نبوووووووود ؟نقل قول:
نبوووووووود ؟نقل قول:
یکم دقیق تر بگین...منظورتون چه نوع نرم افزاری هست؟نقل قول:
شرمنده اینجا میپرسم بهترین نرم افزار فیلم و موزیک و عکس هم یکی معرفی کنه ممنون میشم
اکانت گوگل بسازین بعد sync کنین فعال میشه..نقل قول:
بچه ها من هر کاری میکنم تقویم گوشیم فعال نمیشه .
یعنی الان یه گزینه فیس بوک و یک گزینه گوگل داره .
من اکانت فیس بوک هم را هم وارد کردم ولی نمیدونم چرا تقویم فعال نمیشه .
من وقتی sms برام میاد بعضی مواقع صدای زنگ sms کامل پخش نمیشه ، بعضی مواقع هم کامل پخش میشه ... کسی این مشکل رو نداره؟ یه بار موبایلم افتاده زمین ممکنه از اون باشه؟ اینم بگم که هم ریست فکتوری کردم گوشی رو هم فلش اما مشکل باقیست ، بعضی مواقع sms میاد یه ویبره کوچولو میخوره ، بعضی مواقع صدای زنگ اس ام اس نصفه و نیمه پخش میشه بعضی مواقع هم کامل پخش میشه
مال منم همینطوره. نمی دونم برای چی !
نرم افزار پخش دیگهنقل قول:
توی سایت سم فیرمویر ، قسمتی که رام های رو گذاشته آخر صفحش یه سری رام گذاشته با عنوان
Provider Samsung I9000 Firmwares
این قسمت مربوطه به چطور رام هایی هست ؟
اگه منظورتون پخش فیلم هست از mvideo player یا mobo player استفاده کنین...نقل قول:
نرم افزار پخش دیگه
برای پخش موسقی از power AMP یا winamp میتونین استفاده کنین
مرسی ولی یعنی چی که باید Sync کنم ؟ چه جوری ؟نقل قول:
شما اکانت گوگل رو که ساختی بعد به مسیر زیر برونقل قول:
setting-accounts and sync
بعد اکانت گوگلت رو انتخاب کن بعد گزینه های موجود رو همه رو یک دور انتخاب کن.... بعد که کارش تموم شد میتونی وارد calender بشی....
سلام میخواستم بدونم فرق این با اون sl چی هست و کدوم بهتر هست لطفا آخرین قیمت هر دو مدل را اگر میشه ذکر کنید و اینکه ساخت کجا بخریم بهتره
من با i9003 نمیتونم وارد اندروید مارکت بشم، میگه no device founded
چرااااااا؟؟؟؟
من به 2.2.1 امروز آپ کردم به نظرم مصرف باطری خیلی بهتر شده
نمیدونم تاثیری داره یا نه ؟
در ضمن روی جعبه من آرم وودافون زده و زده پاور ویت وودافون . این خوبه حالا ؟
دوستان یه سوال این گوشی ها آندروید ویروس هم میگیرن؟
آنتی ویروس درست و حسابی چی هست؟(که مصرف باتریش زیاد نشه.....
واسه من که تاحال نگرفته ...نصب نکنی بهتره..نقل قول:
aegislab antivirus elite خوبه
به دوستان هرکی تصمیم به خرید داره بدون گارانتی بگیره
من که خیلی راضیم
حرف نداره :31:
من هم نمیدونم ویروس گرفته یا نه:دینقل قول:
1- اما یکی از دوستام یه آهنگ برام با بلوتوث فرستاد که خود فایله ویروس نبود اما گوشیش ویروس داشت....حالا ویروس با بلوتوث منتقل میشه؟(گوشیش سیمبین بود)
2-اگه در هارد گوشی رو با آنتی ویروس کامپیوتر اسکن کنم کار درست میشه؟
امکان نداره ویروس با بلوتوث منتقل بشهنقل قول:
بلوتوث یکی از امن ترین راههای انتقال فایل هست
با اسکن با کامپیوتر ممکن پاک بشه البته بستگی به ویروس داره
اگه تروجان باشه پاک میشه ولی اگه آندرویدی باشه نه
چون از سیمبین بود ویروسی نمیشه...چون نوع ویروس هاشون فرق دارهنقل قول:
من هم نمیدونم ویروس گرفته یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اما یکی از دوستام یه آهنگ برام با بلوتوث فرستاد که خود فایله ویروس نبود اما گوشیش ویروس داشت....حالا ویروس با بلوتوث منتقل میشه؟(گوشیش سیمبین بود)
2-اگه در هارد گوشی رو با آنتی ویروس کامپیوتر اسکن کنم کار درست میشه؟
بستگی به انتی ویروس هم داره...بعضی انتی ویروس ها ویروس کشی موبایل رو هم انجام میدن
دلیلش اینه که ایران جزو کشورهایی هست که گوگل تحریمشون کردهنقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
ینی چی؟؟؟؟؟؟!!!نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
بس گرفتی رفیق،مبارکت باشه.نقل قول:
من موندم یه مموریه 16 بگیرم براش یا نه.
آخه کلاس 10 رو مارک سامسونگ 70 تومنه.:41:
بچه ها با آپدیت به 2.3 باطری و کیفیت صفحش بالاتر میره؟
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
ببرم خود مایکروتل برام آپدیت میکنه؟
چقد میگیرن؟
من حدود 40 روزه با مموری 16 گیگ کلاس 4 توشیبا استفاده میکنم! عالی جواب میده!نقل قول:
حداقل 4 5 گیگ هم فیلمبرداری کردم، با فیلم های مموری خودش مقایسه کردم، اندازه سر سوزن تفاوت نداشت!
سرعتشم عالی هست، رایت حدود 5 6 و ریدشم حدود 10 تا 15 16 ! آپولو که قرار نیست هوا کنیم، همین کافی هست!
بنظر من بجای اینکه پول کلاس 10 رو بدی یا مموری 32 گیگ کلاس 4 بردار یا پول کمتر بده مموری 16 گیگ کلاس 4 بردار! من خریدم 45 تومن ولی فکر کنم تهران تا 37 38 تومن هم پیدا بشه! البته مارکدار +پک دار !!!
من واسه i9003 دوتا مموری داشتم امتحان کردم :
یه microsd hc 8gig که مال گوشی نوکیا بوده قبلا و یک ۲گیگ،هیچکدوم کار نمیکنند،فرمت هم کردم،ولی یک ۵۱۲ که قبلا روی گوشی سامسونگ بوده جواب داد،چرا اینطوری هست؟
با چه فایل سیستمی فرمت کردی؟نقل قول:
با FAT32 فرمت کن! چیز دیگه ای به نظرم نمیاد!
این کلاس تو فیلم برداری 1080 به نظرت کم نمیاره.من یه چیز میخوام تو بقیه گوشی ها هم بشه استفاده کرد.نقل قول:
مخصوصا s3 :31:.
عزیز برای گلاکسی اس همون کلاس 2 هم کافیه برای فیلم برداریش!نقل قول:
گلاکسی ای با بیت ریت برابر با 12Mbps فیلم برداری میکنه، این یعنی 12 تقسیم بر 8 برابر با یک و نیم مگابایت در ثانیه! و کلاس 2 هم حداقل سرعت رایت 2 مگابایت در ثانیه رو تضمین میکنه!
برای فیلم برداری 1080 فکر کنم بیت ریت 24Mbps باشه، اگه اینطوری باشه در هر ثانیه میشه 3 مگابایت، باز از کلاس 4 کمتر هست!
مموری من تو هر چی تست که ازش گرفتم ،سرعت رایتش زیر 5 مگابایت در ثانیه نیومد! 5 ضرب در 8 میشه 40 مگابیت در ثانیه، که راحت با 50% این میزان هم میشه فیلم برداری فول اچدی انجام داد!
کلاس 10 برای دوربین هایی به درد میخوره که فیلم برداری فول اچدی حرفه ای باشن، مثلا FULL 1080P و 120Fps باشه! که تا جایی که میدونم هیچ گوشی تاحالا بالای 30Fps نرفته! برای کاربر معمولی نیازی هم نیست که بره!
من یه 8 داشتم روی اچ تی سی بود و یک 2 روی نوکیانقل قول:
جفتشون هم جواب دادن روی 9000
واسه فرمت کردن ممکنه باشه
من اصلا فرمت نکردم و همینجوری انداختم توش
آره دوستمنقل قول:
یه هفته ای میشه
به نظرم گوشی چندتا ایراد تپل داره
1 - مصرف زیاد باطری
2 - جای بد دوربین ( من هر کاری کردم یه انگشتم بازم تو عکسها هست که بیشتر به خاطر انحنا و چسبیده شدن دوربین به کنج هست )
3 - قرار دادن آهنگ از توی حافظه به جای زنگ اس ام اس ( به جای زنگ تماس میشه با نگه داشتم انگشت روی آهنگ و باز شدن منو انتخاب کرد ولی به جای اس ام اس نمیشه . اگه کسی بلده راهنمایی کنه )
مصرف زیاد باتری؟:31:نقل قول:
شما باتری رو کالیبره کردی؟
۲ ۳ بار کالیبره کن :10:
امکان نداره بگی مصرفش زیاده رام گوشیت چند بیده؟
برای منم مصرف زیاد باطری کاملا مشکل سازه !نقل قول:
میشه بگید قضیه کالیبره کردن چیه ؟
چطوری باس این کارو کرد ؟
آیا عمره باطری رو کم نمیکنه ؟
آموزشی هست که منم اینکارو کنم ؟
حتما این کارو بکن خیلی فرق میکنهنقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/thread8643.html
hاموزش رو که دوست خوبمون لینک دادن برای برنامهنقل قول:
فقط حواستون باشه باید چند بار کالیبره کنید من خودم چند بار روی رام های مختلف تست کردم واقعا تاثیر خیلی خیلی زیادی داره
با یک بار امکان داره به نتیجه نرسید
تو بهترین حالت هر ۸ ساعت ۱ درصد باتری در حالت استندبای مصرف میشه البته بسته به رام،برنامه های درحال اجرا و... داره
عمر باتری رو کم نمیکنه کالیبره یعنی تنظیم کردن فقط باتری رو تنظیم میکنه که درست مصرف کنه:10:
دوستان هنوز اصل کره این گوشی گیر میاد؟(دوستان شیرازی اگه جایی رو میدونن برام پ.خ کنن)
نقل قول:ممنونم بابت لینک و راهنمایینقل قول:
چطور باس گوشیمو روت میکردم ؟
خواموش میکردمو چیو چیو میگرفتم ؟ : دی
ممنونم
اینجا واسه همه سوالات جواب هست:نقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/thread8932.html
از دوستان دیگه کسی از کلاس مموریا اطلاعی نداره.16 کلاس 10 بگیرم نگیزم؟
من اینو واسه اس3 هم میخوام.:5:
اگه واسه اس3 هم میخوای پس کلاس 10 بگیر...واسه این گوشی کلاس 4 هم کافیه...نقل قول:
از دوستان دیگه کسی از کلاس مموریا اطلاعی نداره.16 کلاس 10 بگیرم نگیزم؟
من اینو واسه اس3 هم میخوام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم 32 بخری بهتره...
عزیز، هر چی دلت میخواد بگیر، ولی دور سایت اندروید دات ای ار + گوشی بازار رو خط بکش! که خفن گندشون دراومده!:2:نقل قول:
32 150 تومن تموم میشه.تازه اونهمه هم نیاز نیست که.نقل قول:
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
خوب اگه اتفاقی اوفتاده چیزی میدونی بگو همه بدونن تا مشکلی پیش نیاد .تازه من به مغازه دارم اعتماد ندارم چه برسه به اینا....نقل قول:
مثلا این محافظ که عکسش رو میبینی رو 47 تومن فروخته! اگه مموری هم بخری احتمالا مموری تقلبی چینی تحویلت میده!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی گوگل عبارت "با دزدی به نام گوشی بازار آشنا شوید !" جستجو کن، پیدا میکنی!
مدیر فروشگاه گوشی بازار هم توی بازارچه پرشین تولز از خرید و فروش محروم شده! سایت "اندروید دات ای ار" هم مال ایشون هست!