توضیحاتش پیدا میشه :31:نقل قول:
خواهش میکنم.خدا رو شکر کارت راه افتاد:)
20 صفحه کمتر هستا:دی
یافتمش:دی:
این صاب فروم هم اومده امضا رو به 8 خط محدود کرده وگرنه میزاشتم تو امضا.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6397566&postcount=14
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
اینم برنامه اکولایزر.ریختم وتست کردم.خوب بود:
کد:http://www.apktop.com/equalizer-unlocked-2-2-0.html
نقل قول:
u.نقل قول:
سلام مجدد .
عرض شود بله رم رو فرمت هم کردم . هم فت 32 و هم ان تی اف اس .
نشد.
من برام خیلی عجیبه .
چرا رم 16 رو نمی شناسه . من حتی دوباره آپدیت هم کردم . ولی درست نشد. ریست فکتوری هم کردم . نشد.
بهدشم پلایر مث مدیا اسکپ هست ؟ که فیملها و عکسها رو همونطوری دقیق طبقه بندی کنه؟
و درضمن نگفتین این وولف و اینا چیه ؟ و من چطور می تونم گوشیم رو اونطوری کنم ؟
یه نکته دیگه هم اینکه روی ورژن قبل باطریم خیلی زیاد مصرف می شد ولی این 2.3.3 خیلی باطری کم مصرف میکنه . سرعتشم عالیه . کاش می شد رم رو یه کاری کرد.
یه کاری واسم بکنید. ممنون.
خوب اون همه مزایا به یه پلیر نمیارزه:)
توی 2.3 شما به جای مدیا اسکیپ میدیا پین داری.شورتکاتش هم روی یکی از هوم اسکرین ها هست.هم عکس و صدا و .یدئو رو نشون میده.به اون شکل و به اون نوع دسته بندی نه.سراغ ندارم.ولی پیلیر مشابه اون mobo player.
رام ولف هم یه رام دستکاری شدس.همون رام اصلی با دستکاری.اگه از رام اصلی راضی هستی همون خوبه دیگه:)
در مورد رم کمکی ندارم.تو گوگل یه سر بزن حالا.شاید یافتی.
اوستاد حامد این کار رو کرده ادرسش هم توی امضاش هست میتونی کامل این کار رو انجام بدی .نقل قول:
و درضمن نگفتین این وولف و اینا چیه ؟ و من چطور می تونم گوشیم رو اونطوری کنم ؟
به طور کلی باید بگو که ( با اجازه اوستاد :31:) اول باید گوشی رو روت کنی که اگه رام 2.3 داری الان اول از همه باید به 2.1 دانگرید کنی (چی گفتم خودمم نفهمیدم ) بعد روت و بعد هم ایکس ریکاوری و در اخر هم نصب رام ولف و کرنل
درست اوستاد حامد ؟؟؟؟:31:
خودمونیما دیگه به منم باید بگن اوستاد نه غلام :5:
نقل قول:
سلام مجدد خدمت استاد
عرض شود همه اینها به جهنم. رم رو اگه بشناسه بازم من مشکلی ندارم . مشکل اصلی الان اینه که رم شونزده رو نمی شناسه .
شما میگین چیکارکنم ؟برگردم به 2.1 ؟ برم به وولف؟
چقدر مطمئنی ایراد از رم نیست!
والا نمیدونم.پی بگم.من شخصا رام 32 رو هم به 2.3 ترجیح نمیدم:دی
شما که من نیستی:دی
آخه آپدیت ربطی نداره معمولا.
ببین باید تست کنی تو گوگل سرچ بزن شاید که نه حتما راه حلهایی هست اگه نبود میتونی گوشی رو به 2.1 ببری بعد هم که ولف البته این ولف هم بگم که همون 2.3 هست البته کرنل 4 شاید اونطوری رم 16 رو بشناسه چون گوشی روت شده .نقل قول:
عرض شود همه اینها به جهنم. رم رو اگه بشناسه بازم من مشکلی ندارم . مشکل اصلی الان اینه که رم شونزده رو نمی شناسه .
شما میگین چیکارکنم ؟برگردم به 2.1 ؟ برم به وولف؟
در ضمن ببین این گوشی سگ جونه شاید من تو یه روز 7 بار فلش زدم هیچی نشد
ببین نترس برو جلو ، برو تو داش ما اینجا هستیم :31:
حالا نری بترکونی بعد بگی من گفتم ، اقا اصلا اشتباه کردم اینارو گفتم:41:
به حر حال didado جان نترس برو حتما میتونی دیگه از من که بدتر نیستی من ......:5:
برو توکار روت بابامجان که مطمعن باش حالشو میبری :20:
حامد جان هیشه چیزهای غیز عادی هم پیش میاد مثلا الان من یه رم 8 دارم که سالمه و برای گوشی vivaz هست
این رم روی این گوشی ویواز هیچ ایرادی نداره و درست گار میکنه اما دیگه نه با pc میشه اون رو باز گرد نه با گوشی دیگه ای فقط روی همون ویواز کار میکنه
به نظر شما هم این جای سوال نداره ؟؟
اصلا خود شما راه حلی براش داری که بشه درستش کرد اینم بگو که فرمت هم نمیشه کردش چون اصلا این رم رو همون گوشی میشناسه و هیییژ دستگاه دیگه ای نمیشناسش:31:
راه حا شما چیه اوستاد:46:
من که به این نتیجه رسیدم اصلا این موضوع جنبه ماورایی داره که هیژژژ کاریش نمیشه بکنیش شما چی میگید:31:
با سلام خدمت دوستای گلم .
من رفتم جلو آقا. :31:
خیلی ممنوووووووووووووووووووووو وووووووووون.
راستش من از فلش کردن می ترسیدم که دیگه دلم رو زدم به دریا و تازه فهمیدم که خیلی راحت می تونستم گوشی رو به هر ورژنی که می خوام ببرم.
خیلی لطف کردین واقعا.
از اینکه اینقدر فوروم رو شلوغ کردم واقعا شرمنده ام. ببخشین.
حالا که کمی وارد شدم چند تا سوال دیگه دارم . لطف کنید و اقایی کنید اینا رو هم جواب بدین .
1. از بین همه این ورژنها کدوم یکی بهتر از بقیه است و اصولا فرقشون باهم چیه؟
2. این کارهایی که اینجا گفته شده رو هم باید انجام بدم؟ یا خودش انجام شده ؟ اصلا واسه چی هست؟
- فلش کردن رام های Eclair 2.1 و Dount 1.6
- Root - در اندروید Eclair2.1
- نصب xRecovery
- نصب BusyBox
- ROM Cleaner - حذف نرم افزارهای سیستمی
- Clear dalvik cache
- Optimize - نصب JIT v2
- Customize - نصب نرم افزارهایی که در شاخه custom/apps از Flasher وجود دارند
- Clean uninstalled - پاکسازی آثار بجای مانده از حذف نرم افزارهای سیستمی
- ویرایش build.prop
3. الان گوشیم روت هم شده یا باید بکنم و اصولا واسه چی ؟
خیلی ممنون.
ببین عزیر باید روت کنی تابتونی بقیه کارها رو بکنب
به نظر من اگه پله پله بری جلو خودت می فهمی و اینکه اصلا عجله نکن
فعله اگه گوشیت 2.3 هست به 2.1 دانگرید کن تا قدم بعدی :31:
در ضمن همینه باید دلو به دریا بزنی:5:
اموزش هم توی امضای حامد خان :46:
اصلا خیلی هاش لازم نیست.نقل قول:
فلش کردن رام های Eclair 2.1 و Dount 1.6
Root - در اندروید Eclair2.1
نصب xRecovery
نصب BusyBox
ROM Cleaner - حذف نرم افزارهای سیستمی