بستگی به خودتون دارهنقل قول:
لپ تاپ دارین یا PC?؟
میخواین بین چند دستگاه اشتراک بذارین اینترنت رو یا فقط روی یک دستگاه استفاده میکنید؟
Printable View
بستگی به خودتون دارهنقل قول:
لپ تاپ دارین یا PC?؟
میخواین بین چند دستگاه اشتراک بذارین اینترنت رو یا فقط روی یک دستگاه استفاده میکنید؟
من الان اعتبار ماندم 65700 این یعنی چند مگابایت؟!!!!
دو رقم سمت راست رو باید برداری یعنی 657 مگابایت .نقل قول:
سلام
چیز پی ان مشکلی ندارید شماااا؟؟؟؟
سلام.
سایت mtn.irancell.ir برای شما هم مشکل داره؟
باز نمیشه هر کاری میکنم...اعصاب ریخته بهم...
یه همچین سایتی تا حالا ندیدمنقل قول:
اگه منظورت Ecare.irancell.ir هست که آره حق با شماست چند ساعتیه باز نمیشه
البته ایرانسل یه mtnirancell.com هم داره که سرورشونه و مودم ها بهش لاگین میشن ولی حالت عادی در دسترس نیست .نقل قول:
دیگه اماده باشین که زمان قاطی کردن سروراشونه ! :5: یهو دیدین همه اعتباراتون 0 شد !!!
نقل قول:
بععععععله قاطی کرد
ecare از توی سایت ایرانسل اگه برید باز میشه و من هم چون حجمم تموم شده حسابم رو میخواستم شارژ کنم که خیلی عادی راهنماییم کرد به صفحه بانک اونجا هم همه چی خوب و آروم بود ولی.........
....
....
ولی وقتی پرداخت رو تایید کردم و قرار شد برگردم به سایت ایرانسل خطای دسترسی داد و بعدش هم که چک کردم پول از حسابم کم شده ولی حساب وایمکسم شارژ نشده و از طرف بانک هم ایمیلی برای تایید پرداخت دستم نرسیده!!!
درکل دو مرحله برای دو تا حساب همین فرایند تکرار شد پس شما فعلا شارژ نکنید که توی دردسر نیفتین!!!!
اگه کسی تجربه داره بهم بگه چیکار کنم که این 35 تومن رو دوباره زنده کنم
بابا این نمیدونم چه سیستم گندیه یه روز پیمگ رو 120 یه روز روی 5120!!!!!
دوستان من فکر می کردم نوسانات سرعت بخاطر وضعیت سیگنال و این چیزاست ولی در 2 روز گذشته سرعتم عالی بوده پینگ هم 200 اونوقت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CINR : 3db
RSSI : -118
واقعا مسخره اس همه ی کرم از خودشونه
من یه سوال دارم همه اینا بستگی به منطقه و محل زندگیمون داره که خب جواب بده؟
من شرقم تو نقشه ش هم زده سبز
بعد من الان PC دارم در حال حاضر شاید بعدا لپ تاپ خریدم
به نظرتون کدوم مدلشو بخرم مودم
میخوام اینترنتی سفارش بدم
سلام آقا به فکره adsl ام به خدا امروز رفتم یه ذست dota بزنم هر چی فحش بوذ خوردم به خاطر dly تو بازی!!!!
عزیزم کسی که امکان خرید ADSL داره هیچوت نمیره وایمکس بگیره.چون وایمکس هیچ برتری به جز جابجایی نداره و کلی هم مشکلات داره همچنین قیمته بالاش.نقل قول:
کسانی که مثل من وایمکس دارن یا در منطقشون سرویس ADSL وجود نداره یا لپ تاپ دارن و جابجا میشن.
دوستان به نظرتون برای 2 مگ نامحدود از وایمکس ایرانسل استفاده کنم یا Adsl?قیمت وایمکس در میاد130 ماهانه ولی adsl ماهی 210 هزار تومان نامحدود میده..به نظرتون کدوم بهتره؟در ضمن پوشش وایمکس جایی که هستم سبز هست
هرکدومشون اذیت و آزار خودشون رو دارند ... بنظرم وایمکس بگیر اگه پوشش منطقه ات سبز هستش چون اختلاف 80 هزار تومانی رقم کمی نیست ! قابلیت های وایمکس خیلی بیشتره و تکنولوژیش بروز تره . 130 تومن بدی فحش بدی بهتر اینه که 210 تومن بدی بازم فحش بدی !! :31:نقل قول:
80 تومان اختلاف یعنی خودش سرویس 1 مگ نامحدود !!!
یک زمانی یه سایتی بود اسمش E-Care بود. توش میرفتیم حسابمون رو می دیدیم!!!
یادش بخیر ...
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
مودم Wi-Fi مناسبه برای شمانقل قول:
با کابل Lan به PC وصلش میکنید و وقتی لپ تاپ خریدید با Wi-Fi ازش استفاده میکنید.
بهترین مدل WiFi هم BM632W هست که فعلا تموم شده . دست نگه دارید تا دوباره بیاره ایرانسل
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم وضعیت 512 من
از صبح اینقدر Disconnect شده میخواستم مودم رو از پنجره پرت کنم پایین
اصن یه وضی
دوستان کسی میتونه راجب این مودمهای اشتراکی هم توضیح بده؟؟؟من احتمال داره بعدا 2 تا اشتراک بگیرم...فرق مودم اشتراکی با این وای فای درونی تو چی هست؟هر دو وای فای هستند؟؟افت سرعت در اشتراکی که نداریم؟؟قیمت هر کدوم چنده؟
بعد به نظرتون احتمال داره که 1 مهر تخفیف مودم بدن یا نه؟؟
برای نصب کلا چند روز طول میکشه؟
برای سرویس های نامحدود دایمی را انتخاب کنم یا اعتباری؟؟
البته بنده با نظر شما موافق نیستم. من خودم در منطقه ای هستم که امکان گرفتن ADSL دارم اما نه تنها ADSL ام رو پس دادم بلکه از وایمکس خیلی هم راضی ام. از لحاظ قیمت هم تفاوت چندانی نداره.نقل قول:
مودم اشتراکی یه نوع مودم که نیست. همون مودم رو به اشتراک میذارن. فعلا فقط با استفاده از Switch مودم خارجی رو به اشتراک میذارن. افت سرعت نداره و هر حساب پهنای باند خودش رو داره. قیمت مودم هم 200 هزار تومنهنقل قول:
1 مهر هم ممکنه تخفیف بدن ممکنه ندن مگه مناسبت خاصیه؟
نصب هم معمولا 48 ساعت تا 72 ساعت طول میکشه
سرویس اعتباری کلا بهتره چون هم 26000 تومن ودیعه نمیدی هم اگه سرویسشون قاطی کنه یه قبض گنده نمیاد برات که خونه خراب شی...
1 سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه مودم وای فای بگیرم چند نفر میتونن همزمان به اینترنت وصل بشن از طریق وایرلس و استفاده کنند؟؟پسورد میخواد دیگه.درسته؟
من به شما به شدت پیشنهاد میکنم سراغ وایمکس نرین.پستهای بچه های اینجا هم بخونین متوجه میشین و به شدت پشیمونن که نامحدودو از وایمکس گرفتم چون تو تعرفه نامحدود سرعتو کاهش میده تا شما دانلود نداشته باشین.خود من منطقم سبزه ولی همه جای خونه امتحان کردم 40%بیشتر انتن ندارم.نقل قول:
دانلودم افتضاح.پینگ وحشتناک بده.
این سرویس 128 با این سرغت:خدا وکیلی چه وضشه سرعت من باید 16 باشه نگاه کن.
زنگ زدم به ایرانسل زنه بر میگرده میگه شما بهترین سرعتو دارین فقط اپلودتون کمه میگم سرعتم باید 16 باشه میگه نه چون اشتراکی هست.
وایمکس چه قابلیتی داره؟دوست من کسی که امکان خرید adsl داره هیچوت نباید وایمکس بگیره چون 100%پشیمون میشه.نقل قول:
از لحاض قیمت تفاوت نداره؟مودمش 80 تومنه این اختلاف نیست؟ترافیکش هر گیگ 7 تومنه واسه ای دی اس ال 4500 تومنه این اختلاف ناچیزه به نظرت؟نقل قول:
از همه مهمتر تو وایمکس اصلا ثبات سرعت نداره و همیشه در حال تغییره.
یه رعدو برق بشه سرعت کم میشه تازه تو دفترچه مودم نوشته رعدو برق شد مودمو جداکن تا به سیستم اسیب نزنه.
انتن بره زیره 60 درصد پینگ شدید افت میکنه.
ecare برای من باز میشه بدون مشکل.نقل قول:
با این حرف هایی که دوستان میزنند آدم پشیمون میشه از خرید وایمکس...واقعا اون کسانی که دارند وقتی هوا ابری و بارونی چقدرافت سیگنال دارند؟
کلا قطع میشه موقع ابری شدن و بارون اومدن؟؟
به نظر خودم نباید اینطور باشه اونوقت موبایل هم موقع بارندگی باید قطع میشد..
یعنی اینقدر تکنولوژِی وایمکس ضعیفه که به این راحتی قطع بشه؟
نه بابا قطع نمیشه موقع باد و باروننقل قول:
شرایط جوی توش تاثیری نداره
دوباره وضعیت نرمال شد
ای بابا کی این مودم رو میاره پس؟
چرا میگین اون مودم بهتره
یعنی تا کی باید صبر کنم
نقل قول:
سلام دوست عزیزی که از وایمکس ایرانسل بد میگی من از وقتی وایمکس گرفتم پشیمون بودم که چرا قبلا به جای وایمکس از ای دی اس ا استفاده میکردم دوست عزیز هر تکنولوژی مشکل خودشو داره شما نباید از ایرانسل انقدر بد بگین من چند ماهه سرویس 512 ایرانسل دارم و واقعا راضی هستم دوستی که میخواستی بین ای دی اس ال و وایمکس یکی رو انتخاب کنی به نظر من اگه میخوای پشیمون نشی وایمکس ایرانسل بگیر چون ای دی اس ال دست مخابراته و میتونه هر کاری میخواد انجام بده و قطعش کنه اگه میخوای نظر منو که 5 سال از ای دی اس ال و چند ماه از وایمکس استفاده کردم خدایی از وایمکس بیشتر راضی بودم دلایلم رو بهت مبگم با مقایسه ای دی اس ال و وایمکس
1- ای دی اس ال ثابته ولی وایمکس رو میتونی همه جا ببری خونه اقوام و شهرستانها
2- موقع اتمام شارژ ای دی اس ال شما باید پول رو به بانک بریزی و زنگ بزنی و ترافیک بگیری ولی واسه شارژ وایمکس یه شارژ میگیری رمزشو و شماره کدش رو وارد میکنی ئ همون لحظه شارژ میشه سه سوت
3- ای دی اس ال دست دولته و میتونه هر موقع بخواد قطعش کنه ولی وایمکس امکان قطعش خیلی کمتره کی گفته تو شرایط جوی قطع میشه جون مادرتون اطلاعات ندارین حرف الکی نزنین
اصلا همینکه که بتونی اینترنت رو همه جا استفاده کنی مزیت بسی بسیار مهمیه از من میشنوی که تجربه زیاد در استفاده از ای دی اس ال و وایمکس داشتم وایمکس ایرانسل بگیر فقط ایرانسل اینم تست من از وایمکسم در خیابان خاوران ، خیابان پیروزی و سرآسیاب خونه اقولمم استفاده کردم از من میشنوی که تجربه زیاد در استفاده از ای دی اس ال و وایمکس داشتم وایمکس ایرانسل بگیر فقط ایرانسل :46:
هر سوالی هم داشتی از خودم بپرس تا در مورد وایمکس کمکت کنم
تست من سرعت من 512
از نظر سرعت قبول دارم که وایمکس راضی کننده نیست. الان پسر عمه ی من داره 256 پارس آنلاین استفاده میکنه بین 100 تا 120 رسیوش هست! ولی وایمکس 32!!!
میشه گذاشت به حساب کم فروشی ولی بهتره قبلش یاد اون روزی بیفتین که همینم نداشتین!!
-
بهترین روش برای شارژ بسته ی افزایشی از طریق کارت شارژ هست!! من در کمتر از 10 دقیقه پول به حسابم ریختم و بسته ی افزایشی رو فعال کردم!!!
سلام
یه سوال
من adsl دارم ولی متاسفانه همش wifi قطع میشه و اگه نخوام قطع باشه یاید یه سیم از مودم مستقیم به کامپیوتر وصل کنم
حالا میخوام وایمکس بگیرم این مشکلات رو داره؟
1- اگر معیار شما مودم هست باید عرض کنم یک مودم خوب ای دی اس ال که وایرلس هم داشته باشه رو باید حدود 60 تومن بالاش پول داد که من مودم ایرانسل رو توی یکی از اعیاد خریدم 40 تومن !!!نقل قول:
2-من عرض نکردم که تفاوتی نداره بلکه گفتم اختلافش ناچیزه ...
3- بله در مورد ترافیک اضافه درسته حرفتون و ای دی اس ال ارزون تره ولی این رو فراموش نکنید که ایرانسل روی اشتراکش چهار گیگ ترافیک می ده که من در ای دی اس ال دو گیگ داشتم با همین قیمت تقریبا و البته اختلاف کیفیت فاحش! - تازه مبین نت که شبانه رایگان هم داره. البته من به کسی مبین رو توصیه نمی کنم.
4-این نکته رو هم فراموش نکنید که قابلیت جابجایی وایمکس بسیار بسیار به درد بخوره و بارها به کار من یکی که اومده. تازه تکنولوژی وایمکس از ای دی اس ال جدیدتره و این مسخره بازی های رانژه شدن خط و سیم تلفن و این ها رو هم نداره.
5-اصلا ثبات سرعت ندارههههه؟!!!!! :18: ... اتفاقا وایمکس به ثبات سرعت و واقعی بودن سرعتاش معروفه. تازه الحمدلله که من تا الان موقع رعد و برق و طوفان و سیل و اینا ... :46: ... هیچ مشکلی نداشتم و عالیه ..
6- در آخر هم باید عرض کنم که هدف من طرفداری کورکورانه نیست و این ها تجربیاتمه که عرض کردم خدمتتون. این نکته رو هیچ وقت فراموش نکنید که اینجا ایرانه و ممکنه در یک نقطه دیگه پوشش وایمکس افتضاح باشه و پایداری ای دی اس ال یه شرکتی خوب ... پس نباید مطلق صحبت کرد ..
شاد و پیروز باشید
دوست عزیز من تا اون جا که یادمه شما از موقعی که در این بخش شر.ع به فعالیت کردین فقط طرفه ایرانسلو گرفتین و هر کی به ایرانسل توهین کرد باهاش برخورد کردین که به ایرانسل بدو بیرا نگو این طرفداریئ شما منو یاده کارمندان شرکت ایرانسل میندازه که وظیفشون تبلیغ است و در فرومهای دیگه دستشون رو شده مثل پرشین تولز ولی اینجا هنوز مشخص نیست هر چند کم کم داره معلوم میشه.نقل قول:
سلام دوست عزیزی که از وایمکس ایرانسل بد میگی من از وقتی وایمکس گرفتم پشیمون بودم که چرا قبلا به جای وایمکس از ای دی اس ا استفاده میکردم دوست عزیز هر تکنولوژی مشکل خودشو داره شما نباید از ایرانسل انقدر بد بگین من چند ماهه سرویس 512 ایرانسل دارم و واقعا راضی هستم
تنها تنها و تنها مزیت وایمکس همینه و بس.شما از پینگه ایرانسل خبر داری؟واسه 700 بود.سرته دانلودم 8 تو صفحه های قبل هم دوستان تست گزاشتن.نقل قول:
ای دی اس ال ثابته ولی وایمکسو میتونی خونه اقوام بببری
یک سوال دارم شما میری خونه اقوام به جای دیدو بازدید میری میشینی پای اینترنت؟واقعا جالبه.
عزیزم ای دی اس ال هم امکان خرید انلاینو داره.نقل قول:
2- موقع اتمام شارژ ای دی اس ال شما باید پول رو به بانک بریزی و زنگ بزنی و ترافیک بگیری ولی واسه شارژ وایمکس یه شارژ میگیری رمزشو و شماره کدش رو وارد میکنی ئ همون لحظه شارژ میشه سه سوت
مگه شهر حرته که قطعش کنه تازه اگر هم بکنه تمام سرویسها قطع میشه اعم از وایمکس و وایرلس و هیچ استثنایی نداره این دیگه کاملا واضحه.نقل قول:
3- ای دی اس ال دست دولته و میتونه هر موقع بخواد قطعش کنه ولی وایمکس امکان قطعش خیلی کمتره کی گفته تو شرایط جوی قطع میشه جون مادرتون اطلاعات ندارین حرف الکی نزنین
اصهمین دیگه تنها مزیتش همینه خودت هم 10 بار اشاره کردی.نقل قول:
لا همینکه که بتونی اینترنت رو همه جا استفاده کنی مزیت بسی بسیار مهمیه از من میشنوی که تجربه زیاد در استفاده از ای دی اس ال و وایمکس داشتم وایمکس ایرانسل بگیر فقط ایرانسل اینم تست من از وایمکسم در خیابان خاوران ، خیابان پیروزی و سرآسیاب خونه اقولمم استفاده کردم از من میشنوی که تجربه زیاد در استفاده از ای دی اس ال و وایمکس داشتم وایمکس ایرانسل بگیر فقط ایرانسل :46:
یادم باشه از این به بعد رفتم خونه فامیلا لپتاپو با مودمو ببرم بشینم پای نت:27:
واسم خیلی جالبه شما داری adsl با اون همه امکانات(سرعت بیشتر مثلا خطه 128 شمارو رو 1مگ بستن و این یعنی پوله 128 میدی و 120 کیلوبایت سرعت داری.پینگ پایین.ثبات سرعت.قیمت ارزانتر.مشله انتن دهی نداره.شبانه رایگان و....)با وایمکس که تنها قابلیتش فقط استفاده در بیرونه مقایسه میکنی تازه اون استفاده هم فقط در حالت ثابته یعنی تو ماشین باشی و در حال حرکت قطع میشه.
در کل به دوستانم پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنن با خوندن پستهای برخی افراد که وظیفه تبلیغ و... دارن زود تصمیم نگیرن.
درود بر شما.من شمارو یک فرد منطقی میدنم.
نقل قول:
اگر معیار شما مودم هست باید عرض کنم یک مودم خوب ای دی اس ال که وایرلس هم داشته باشه رو باید حدود 60 تومن بالاش پول داد که من مودم ایرانسل رو توی یکی از اعیاد خریدم 40 تومن !!!
2-من عرض نکردم که تفاوتی نداره بلکه گفتم اختلافش ناچیزه ...
بله اگر این اعیاد نبود امرن کسی میرفت سراغ وایمکس چون 80 تومن برای مودم زیاده.
یک مدمه 4پورت ای دی اس ال 36 تومنه.
نقل قول:
3- بله در مورد ترافیک اضافه درسته حرفتون و ای دی اس ال ارزون تره ولی این رو فراموش نکنید که ایرانسل روی اشتراکش چهار گیگ ترافیک می ده که من در ای دی اس ال دو گیگ داشتم با همین قیمت تقریبا و البته اختلاف کیفیت فاحش! - تازه مبین نت که شبانه رایگان هم داره. البته من به کسی مبین رو توصیه نمی کنم
دقیقا منظورتون کدوم تعرفست؟قبلا چه شرگتی با چه تعرفه ای داشتین؟
نقل قول:
4-این نکته رو هم فراموش نکنید که قابلیت جابجایی وایمکس بسیار بسیار به درد بخوره و بارها به کار من یکی که اومده. تازه تکنولوژی وایمکس از ای دی اس ال جدیدتره و این مسخره بازی های رانژه شدن خط و سیم تلفن و این ها رو هم نداره.
بله عزیز جان من هم گفتم کسی که جا به جا میشه و لپ تاپ داره چاره ای جز وایمکس نداره.
در مورد تکنولوژی جدیدتر منظورتون چیه کامل بگین.
همین چند روز پیش تو هین تاپیک دوستان از افت سرعت و تغییراتش ناراضی بودن.حتما اون موقه شما انلاین نبودی.ولی در این مورد حق با شماست زیاد روی افت سرعتش نمیشه حساب کرد.نقل قول:
5-اصلا ثبات سرعت ندارههههه؟!!!!! :18: ... اتفاقا وایمکس به ثبات سرعت و واقعی بودن سرعتاش معروفه. تازه الحمدلله که من تا الان موقع رعد و برق و طوفان و سیل و اینا ... :46: ... هیچ مشکلی نداشتم و عالیه ..
دقیقا نکته ش همینه،نقل قول:
اینترنت توی این مملکت هیچ وقت درست نمی شه (بچه های بالا و این حرف ها :4: )
هر چی بگیری، مطمئن باش فحش رو می دی :46:
نقل قول:
آقای محترم شما کارمند شرکت های ای دی اس الی که از واینمس تعریف میکنی من هیچ کاره هستم من یک دانشجو هستم نه کارمند ایرانسل آخه کسی حرغ الکی میزنه آمپر من میره بالا میخوای کارت دانجو ایمم واست آپلود کنم باور کنی الکی کسی رو خراب نکن و حرف الکی نزن چون مسخرت میکنن
من افت سرعت ندارم به نظر من وایمکسه من به اندازه نصف عمرت ای دی اس ال داشتم پس به من نگو این حرفارو
خونه اقوام میری چیکار میکنی سونی بازی میکنی یا خرس وسطی بالاخره حوصلت سر نمیره شما یا با پیر مردهای فامیلتون میشینی از قدیما میگی بالاخره یه وقتایی لازمه آدم همراهش اینترنت باشه
واقعا متاسفم برای شخصی مثل شما که وایمکسو با ای دی اس ال مقایسه میکنه من ای دی اس ال داشتم یه روز پورتش روشن نمیشد یه روز چزاغ ای دی اس ال فطع میشد و مشکلات دیگه در حین راه فقط افت سرعت داره نه قطهس اطلاعات نداری بحث نکن
دوست عزیز الکی حرف مفت نزن که من تبلیغات میکنم تو از کجا میدونی که به افراد تحمت میزنی که تبلیغ کننده هستن تو برو اطلاعاتتو کامل کن و بعد بیا اینجا به افراد توهین کن تو اصلا وایمکس داری حرف مفت میزنی خودت مستول کدوم شرکت ای دی اس ال هستی ؟ دوستان همیشه به حرف های کسانی توجه کنید که تجربه کار با وایمکس رو دارن :46:
فکر کنم تا جشنواره پاییز مودم دوباره موجود کنهنقل قول:
اون یکی مدل WiFi ضعیفی داره و حجمش زیاده. همچنین قابلیت اتصال به آنتن خارجی هم نداره.
:31:عزیز دل شما یک پستی از من نشون بده که من طرفداری شرکتیو کردم.نقل قول:
آقای محترم شما کارمند شرکت های ای دی اس الی که از واینمس تعریف میکنی من هیچ کاره هستم من یک دانشجو هستم نه کارمند ایرانسل آخه کسی حرغ الکی میزنه آمپر من میره بالا میخوای کارت دانجو ایمم واست آپلود کنم باور کنی الکی کسی رو خراب نکن و حرف الکی نزن چون مسخرت میکنن
بر عکسه شما که تو هر کدوم از پستاتون دارین سنگه ایرانسلو به سینه میزنین.دیگه ما که میفهمیم این چیزارو.
در ضمن منظوره من دقیقا شخصه شما نبودی.خیلی دیگه هم هستن.
شما میدونی بنده چند سالمو که میگی نصفه عمر من وایمکس داری.نقل قول:
من افت سرعت ندارم به نظر من وایمکسه من به اندازه نصف عمرت ای دی اس ال داشتم پس به من نگو این حرفارو
نه میرم به اینترنت وصل بشم:31:عزیزم این حرفا قدیمی شده.به زور هم که شده میخوای بگی از ای دی اس ال بهتره.ولی خودت هم میدونی این طور نیست ولی چون قبلا گفتی خوبه نمخیوای زیره حرفت بزنی.نقل قول:
خونه اقوام میری چیکار میکنی سونی بازی میکنی یا خرس وسطی بالاخره حوصلت سر نمیره شما یا با پیر مردهای فامیلتون میشینی از قدیما میگی بالاخره یه وقتایی لازمه آدم همراهش اینترنت باشه
من نمیدونم چرا این مشکلاتو فقط شما داشتی تو سطح جهان:46:نقل قول:
واقعا متاسفم برای شخصی مثل شما که وایمکسو با ای دی اس ال مقایسه میکنه من ای دی اس ال داشتم یه روز پورتش روشن نمیشد یه روز چزاغ ای دی اس ال فطع میشد و مشکلات دیگه در حین راه فقط افت سرعت داره نه قطهس اطلاعات نداری بحث نکن
پورتش روشن نمیشد یعنی چی چراغ روشن نمیشد چیه این دلایل بچه گانه چیه.
عزیزم من کی توهین کردم شما پستشو برام لینک کنین.نقل قول:
دوست عزیز الکی حرف مفت نزن که من تبلیغات میکنم تو از کجا میدونی که به افراد تحمت میزنی که تبلیغ کننده هستن تو برو اطلاعاتتو کامل کن و بعد بیا اینجا به افراد توهین کن تو اصلا وایمکس داری حرف مفت میزنی خودت مستول کدوم شرکت ای دی اس ال هستی ؟ دوستان همیشه به حرف های کسانی توجه کنید که تجربه کار با وایمکس رو دارن
در ضمن این شما هستی داری توهین میکنی.
بهتره با این حرفا و توهینها بحثو به بیراهه نکشونی چون ممکنه اخطار بگیرین.
عزیز دل زیاد تند نرو ... اینجا کسی از جایی تبلیغ نمی کنه . اون adsl با اون همه امکانات رو میتونی توضیح بدی چیه . اگر ایران زیرساخت های مخابراتی درست حسابی داشت که نمی رفتند دنبال اینترنت بی سیم .
بعدش هم شما نمی دونی چرا روی خط 128 یک مگ می بندند ؟!! وایمکس که از مریخ اینترنت نمی گیره از همون جایی که adsl میگیره اونم میگیره . پس سرعت و پینگ فرقی نداره .
دوستمون میگه 210 هزار تومن برای 2 مگ اونوقت شما میگی تفاوت قیمتی ندارند یعنی 80 هزار تومن تفاوتی نیست ؟!!!
در مورد سرعت بالای adsl هم بله یکی از دوستان من هم 256 حجمی پارس آتلاین گرفته ولی داره با سرعت 2 مگ دانلود میکنه . درواقع از ... آورده . چون مخابرات منطقه اشون یوزر پارس انلاین نداره .
من خودم 512 و 1 مگ نامحدود adsl هم داشتم ولی تو نامحدود adsl با وایمکس هیچ فرقی نداره و هر دو اذیت می کنند .
در ضمن قابلیت موبیلیتی وایمکس هم تا سال دیگه راه می افته و درحال حرکت هم دیگه مشکلی نخواهید داشت .
نقل قول:
عزیز خیلی دیگه داری تند میریا من فقز دانجو هستم تو از اول توهین کردی پست قبلیتو بخون منو کارمند شرکت ایرانسل معرفی کردی و منو تبلیغات چی ایرانسل کردی و دیگران رو که در مورد ایرانسل تعریف کردن حرفشونو زیر سوال بردی اونیکه باید اخطارر بگیره تویی نه من بچه هم خودتی :angry:
چرا عزیز جان.شما شاید زیاد فروم نمیای یا زیاد وارد نیستی ولی اگر کمی اطلاع داشته باشی باید بدونی در فروم ها به شدت تبلیغ میشه برای هر برندی شرکتی و...چون فروم یک جای عمومی است و بهترین جا برای تبلیغ و خیلی ها به خاطر همین موضوعات توسط مدیریت بن شدن.نقل قول:
عزیز دل زیاد تند نرو ... اینجا کسی از جایی تبلیغ نمی کنه .
یعنی چی توضیح بدم چیه.شما پستای قبلیو بخون مزایاشو نسبت به وایمکس نوشتم.نقل قول:
اون adsl با اون همه امکانات رو میتونی توضیح بدی چیه .
تنها مزیت وایمکس در جا به جاییشه که البته اونم باید ثابت باشی.
:31:واقعا اینجور فکر میکنین؟پس کشورهای اروپایی هم زیر ساخته درست حسابی ندارن که وایرلس دارن.نقل قول:
اگر ایران زیرساخت های مخابراتی درست حسابی داشت که نمی رفتند دنبال اینترنت بی سیم .
پسر خوب تکنولوژیهاش جدید بوجود میاد و کمکم همه گیر میشه مثل وایمکس مثل ای دی اس ال وایرلسو...
سرعتو پینگ مستقیما بر میگرده به isp همونطور که برای داتک مثلا 200 برای شاتل 350 از یک سرور.نقل قول:
بعدش هم شما نمی دونی چرا روی خط 128 یک مگ می بندند ؟!! وایمکس که از مریخ اینترنت نمی گیره از همون جایی که adsl میگیره اونم میگیره . پس سرعت و پینگ فرقی نداره .
چرا هست ولی شما فکر کردین قیمت یک مودم وایمکس چنده 80 تومن.شما میدونی ایرانسل تو سرویسهای نامحدود سرعتو میاره پایین و نوسان ایجاد میکنه تا کاربرا زیاد دانلود نکنن.شما میدونی قیمت هر گیگ ایرانسل تقریبا 2 برابر adsl میباشد.شما میدونی ایرانسل شبانه رایگان نداره.نقل قول:
دوستمون میگه 210 هزار تومن برای 2 مگ اونوقت شما میگی تفاوت قیمتی ندارند یعنی 80 هزار تومن تفاوتی نیست ؟!!!
بله همیشه اینجوره و شرکتها حداقل سعرتو دو برابر میدن مثلا برای 128 حداقل 25 میدن البته شرکتهای معروف به دلیل رقابت.ولی ایرانسل چون دقیبی نداره(چون وایمکس یک تکنولوژی نو ظهو در ایران است)واسش کیفیت و قیمت مهم نیست.قفقط در حدی باشه که از مبین نت سر باشه براش کافیه.نقل قول:
در مورد سرعت بالای adsl هم بله یکی از دوستان من هم 256 حجمی پارس آتلاین گرفته ولی داره با سرعت 2 مگ دانلود میکنه . درواقع از ... آورده . چون مخابرات منطقه اشون یوزر پارس انلاین نداره .
توی نامحدود ای دی اس ال فرق زیاده عزیز.چرا راهه دور بریم یکی از دوستان من قبلا از مخابرات اکانت داشت 128 با سرعت 14 دانلود پینگ هم همیشه حولو حوش 300 ولی الان من تو همون منطقه مخابراتی رفیقم هستم وایمکس دارم سرعته دانلودم بهریتن حالت 11 است و پینگم بالای 400.تا حالا هم 10 تا تست گزاشتم.نقل قول:
من خودم 512 و 1 مگ نامحدود adsl هم داشتم ولی تو نامحدود adsl با وایمکس هیچ فرقی نداره و هر دو اذیت می کنند .
اولا بسیار بعیده تا چند ساله دیگه قابلیت حرکت داشته باشه دوما اگر هم داشته باشه باز هم میشه همون حرفه اول من که تنها مزیتش جا به جاییش است.نقل قول:
در ضمن قابلیت موبیلیتی وایمکس هم تا سال دیگه راه می افته و درحال حرکت هم دیگه مشکلی نخواهید داشت .
من فکر میکنم بحث داری شخصی میشه و دوستان به جای مدرک و حرف مستند دارن کل کل میکنن.
اگر اینجوری باشه ارزشه وقت گزاشتن نداره.
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
من نگفتم شما کارمند ایرانسل هستی فقط گفتم مشکوکی(هر کی پستای شمارو بخونه کاملا متوجه میشه)نقل قول:
در ضمن این حرفه من اصلا توهین نیست.
در مورد اخطار هم اگر پستتو گزارش میکرم یدونه یک امتیازی میگرفتی ولی تو مرامه ما این حرفا نیست.
نقل قول:
پستمو گزارش بده ببینم چیکار میکنن این همه منو تهدید میکنی :angry:
چند وقته اومدی به این تاپیک همه چیزو بهم ریختی
من بیشتر از 10 ساله که در فاروم های مختلف فعالیت می کنم و همه چی رو میدونم . میتونی id منو تو فاروم های معروف هم جستجو کنی .نقل قول:
چرا عزیز جان.شما شاید زیاد فروم نمیای یا زیاد وارد نیستی ولی اگر کمی اطلاع داشته باشی باید بدونی در فروم ها به شدت تبلیغ میشه برای هر برندی شرکتی و...چون فروم یک جای عمومی است و بهترین جا برای تبلیغ و خیلی ها به خاطر همین موضوعات توسط مدیریت بن شدن.
نه داداش اینجا رو با کشورهای لروپایی مقایسه نکن ... من مورد بحثم ایرانه . بزرگترین دلیلی که رفتن دنبال سرویس های بیسیم نداشتن امکانات و تجهیرات برای تغییر بوده و تعداد تقاضا بالا ... اینو وزیر ارتباطات میگه نه من.نقل قول:
واقعا اینجور فکر میکنین؟پس کشورهای اروپایی هم زیر ساخته درست حسابی ندارن که وایرلس دارن.
پسر خوب تکنولوژیهاش جدید بوجود میاد و کمکم همه گیر میشه مثل وایمکس مثل ای دی اس ال وایرلسو...
شما دلت خوشه به سرویس های حجمی که از دم کلاه برداریه ؟!!! بعدش مگه شما adsl رو وصل میکنید به کتری برقی ؟!! :31: روتر هم 40-50 تومن قیمتشه . در مورد نوسان که گفتی بله من هم مثل شما فکر میکردم که اینجوریه ولی بعد از پرس و جو تحقیق فهمیدم بستگی به دکلی داره که ازش آنتن میگیری اگر وارد باشی و بدونی کدوم دکل خوبه دیگه مشکلی نداری و الان هم در 1 هفته پیش نزدیک 60 گیگ بدون مشکل دانلود کردم .نقل قول:
چرا هست ولی شما فکر کردین قیمت یک مودم وایمکس چنده 80 تومن.شما میدونی ایرانسل تو سرویسهای نامحدود سرعتو میاره پایین و نوسان ایجاد میکنه تا کاربرا زیاد دانلود نکنن.شما میدونی قیمت هر گیگ ایرانسل تقریبا 2 برابر adsl میباشد.شما میدونی ایرانسل شبانه رایگان نداره.
نه داداش همیشه اینجوری نیست که 128 رو 2 برابر بدن ... بستگی به وضعیت مخابرات داره . ایرانسل هم الان بی رقیب نیست . اگر رقیب نداشت وایمکس 230 هزار تومنی رو 130 هزار تومن نمیداد . بعدش هم داریم درباره اپراتور دوم کشور صحبت می کنیم نه یه شرکت 3 طبقه .نقل قول:
بله همیشه اینجوره و شرکتها حداقل سعرتو دو برابر میدن مثلا برای 128 حداقل 25 میدن البته شرکتهای معروف به دلیل رقابت.ولی ایرانسل چون دقیبی نداره(چون وایمکس یک تکنولوژی نو ظهو در ایران است)واسش کیفیت و قیمت مهم نیست.قفقط در حدی باشه که از مبین نت سر باشه براش کافیه.
در آخر هم بگم اصلا بکل قیاس این دو سیستم با هم اشتباهه ... ولی وایمکس تکنولوژی جدیدتریه پس قابلیت ارتقاء و پیشرفتش بخاطر دردسترس بودنش خیلی برای isp ها راحت تره . اگر اینطور نبود داتک هم سراغش نمی رفت تا سرویس بده و از همه مهمتر این وسط دیگه یه واسطه بیخود بنام مخابرات نداری و طرفت مستقیم شرکت هستش .
و از همه مهمتر اینجا ایرانه یک روز توپ کار میکنه یک روز افتضاحه که هیچ ربطی هم به تکنولوژی نداره .