این 2 تا سایت واسه دانلود فیلم 720Pنقل قول:
کد:http://hd-bb.org/
کد:http://x264-bb.com/
Printable View
این 2 تا سایت واسه دانلود فیلم 720Pنقل قول:
کد:http://hd-bb.org/
کد:http://x264-bb.com/
از من هم دیشب 140 مگ کم کرد ..تازه من تا 6:40 گزاشته بودم...از دوستم هم 50 مگ کم کرد..:41:نقل قول:
کلا بعضی موقعها قاطی میکنه کیلویی از این و اون کم میکنه:31:
اینم آخرین تستم با 256 پارس...:31:
1-با چیز پی ان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-بی چیز پی ان (کویت)
3-بی چیز پی ان(باکو)
اینم دانلودم!
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
همین الان دارم میرم سرویس 1مگ بگیرم!:31:
تا شب تست هام با اون سرویس رو هم اینجا میزارم!:46:
فکر نکن سرویس یک مگ بگیری دو مگ دانلود میده بهت :31: همینه سرعتشنقل قول:
دوستان الان یک هفته بود که سرویس 128 پارس آنلاین برام گند زده بود سرعت از 5 و 6 بالات نمیرفت!!!
اما از امروز ظهر به حد عالی خودش رسیده و شده 150!!!!
کلا پارس آنلاین زیاد نویز داره!!!!!!
دوستان این محدودیت حجمی فقط برای دریافته؟یعنی اگه یه فایلو آپلود کنم کم نمیشه؟
سلام دوستان اگه حتی 0شده باشه حجم اینترنتتون تو 13روز می تونم 24ساعته دانلود داشته باشم یا حتما باید شارز کنم؟البته من زاهدانم همه شهرا این طرح هست؟
هم دریافت و هم ارسال فرقی نداره هر دو حجم رو کم میکنه
شاید تو عید سرعت همه رو واقعی کردن!:46:نقل قول:
+
سرویس قبلیم یه هفته ازش مونده بود.
(البته الان هنوز هم رو همون سرویس 256 هستم چون هنوز ترافیکش رو تموم نکردم!0.5 گیگ داره:31:)!
بعد از اتمام حجم میره رو سرویس جدید...
1 مگ سه ماهه گرفتم + 30 روز هدیه!
به نظر من که ارزشش رو داشت!:31:
سلام بر دوستان عزیز من سرویس 1 مگ از پارس انلاین خریدم الان 7 روز ازش گذشته امامن در طول روز که سرعت بالای 128 دانلود دارم اما در ساعت 12 شب سرعت روبه پاین حرکت می کند تا اینکه سرساعت انگار تنظیم کرده با شن پهنای باندم به 128 می رسه و سرعت دانلود هم روی 17 ثابت به نمایندگی شهرم هم گفتم اهواز اما اینا میگن که مشکل شمارا تهران حل میکند چند شب تماس گرفتم پیچوندن ... شما ازین مشکل ها نداشتین راهنماهی کنید ممنون
نقل قول:
من 256 دارم سرعت تو سب از 1 تا 3 روی 30 تا 40 هست و از 3 تا 5 میشه حدود 80 90 و از 5 تا 7 روی 190 هست
دوستان دیگه هم سرویس 128 دارن تو تهران که سرعتشون اوایل شب 90 هست و دم صبح میشه 140
بستگی به مراکز مخابراتی داره هز مرکز یطوری سرعت میده و بستگی داره اون شرکت در اون منطقه چطور اینترنت رو شیر کرده باشه و چقدر مشترک داشته باشه
چرا واسه تهران 1 مگ با حجم 3-4 گیگ نداره ؟!
یه ایمیل از پارس انلاین برام اومده که موضوع سابجکتش اینه: Parsonline New Year Gift
ولی متن ایمیل خالیه ، میخواستم ببینم واسه شما هم اومده؟ و اینکه متنش چیه ؟ شاید هدیه جدیده :دی
براي منم اومد آخ جون، 13 روز يعني از 1 فروردين تا 13 فروردين دانلود 24 ساعته رايگان هست يعني تو اين 13 روز حجمي از اکانت کسر نخواهد شدنقل قول:
تو سايتش هم نوشته و بصورت فايل فلش داره تبليغ ميکنه
سلام ممنون از پاسختان من در منطقه ای هستم که تازه adsl امده من خودم نزدیک به 4 سال از وایرلس استفاده می کردم که تازه 1 ماه نشده که adsl اومده پس یوزر کم هست تازه من با تماس تهران که داشتم بهم گفت که مرکز شما خلوت و همه چی خوب ولی نمی دونم چرا سرعت شما پاینه .. بعد گفت خوب امکان دار از ساعت پیک مصرف باشه اخه چه پیکی که دقیق سر ساعت و سرعت ثابت بین 17 تا 15 و اخه اینم بگیم پیک مصرف نه دیگه اینقدر پاین باشه سپاسنقل قول:
اون 13 روز رو که خبر داشتیم :دینقل قول:
این ایمیل هم همون بود؟ :13: کاش تا دور همیم یه هدیه دیگه هم میداد :31:
یکی نیس جواب منه بد بخت رو بده:41:نقل قول:
دوستان دیشب هر 30 مگ که میگرفت یه بار دی سی میشد چه کار کنم؟
:41: الانم سرعت 20 ثانیه میره رو 220 بعد 6 ثانیه صفر میشه نمیدونم چه مرگشه؟
از فيلتـــــر شکن استفاده نکردي؟ پروکســـــي رو تو تنظيمات LAN چک کن تيک نخورده باشه.نقل قول:
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
تا جايي که اطلاع دارم اگه صفر بشه اينترنت قطع ميشه . شما به پشتيباني زنگ بزننقل قول:
یکی نیس جواب منه بد بخت رو بده
نه از فیلتر شکن استفاده نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wireless وصلم.
اون ایمیل واسه من هم اومد ! چرا اینجوریه ؟!
نزدیک شهرری شرکت پارس آنلاین هست ؟
به تک تک بچه های پارس آنلاینی تاحالا یکی یه بار email اومده اما هیچ وقت برا من هیچی نیومده دیگه داره حسودیم میشه
میخوام زنگ بزنم پارس بگم email من رو دارید چرا به من میل نمیزنید:31:
عجب بدبختی ای گیر افتادمیاساعت های کامپیوتر 1 ساعت رفته جلو IDM ما هم تنظیم بود سر 1 که دانلود کنه ساعت 1 دانلود شروع شده در صورتی که سرور ارس آنلاین و ساعت رسمی کشور هنوز 12 رو نشون میداده هیچی نشد تو 6 دقیقه 50 مگابایت از ترافیک ما کم کرد
شانسی اومدم تست کنم ببینم از ساعت 12 فعلی رایگان میشه یا نه دیسکانکت کردم و بعد دیدم از ترافیکم کم کرده بررسی کردم دیدم IDM داره دانلود میکنه
خلاصه 50 مگابایت ما تو کمتر از 6 دقیقه پرید سر این ناهماهنگی ساعت جهانی بیا ساعت داخلی و رسمی کشور
منم همینطور! به منم ایمیل نمیده!:31:نقل قول:
سلام , من کرمانشاه هستم و 256 از پارس انلاین دارم ...
متاسفانه بدون اطلاعات رفتم از اینجا Adsl گرفتم و الان خیلی پشیمونم :|
چون من پینگ خیلی برام مهمه { 24 ساعته بازی میکنم } و پینگ پارش انلاین زیاد تعریفی نداره ...
و وقتی بازی میکنم { Cod4 } مثله جارو برقی از حجم میخوره ...
خواستم بدونم سرویس نامحدود نداره ؟
دقیقا الان که میبینم منم همین بلا سرم اومده....منو باش فکر می کردم ساعت 1 شده!:13:نقل قول:
فکر کنم یه 100 مگی از ترافیکم کم شده تا حالا!:2:
حالم گرفته شد!:19:
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
ساعت P30 هم ساعت 1:40 رو نشون میده...!اما ساعت مملکت یه چیز دیگه میگه!:19::13:
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
ساعت P30 هم ساعت 1:40 رو نشون میده...!اما ساعت مملکت یه چیز دیگه میگه!:19::13:
زور داره آخه لیست دانلودمون هم همچین چیز بدرد بخوری نیست که خیلی هم باشه دانلودشنقل قول:
50 مگابایت من همینطوری الکی الکی پرید :31:
نقل قول:
جدا ؟ یعن 13 روز رایگان ؟:18:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 10 (9 کاربران و 1 مهمان)
benyamin 100, abbas_p, empier games, kar1591, khosro10, mohsensamand, new explorer, ozzy2, x4n
برید بخوابید بابا
این جا که حلوا خیرات نمی کنند
ساعت 1 شد بریم سراغ دانلودامون :31:
تازه بیشتر هم میشه شد 13کاربر:31:نقل قول:
گندش بزنن این ویندوز احمقو که یک ساعت کشیده جلو ساعت رو و تمام ترافیکم رو تموم کرد مجبور شدم برم 2 گیگ بخرم!!!!!:41: دیشبم هیچی دانلود نکرده بود چون ترافیکم قبل از یک کلش تموم شده بود!!!!!!:41:
عید هم مثل الان باشه خیلی عالی میشه
سرویس 256:
حالا چی قراره دانلود کنند دوستان
کل اینترنت رو میخوان دانلود کنن مثل اینکه. :31:نقل قول:
از امشب ساعت 00.01 هم شروع میکنن تا 13 فروردین ساعت 11:59 :31:
دوستان در مورد بازی کردن و پینگ و رابطشون با حجم و سرعت یه اطلاعات کامل میدن؟؟؟؟نقل قول:
دوستان خواهشا پهنای باندو برا ما هم بزارید.
300MBUNITED .COM این سایت ریلیزهای خوبی از فیلمای روز میزاره....
برام یه ایمیل زده Parsonline New Year Gift .ولی خالیه. کم دارنا