دوستان جمعه ها رایگانه هنوز ؟
Printable View
دوستان جمعه ها رایگانه هنوز ؟
خیر فکر میکنم حذف شد
---------- Post added at 07:58 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
بله بی تاثیر نیستنقل قول:
جمعه ها رو که کلا بی خیال شدیم دلمون به شبانه خوش بود که اونم گند زدن توش ...
باور کنید تا چند وقت دیگه شبانه رو هم برای طرح زمستونشون بر میدارن !
تست سرعت روز جمعه
512kbps به 30kbps تبدیل شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر عکس رو نمیتونید ببینید از فیل تر شکن استفاده کنید. speedtest تو این لحطه فیل تر شده!
دقت کردید روز به روز تعداد شهرهای تحت پوشش داره بالا میره، این کارشون ایول داره ولی این کم شدن سرعت دیگه کلاه برداریه... کیفیت نباید فدای کمیت بشه
من که فعلا با اکانت تورنتبازی که گرفتم شباهم با IDMan تا سزعت 70 کیلوبایت دانلود میکنم ولی هرماه باید حق اشتراک بدم ولی بهتر از اینه که برم بیرون فیلم یا نرم افزار و گیم بگیرم
دلیل افت سرعتت به خاطر پینگته.نقل قول:
من با س اکس با اینکه سرعتش محدود شده اما با تعداد کانکشن بالا سرعتم بیشتر از بدون س اکسه. قبلاً هم که VP ان ها سرعتش خوب بود جمعه ها زمانی که سرعت کم می شد سرعت با وی پی n عالی بود. به نظر میاد به عمد سرعت کم شده. البته ممکنه به خاطر این باشه که دیگه اطلاعات چون قابل خوندن نیست و پردازش نمیشه سرعت بهتره اما به هر حال چیزی که روشنه اینکه سرعت با س اکس بهتره.
خوبه با سرور تهران هم پینگ کرده و وضعیتش اینجوریهنقل قول:
کلا افتضاح میشه جمعه ها!
معلوم نیست کی میخوان درستش کنن
بقیه هم همین وضعیتو دارن؟
والا من تو این 5ماهه 1 قعطی هم نداشتم هیچ موقع هم افت سرعت نداشتم همیشه ثابت بوده و هست
اینم تستم تو جمعه
مودم جیبی کسی خریده ؟!!
دوست عزیز من مشترک وایمکس ایرانسل هستم. از لحاظ سرعت و سیگنال مشکلی ندارم اما متاسفانه پوشش وایمکس ایرانسل به نسبت مبین نت کمتره.اسپید تست فیلتر نیستش. این هم نتیجه تست من در روز جمعه ساعت 16:33. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینطوری میگم ولی میدونم خیلی ها از رو ناچاری رفتند سمت مبین نت،
مبین نت قشنگ رفته تو پاچتون من حدودا 1 ماهی هست که adsl ام وصل شده و نزدیک 1 سال هم از همون ماه اول اومدن مبین نت به بازار مبین نت داشتم.
خداییش با adsl نامحدود با وی پی ان و بی وی پی ان سرعتم خوبه، اصلا چیز پی ان کوچکترین تاثیری توش نداره!!
روزا دانلودم خوبه و شب ها هم بهتر میشه جالبیش اینه! مبین نت شبا داغون و جمعه ها هم که تعطیل و وسط روزم اکثرا قطع!
واقعا مبین نت آشغال بود، اعصاب خورد کن بود.
این Adls ای که گرفتم تاحال بعد این همه مدت 1 بار کلا قطع شد اون هم بخاطر اینکه برق مرکز مخابراتی رفت که 1 ساعته درست شد تا همین الان. 24 ساعته دارم دانلود میکنم با ماهی 40 هزار تومن. هر 2-3 روز یکبار یک بازی 2-3 دی وی دیه دارم دانلود میکنم.
مبین رو تردش کنید و هر ماه شارژش نکنید که اینطوری اعصابتون داغون نشه و مبین شاخ نشه
دقت کردین الان با سرور اهواز وصل هستیم؟
توی اسپید تست نزدیکترین سرور رو کویت زده.توی این سایتهم برید دقیقا اهواز رو نشون میده.من که تهرانم اینجوریه حالا شاید همه اینجوری نباشند.کد:http://whatismyipaddress.com/
عجب مرکزی که با قطع برق ، شبکش مختل شده ! UPS ندارن ! مگه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ما یه توی خریدیم روش جایزش دو سال اینترنت وایمکس بین هستش حالا مودم داریم یه کد هم هستش گفتن باید اس ام اس کنیم ؟ تا
فعا بشه ؟ میشه بگید کجا چطوری فعالش کنم ؟
شما همون نمایندگی گرفتی باید فعالش کنه ولی شما باید شناسه کاربری که با 2 شروع میشه و اسم مشخصات و کدملی رو به شمارهی که از همون نمایندیگی می گیری sms کنید بعد از فعال شدن مودم یک اس براتون میاد که فعال شده یک هفته فرصت دارید باید مشخصات بایک کپی کارت ملی فکس کنی تهران که اون هم نمایندگی که tv خریدی باید انجام بده ورگرنه اشتراک بعد یک هفته قطع میشهنقل قول:
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
ساعت 7:30 صبح شنبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا منم اصفهان!نقل قول:
چیکار میکنن؟؟:13:
اینطور که شواهد نشون میده و خود سایت مبین زده دیگه جمعه ها 2 شب تا 2 ظهر نیس؛ نه؟
لطفا اگه کسی میدونه اطلاع رسانی کنه!
فقط شبها 2 تا 8 صبح رایگانه.جمعه و غیر جمعه نداره.روزهای جمعه حجم کم میشه ولی شاید توی حسابتون نشون نده.شنبه می بینید که کم شده.نقل قول:
شما کاملا درست میگین منم فکر می کردم چون از مشترک بهار مبین نت هستم کل روز جمعه برام رایگانه ولی دیروز فهمیدم که 2 گیگ از حسابم کم شده با اینکه برای تاریخ روز جمعه هیچی کم نکردهنقل قول:
اصلا هم اینطور نیست و جمعه ها واسه من کلا 24ساعتش 1مگابایت هم کم نمیکنه !!!!
سرعت دانلود وایمکس هم مثل adsl هست ؟
مثلا 128 نامحدود دارم با سرعت 18 ، وایمکس هم 18 هست ؟
بلی همینطورهنقل قول:
دوستان من از روی این تیوی که خریدم یک مودم گذاشتن روش معلوم نیست چطوری بریدج میشه!!!!! کمک کنید لطفا....
راستی منم میتونم شبها دانلود کنم؟
کافیه این تاپیک رو یه مرور سطحی بکنید می بینید که اکثر کاربرها دارن چیزهائی رو که میشه با یه تماس ساده از پشتیبانی پرسید با استیصال اینجا از هم میپرسن. به نظرتون دلیلش چیه؟نقل قول:
دلیلش اینه که مبین نت پشتیبانی فنی نداره و عملاً کسی جوابگوی شما نیست
فقط پولو ازتون میگیرن و دیگه به هیچ عنوان جوابگو نیستن.
اینهم شماره تلفن پشتیبانی اگه تلفن دم دستتون هست همین الان یه زنگ بزنین اگه تونستید با کسی صحبت کنید نتیجش رو به ما هم بگید. امتحانش اصلاً ضرر نداره خودتون متوجه میشید من چی میگم
تلفن 09679
یه سؤال دارم اگه شرکتی کیفیت سرویسش خوب باشه چه نیازی داره اینجوری به زور خودشو در قالب فروش تلویزیون به مشتری بقبولونه؟ حکایت ISP ها تو ایران مثل پول تقلبی چاپ کردنه. یه پهنای باند محدود دارن اما به صورت نا محدود هرچی دلشون خواست اشتراک میدن. اصلاً کی میخواد کنترل کنه و بفهمه پهنای باندی رو که مبین نت باید بین 100 نفر تقسیم میکرده حالا بین 500 نفر تقسیم کرده؟ این شده کار بیشتر شرکتهای ISP. بعد هم تقصیر رو گردن سرعت کلی اینترنت ایران میندازن. اگه یه نفر یه خورده فکرشو بکار بندازه خیلی سریع متوجه میشه که این حرف یه دروغ بزرگه به خاطر اینکه شرکت ISP پهنای باندش مشخه و اختصاصی هست و خودش میدونه چقدر داره تعداد یوزرهاش رو هم که خودش میدونه. پس وقتی سرعت کم میشه یعنی خودش داره بیش از حد اشتراک میده و اصلاً ربطی به مخابرات نداره. این یعنی از آب گل آلود ماهی گرفتن. یعنی پول تقلبی چاپ کردن بدون اینکه کسی دستگیرشون کنه!نقل قول:
منظورتون همون مگابیت هست البتهنقل قول:
ما کدوم یکی از این حرفهای شما رو باید قبول کنیم؟ پست قبلی رو یا این تست سرعت رو ؟ در ضمن معلومه که شما اشتراک یک مگابیت گرفتید اما نتیجه تست شما 0.5 Mb/s رو داره نشون میده یعنی نصف سرعتی که باید داشته باشید! و این پینگ هم وقتی سرور رو از تهران به جای دیگه منتقل کنید از عدد افتضاح 100 و خورده به عدد وحشتناک 300 و خورده تبدیل میشهنقل قول:
این هم نتیجه افتضاح تست بقیه دوستان. با تشکر از سپهر و adcomputer. نکته جالب اینجاست که خیلی از مواقع به حدی کیفیت ارتباط پائین میاد که حتی این تست رو هم نمیشه گرفت.نقل قول:
نقل قول:خب اینجور که معلومه با پر*وکسی سرعت شما بهتر نشده. اختلاف عدد پینگ هم به خاطر این هست که عدد کمتر مربوط به سرور تهران هست و غیر واقعیه.نقل قول:
دوست عزیز چرا نمیشه با هر پست یه تست سرعت گذاشت؟ این تاپیک برای همینه دیگه. به نظر شما به اعداد واقعی تست سرعت بیشتر میشه اعتماد کرد یا ادعاهای بدون مدرک؟نقل قول:
ممکنه برای مبین نت باز شدن msn فقط مهم باشه ولی برای کاربر اینطور نیست. کاربر میخواد از همه اینترنت استفاده کنه نه فقط msn ! باز هم تاکید میکنم اینترنت فقط به معنی دانلود کردن نیست! چیزی که به اشتباه جا افتاده تو ایران. ترکیبی از پینگ معقول ( یعنی زیر 100 ) و سرعت معقول لازمه. البته نه این پینگ تست شما چون سرورش تهرانه و غیر واقعی هست.
خوشحالیا ....نقل قول:
1مگابیت میشه 128 کیلوبایت !!
من میگم از حجمم 1مگابایت هم کم نشده ! :دی :دی :دی :دی :8:
اونی که میگی رو سرعت صدق میکنه :10:
لطفا دوستان اول کامت ها رو کاملا بخونن ببینن منظور جواب چیه بعد خیلی خوشحال جواب بدن
اینطوری بیشتر با هم دوست میمونیم:11:
شما هم یه tracert بگیرید ببینید یه request که از ما ارسال میشه از چند تا سرور لوکال میگذره !!! واسه این هست که پبنگ سرورهای ایران بالاست
قشنگ تو همه کامت هات قصد سرکوبی مبین رو داشتیا ا ا ا :دی
مبین نت جونه مادرت همیشه اینجوری بمون
ups که داشتند ولی یارو میگفت ups دیگه نتونسته جواب بده مثل اینکه زیاد قطع بوده.نقل قول:
ببین کلا یچیز بهت بگم که آشغال ترین و بیناموس ترین مرکز مخابراتی پاسدارانه.
مرکز مخابراتی پاسداران رو به شرکتهای adsl میگی اصلا دپرس میشن.
سر رانژه کردن خط اون مکافات. سر کلا وصل کردن خط باید پول خرج کنی ..میگی نه یک زنگ بزن بهشون ببین چجوری مرکز جوابتو میده.
سرویس ما (512) چند روز پیش خیلی داغون بود ولی مثل اینکه فعلا درست شده.
این speed test با یه سرور جدید تو کرج پینگ میگیره که پینگ رو زیادی خوب نشون میده زیاد هیجان زده نشید!
با سلام دوستان از مودم tp link w8901 ميشه از مبين نت استفاده كرد
مگه ADSL هست ؟ :دینقل قول:
واقعا چه دست و دلباز هست این مبین نت ! نه هدیه ای نه چیزی به مناسبت عید قربان !!!!
سلام !!
من سرویسم تموم شده ولی نمیدونم چجوری باید پرداخت اینترنتی انجام بدم !!
میشه منو راهنمایی کنید؟؟؟
خیر دوست عزیز نمیشه. باید از مودم های وایمکس خود شرکت مبین نت که تو سایتش هم معرفی کرده استفاده کنیدنقل قول:
از بعضی دوستان هم انتظار میره از لحن مناسب تری برای پاسخگویی به کاربران استفاده کنندکد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=26
سلام دوستان:
من 512 گرفتم و با سرعت 64 دانلود میکنم ولی وقتی میخوام ویدیو کلیپ آنلاین نگاه کنم سرعت دانلود به 14 میرسه !!
به نظرتون باید چی کار کنم؟
برای پرداخت اینترنتی به بخش مورد نظر در سایت مبین نت به آدرس زیر مراجعه کنید و باید شناسه پرداخت اینترنتی رو که یک عدد هشت رقمی است رو وارد کنیدنقل قول:
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=4&ContentID=48
این تاپیک ها محلی برای گفتگو و رفع مشکل اعضا ست . قرار نیست هر کی توی این تاپیک میاد همه چیرو بدونه تا یه سوال می پرسه مورد تمسخر دیگران قرار بگیره
سلام دوستان من دو روز هست هرکاری میکنم نمیشه اینترنتی دوباره شارژ کنم
این پیام رو میدهError: Unable to connect to the remote server
برای اینکه طبق گفته خودشون (واحد پشتی بانی!) فعلا فقط گزینه ی پرداخت در خدمت باجه بانک فعال است.نقل قول:
لطفا اینترنت را کنار بگذارید و برای شارژ اینترنت خود دو قدم رنجه بفرمایید بانک.
چطوری به چه شماره حسابی